Λαμία: “Ληστής” ετών 11 – Έριξε κάτω τη γιαγιά και της άρπαξε το πορτοφόλι

Κοινοποίηση:
astynomia

Το απίστευτο συμβαν έγινε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στην Ανθήλη Λαμίας, την ώρα που μια ηλικιωμένη έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της.

Τη στιγμή που η 79χρνη άνοιγε την αυλόπορτα της επιτέθηκε ενός 11χρονος ρομά για να της αρπάξει το πορτοφόλι, που κρατούσε στα χέρια της. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε και ο 11χρονος την έριξε κάτω και τελικά της άρπαξε το πορτοφόλι που είχε μέσα 150€.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, που ταυτοποίησαν τον δράστη, συνέλαβαν τους γονείς του, ηλικίας 40 και 41 ετών, για παραμέληση ανήλικου, ενώ ο 11χρονος “ληστής” αναζητείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ρητορικό ερώτημα: Αν το δικό μου 11χρονο παιδί, ληστέψει μία γερόντισσα 80 χρονών, το δικαστήριο που θα εκδικάσει την παραμέληση ανηλίκου, θα συνεχίσει να μου εμπιστεύεται την επιμέλειά του, ή θα μου την αφαιρέσει; Άραγε, η απόφαση που θα εκδοθεί για την υπόθεση αυτή, θα περιλαμβάνει την αφαίρεση επιμέλειας του, ή θα αποσιωπηθεί το έγκλημα των γονέων του, να αναθρέφεις δηλαδή ένα παιδί μέσα στην εγκληματικότητα και να το αμολάς στην κοινωνία για να σου φέρει λεφτά.

  2. Αναζητείται.Καί άν τόν τσακώσουν τό γyφτάκι τί θά τού κάνουν; Θά τού πούν μήν τό ξανακάνεις καί θά τόν στείλουν στούς αγαπητούς του γονείς.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response