Λαθρομετανάστες έκλεψαν και ρήμαξαν σπίτι στην Σάμο

Κοινοποίηση:
Samos-metanastes-diarrixi

Ούτε δεκάρα δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν από τα χρήματα που άρπαξαν μαζί με τιμαλφή από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο, τρεις μετανάστες που τρύπωσαν στο εσωτερικό του παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Λίγη ώρα μετά, η διάρρηξη εξιχνιάστηκε και συνελήφθησαν, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι τρεις αλλοδαποί έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, ώσπου ανακάλυψαν το ποσό των 1.200 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και διάφορα άλλα τιμαλφή αξίας 600 ευρώ, τα οποία πήραν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, δεν αντιλήφθηκαν στην περιοχή υπήρχαν κάμερες που τους κατέγραψαν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους ταυτοποίησαν άμεσα.

Οι δράστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στον χώρο διαμονής τους, συνελήφθησαν και στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Εις βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα δηλώσουν ανήλικοι ασυνόδευτοι και θα τους αναλάβουν οι δικηγόροι των μ.κ.ο. Τη στιγμή της (σίγουρης) αθωώσεως τους, συριζαίες αλληλέγγυες μπουτούδες θα πανηγυρίζουν έξω από το δικαστήριο για την απελευθέρωση των ταξικών αδερφών τους. Σε λίγο καιρό θα τσιμπήσουν και μια ιθαγένεια κι’ όλα καλά.

  2. Ισοβια στους αλητες που κουβαλάτε !Κοψτε τους τα χέρια !

  3. Αμεση απελαση απο την χωρα!!!!!! Αντε ξευτιλισμενοι γεμισατε την Ελλαδα με χιλιαδες εγκληματικα παλιοτομαρα!!!!!! Και το χειροτερο γελοιοι, τους συλλαμβανετε και μετα τους αφηνετε ελευθερους να συνεχισουν να παρανομουν!!!!!! Κανατε την Ελλαδα Ισλαμαμπατ Ανθελληνες!!!!!!!!

Comments are closed.