Λήμνος: Απίστευτη κομπίνα! Ζήτησαν τον λογαριασμό και πλήρωσαν με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Απίστευτα πράγματα στη Μύρινα μέσα σε γνωστό καφέ – μπαρ. Η Λήμνος συζητάει τα όσα έγιναν, με τον ιδιοκτήτη, να έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας στο νησί…

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό καφέ – μπαρ της Μύρινας στη Λήμνο, όταν δυο ζευγάρια τουριστών, αφού κατανάλωσαν την παραγγελία τους, έφυγαν αφήνοντας πίσω φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων!

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν 2 ζευγάρια πήγαν στο καφέ – μπαρ που διαθέτει. Αφού παράγγειλαν και κατανάλωσαν την παραγγελία, έγνεψαν στην υπάλληλο ότι έχουν αφήσει τα χρήματα στο τραπέζι που κάθονταν και αποχώρησαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, η υπάλληλος πήγε να καθαρίσει το τραπέζι και να πάρει τα χρήματα που άφησαν οι πελάτες. Με έκπληξη όμως διαπίστωσε ότι τα χαρτονομίσματα ήταν φωτοτυπίες και μάλιστα από τη μια μόνο πλευρά!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δηλώνει στο limnosfm100.gr, πως η εικόνα τους δεν πρόδιδε την πρόθεση τους. «Ήταν καλοντυμένοι, γύρο στα 55 με 65. Ήταν καλομίλητοι και όση ώρα έμειναν στο μαγαζί δεν κίνησαν καθόλου την περιέργεια. Πιστεύω ήταν Σκανδιναβοί και λογικά αναχωρήσαν εχθές Κυριακή από τη Λήμνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: