Λάρισα: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας για… ένα κοντρόλ τηλεόρασης! Απίστευτο περιστατικό μεταξύ κρατουμένων!

Κοινοποίηση:
κοντρολ

Μετά από 4 χρόνια έπεσε φως σε μια υπόθεση που αφορά δύο κρατούμενους στις φυλακές Λάρισας, σύμφωνα και με τα τοπικά μέσα. Σε κάθειρξη 6,5 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου 59χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος για προηγούμενο αδίκημα. Αιτία ήταν η απόπειρα δολοφονίας συγκρατούμενού του μετά από καβγά για… ένα τηλεκοντρόλ!

Στις 24/6/2019 ο 59χρονος Βολιώτης, που εκτίει προηγούμενη ποινή στις φυλακές της Λάρισας, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με συγκρατούμενο αλβανικής καταγωγής, αγνώστου ηλικίας, για την χρήση του τηλεχειριστηρίου. Αφού λογόφεραν, ο Αλβανός έκλεισε την τηλεόραση και τον γρονθοκόπησε, μέχρι την στιγμή που ο 59χρονος χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, τον τραυμάτισε στον λαιμό, στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο Βόλου με τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης οπλοχρησίας, ενώ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Τρεις από τους επτά δικαστές ζήτησαν η κατηγορία να μετατραπεί σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, χωρίς να γίνει δεκτό, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να καταδικαστεί σε κάθειρξη 6,5 ετών χωρίς αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: