Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Σοφίας Μουτίδου: «Τι θέλει, να προσκυνάμε όλοι τα συγχυσμένα της βίντεο;»

Κοινοποίηση:
B70OLmqFyws

Για τη διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τα σχόλια από τις δύο γυναίκες που έγιναν μέσω Instagram περί γυναικείας αλληλεγγύης συζητήθηκαν στην εκπομπή «Open Weekend» και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του αναφορικά με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου.
«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;» ανέφερε.

Η κόντρα ανάμεσα σε Καινούργιου – Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, όπου απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, σχολιάζοντάς τη με τη φράση «λίγο ακόμα πρέπει» χωρίς ωστόσο, να κάνει σαφή την τοποθέτησή της. Παρόλα αυτά, οι χρήστες στα social media έκαναν λόγο για σχολιασμό της ηθοποιού όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις των δύο γυναικών.

Δείτε την ανάρτησή της

moytidoy28


Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να ενοχλείται από αυτό κάνοντάς την να δώσει την δική της απάντηση.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο έγραφε: «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια:«Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

katken882


Όπως ήταν επόμενο, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο, σχολιάζοντας όσα γράφτηκαν από την παρουσιάστρια περί «γυναικείας αλληλεγγύης».

Κλείσιμο

Αφού διάβασε τη δημοσίευση της Κατερίνας Καινούργιου, της είπε: «Πού είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα;».

Δείτε το παρακάτω βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιός ασχολείται με την άσχημη χοντρή γριά;Ένα άθεο αριστερό σούργελο είναι

  2. Σκ….. και σκ…τί μας κάνει; Αρε κοινωνία ερμη

Comments are closed.