Λάβρος ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: «Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων με απόφαση ελαχίστων»

Κοινοποίηση:
Φαρσαλινός

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΔΙΔΕΑΔΥ (dideady.gr), σχολίασε με ανάρτηση του το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο Κ.Φαρσαλινός έγραψε:
«Από το διάγγελμα κρατάω τα εξής: “Αποφάσεις που αποδίδουν ελευθερίες ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ”

Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων, με απόφαση ελαχίστων.

Βιώνουμε πλέον την εκτροπή του δυτικού πολιτισμού, που πάντα βασίζοταν στην αρχή της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Και ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα. Θα τα ξαναδούμε στην επόμενη μετάλλαξη, την επόμενη “τελευταία φορά”, τις επόμενες “2 κρίσιμες εβδομάδες”, στον επόμενο “επίλογο της πανδημίας”, την επόμενη φορά που για την καταστροφή των μέτρων θα ευθύνεται ο ιός κι όχι όσοι επιβάλλουν εμμονικά την καταστροφή. Μέχρι να καταλάβουμε (ή να παραδεχτούμε αυτό που δήθεν δεν καταλαβαίνουμε) ότι ο ιός θα παραμείνει ενδημικός».

Ενώ συνέχισε τονίζοντας πως: «Δεν υπάρχει άνθρωπος με έστω στοιχειώδη αξιοπρέπεια που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το εκβιαστικό έκτρωμα, είτε η συμμετοχή είναι ενεργή είτε δια της σιωπής. Εκκωφαντική η σιωπή πολλών “δικαιωματιστών (δήθεν), και αυτό αποτελεί μάθημα για όλους μας.

Είναι εντυπωσιακό να παρατηρείς πόσοι ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πουν τα αυτονόητα. Η απόλυτη ανεπάρκεια όλου του συστήματος…

Ταυτόχρονα βιώνουμε το πλήρη διασυρμό των ιατρών, με την ενεργό συμμετοχή ΚΑΙ των ιατρικών συλλόγων.

Τα υπόλοιπα τα είπα πρόσφατα, και δεν αλλάζει τίποτα.

Εκβιασμός και βία, με δήθεν πρόσχημα τη Δημόσια Υγεία…»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ένας άνθρωπος που έχει αξιοπρέπεια και δεν θεωρεί τον εαυτό του σκουπίδι δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Η ελευθερία μας δόθηκε απο τον Θεό μαζί με την γέννηση μας. Καμιά αιτιολογία δεν δικαιολογεί την καταπάτηση της. Ο Κούλης μιλάει λες και μας κάνει χάρη, λες και είμαστε όλοι εγκληματίες φυλακισμένοι και επειδή δείξανε κάποιοι καλή συμπεριφορά κάνοντας το εμβόλιο θα πάρουν πίσω την ελευθερία τους με δόσεις, ενώ οι υπόλοιποι στα κάτεργα. Δεν του χρωστάμε, μας χρωστάει η καταραμένη μουσίτσα. Ξεχνάει πως σε αυτήν την καρέκλα που καταχράστηκε δεν θα ξανακαθήσει ΠΟΤΕ και τις μίζες δεν θα τις χαρεί ούτε αυτός ούτε οι μούλοι του. Είναι ποτισμένος-καταραμένος απο το αίμα των Ελλήνων, κυριολεκτικά και μεταφορικά και το αίμα έχει μνήμη.

  2. “””” «Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων με απόφαση ελαχίστων» “””” αυτο θα πει δημοκρατια στην χωρα που ειναι κοιτιδα της δημοκρατιας και την εχει ματασχηματισει σε δικτατορια της δημοκρατιας των λιγων.

Comments are closed.