«ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ κ’ ΡΕΥΜΑ» ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΟΥΛΗ- ΜΑΚΡΟΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. + 50% στα τρόφιμα, + 20% στην ενέργεια

Κοινοποίηση:
exofillo27-4

teaser27-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo27-4

Στο ΦΥΛΛΟ της Tετάρτης 27-4-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Στέφανε, αν στο κόμμα που φτιάχνεις σκοπεύεις να λογοκρίνεις όπως εδώ.. στο site του μακελειού, άστο.. ψηφίζουμε “Έλληνες κυνηγους” καλύτερα!!

  2. Με εχετε πρηξει μ’αυτη τη ξεφωνημενη τσουλα.Αμα ειναι τοσο κυριαρχη και επικινδυνη,καποιος δεν θα βρεθει να της δωσει τα κακαλα στο στομα και να την μεταφερει σε τοπο αναψυξεως;[μετα να δεις οι υποοοιπες λουγκρες τασακια που θα κλασουν]

  3. Το αγγελάκι της Βικτώρια Σικρετ…ΧΑ ΧΑ βοϊδοπ@τσα στριμμένη που θέλουν.Δεσιμο στον πλάτανο και κουκούτσι καλαμπόκι

  4. Ολα τα παληκαράκια κ τα κοριτσακια της ντπ, τα πέρασε 2-3 μυήσεις από πολύ μικρή ηλικία ο γιαγκος δράκος. Οι άλλες χώρες, στείλανε στον μινώταυρο τον αφρό κ τους κλώνους, μα η ψωροκώ έστειλε το κουλό.

  5. Αυτό το σακουλάκι για τα ψιλά με τρελαίνει γιατί παπαρια μέσα αποκλείεται να έχει.

  6. Εμένα μου αρέσουν οι θήκες για το πουλί 🐦 του.
    Είναι εξαιρετικες!!
    Που τις βρίσκει;;; Να πάρετε κι εσείς τέτοιες
    Τώρα που δε θα υπάρχουν αρκετά λεφτά για ρούχα, άσε που για να τα πλύνεις χρειάζονται ακόμα περισσότερα, θα σας χρησιμεύσουν πολύ.

  7. Αυτός είναι ρε παιδιά σίγουρα;;;
    Πώς είναι έτσι;;
    Φαντάζεστε τον Κούλη σε ανάλογη πόζα;;;

  8. Άλλη ενδυμασία είναι αυτή. Φοράει και φτερά αγγέλου! Χαχα!!!

  9. Χθες το πρωί την είδα κι ήθελα να σας τη δείξω αλλα δε μου έβγαζε σωστή σελίδα η αναζήτηση.
    Με προλάβατε

  10. Δάσκαλος στα λόγια ή έχει γαμήσει τα κωλαράκια ολονών από την εφηβεία;

  11. Έχουμε μπλέξει άσχημα με τον ψυχοπαθή ανθελληνα Μητσοτάκη.

  12. + 50% στα τρόφιμα, + 20% στην ενέργεια Ή + 20% στα τροφιμα και + 50% στην ενεργεια??? Ιδου, η απορια! Που θα λυθει, οταν διαβασουμε την εφημεριδα!

  13. Γ@μησε τους στεγνα….”Μακελειο” !!! σαλιωμενα…τους ”Αρεσει”…!!!

Comments are closed.