Κώστας Μοίρας: Αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε τη 40χρονη Δώρα στη Ρόδο

Κοινοποίηση:
moiras_rodos_fonos

Το έγκλημα της Ρόδου έχει συγκλονίσει την χώρα, με την 32χρονη Δώρα να φεύγει από το χέρι του πρώην συντρόφου της, ο οποίος εν συνεχεία αποφάσισε να αυτοκτονήσει, συνθέτοντας μια απόλυτη τραγωδία.

Ο άνθρωπος, που εκτέλεσε το φονικό, είναι ο 40χρονος Κώστας Μοίρας.

Πριν από χρόνια, ο γυναικοκτόνος είχε χάσει την όραση του για δύο χρόνια, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης Δώρας, το θύμα είδε τον 40χρονο να την παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες.

Σημειώνεται ότι η Δώρα είχε 9 μήνες δεσμό με τον 40χρονο, ενώ συγκατοικούσαν από τον περασμένο Ιούλιο. Η συγκατοίκηση κράτησε για δύο μήνες, ενώ πριν 10-15 μέρες το θύμα και ο θύτης χώρισαν, εώς ότου χθες, που ο γυναικοκτόνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτό το τέρας την απειλούσε την εκβίαζε και δεν πήγε ένας πατέρας θείος αδελφός να του σφίξει το λαιμό με ένα καλώδιο η να του πατήσει το λαιμό
    Πάτε καλά ρε θα άφηνα τη κόρη μου να απειλείται από βρωμο έλληνα ροδίτη και θα τον άφηνα ζωντανό

  2. Στη ΡΟΔΟ οι σερνικοι εχουν πολλα ψυχολογικα λογω του οτι τον ΧΕΙΜΩΝΑ ΞΕΜΕΝΟΥΝ απο γυναικες αφου δε κυκλοφορει τουριστρια εξω ΑΛΛΆ ουτε και θηλυκη γατα….

  3. Για 40χρονος φαίνεται πολύ 55χρονος, ενώ και από ομορφιά είναι σαν ανάμειξη άραβα κατσαπλιά με αλβανό κατσαπλιά! Μάλλον η κοπέλα τον έκρινε από το σπίτι του και σίγουρα όχι από την συμπεριφορά του και το παρελθόν του! Προσοχή στις υπόλοιπες κοπέλες γιατί δυστυχώς η 30χρονη δεν μπορεί πλέον να προσέξει…

  4. …ανθρωποκτονία λέγεται μικρέ….είτε δολοφονείται άνδρας είτε γυναίκα…εκτός κι αν νομίζεις ότι ο άνθρωπος είναι άλλο και η γυναίκα είναι άλλο….

    1. ώπα μεγάλε, γυναίκα πέθανε, όχι άνθρωπος, εξ ου και γυναικοκτονία.

Comments are closed.