Κύπρος: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ φώναζαν σε 13ΧΡΟΝΕΣ μαθήτριες ότι θέλουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους [BINTEO]

Κοινοποίηση:
1

Σε περιστατικό το οποίο συνέβη την περασμένη Τρίτη στο Νικολαΐδειο Γυμνάσιο στην Πάφο, αναφέρθηκε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο κ. Σαββίδης ανέφερε πως δέχθηκε καταγγελίες από γονείς ότι χθες, άνδρες Αφρικανικής καταγωγής μετέβησαν στο εν λόγω Γυμνάσιο και προσπάθησαν να εισέλθουν σε αυτό από την περίφραξη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, φώναζαν σε μαθήτριες που βρίσκονταν εντός του χώρου του Γυμνασίου ότι θέλουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Σαββίδης, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διεύθυνση του Σχολείου.

Δείτε σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΘΗΣΤΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ….. ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ ΠΕΣΚΕΣΙ……ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΜΕΜΕΜΤΗΔΕΣ ΚΩΛΟΜΟΓΓΟΛΟΙ…………………………ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ…..

  2. Το ένα φουτανάκι της αριστεράς και το άλλο φουτανάκι της και καλά δεξιάς.

  3. Οι αριστεροί κωλόγεροι ανοίξανε τα σύνορα για να φέρουν πάκις και αφρικανούς για να πηδήξουν αυτούς αλλά όλοι αυτοί οι λαθρό είναι αχάριστοι και θέλουν να πηδήξουν τα νεαρά γηγενή κορίτσια! Ψηφίστε ξανά αριστερούς και ψευτοδεξιούς και οι κόρες σας θα γυρνάνε κάθε μέρα βιασμένες από διαφορετικό αράπη λαθρό…

  4. Αφου δεν εχουν μαυρες εδω να πηδηξουν τι θελετε να κανουν?

  5. και αν ορισμενοι αντιδρασουν θα τους πουν ρατσιστες.

Comments are closed.