Κωνσταντινόπουλος: Ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
7db6b08744b9463fb1555c6a7909f8dd

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά και τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι από εκείνους που ζητούν την απομάκρυνση Ανδρουλάκη από την προεδρία του κόμματος και στηρίζει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, αν ο δήμαρχος Αθηναίων τελικά τη διεκδικήσει.

Στην προεκλογική περίοδο μας έλεγε ένα μεγάλο κύμα ανθρώπων ότι ο πρόεδρος δεν κάνει. «Αναζωογονητική η έκφραση των απόψεων στο κόμμα μας», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. «Μίλησε για πολιτική ήττα αν δεν πάρουμε τη δεύτερη θέση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιατι εχετε διαφορες; πολιτικες; οι θεσεις σας ειναι διαφορετικες; διαιρει και βασιλευε εχετε καταφερει στον αμυαλο ελληνικο πληθυσμο και μια χαρα τα πατε. Η Αληθεια ειναι οτι ολοι σας ειστε ελληνοφωνοι μονο. Ανθελληνες που εξυπηρετειτε ξενα κεντρα. Ανθελληνικα εχθρικα προς το συνφερον της Ελλαδος

  2. Που ΒΑΣΙΖΕΙΣ το οτι ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Κασελάκη…έχει περισσότερα ‘προσόντα’ ο φυτευτός από τον αρχηγό του ΠαΣοΚ..?? Και αν ΝΑΙ, γιατί δεν πάς στον ΣυΡιΖα για να κάνεις παρέα με τους Λοατκι…??

  3. γιατι? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ?

  4. Οποιον θελει ο Ψωρος για τις…επενδυσεις του αυτος θα κερδισει! Ντερμπυ Λουγκρα vs Γιδοβοσκος! Επι του παροντος τρωτε Μιζοτακη γκεσταπιτη στη μαπα!

  5. Που το ξέρεις ότι δεν μπορεί να τον νικήσει, βάλτους πρώτα να παίξουν τάβλι και μετά μιλάς.

Comments are closed.