Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Υπήρχε μια κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα»

Κοινοποίηση:
xristoyfourkost-1110x626

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στις πρόβες που έκανε με τον Χρήστο Δάντη εν όψει της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Δάντη, για την κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους και την αμφισβήτηση που δέχτηκε όταν έφυγε από τους ONE.

«Η αγάπη που έχω στον Χρήστο Δάντη είναι τεράστια. Νιώθω ενθουσιασμό και χαρά που θα κάνουμε την περιοδεία», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.
«Δέχθηκα αμφισβήτηση όταν αποχώρησα από τους ONE, αν θα τα καταφέρω ή όχι. Πάντα υπάρχει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Νομίζω όμως ότι τα κατάφερα, κάτι έκανα κι εγώ», αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για τη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε: «Βρεθήκαμε πρόσφατα, τον Δεκέμβριο, στα γενέθλια του Τάσου Τρύφωνος και μιλήσαμε. Με χαιρέτησε, τον χαιρέτησα, είπαμε δυο κουβέντες. Δημοσιοποιήθηκε μια διαφορά μας… Υπήρχε μια κόντρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: