Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το 251 ΓΝΑ και ενημερώθηκε για την πορεία υγείας της Γιαννάκου

Κοινοποίηση:
Μαριέττα Γιαννάκου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου πήγε το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου.

Η βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, είχε ατύχημα με το αμαξίδιό της πριν αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα.

Ειδικότερα, η κ. Γιαννάκου χτύπησε το κεφάλι της και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα. Έπειτα υποβλήθηκε σε χειρουργείο και μετά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Αργότερα σήμερα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Θεός να την λυπηθεί, γνωστή *αγωνίστρια* της ΝΤΠ. Ήρθε σε σύγκρουση (Υπουργός Παιδείας τότε) & με τον Μακαριστό Χριστόδουλο…στις εκλογές το 2004 οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν την ψήφισαν, δεν εκλέγει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! Τότε ο άλλος υπάλληλος της ΝΤΠ, κωστάκης Καραμανλής , την *έστειλε* στην Ευρωβουλή….& πολλά άλλα…

    Στα καλά νοσοκομεία, πάνε πάντα! Δεν έχουν χρήματα, να πληρώσουν? Έχουν μάθει στο ΤΖΑΜΠΑ…

    1. Δεν πήγε σε κάποιο δημόσιο Νοσοκομείο αλλά στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251

  2. Με το βιβλιο του Δημοτικου που εγραψε η Ρεπουση δια την “μετακινηση”…… χιλιαδων Ελληνων απο την Σμυρνη και οχι σφαγη που ειναι η πραγματικοτητα,,αυτη η ….”κυρια” πηρε τα ευσημα απο την τοτε Υπουργο Παιδειας Μαριεττας Γιαννακου Κουτσικου,και η επιβραβευση απο τον τοτε Πρωθυπουργο της Ραφηνας,να κανει την κυρια Κουτσικου Ευροβουλευτη πρωτη στην λιστα .Απο τα περαστικα καλυτερα να μη το πω !!!!!!!!

  3. επι ημερων της κυριας ως υπουργου παιδειας ειχε ξεσπασει το σκανδαλο με το βιβλιο της ρεπουση για το οποιο η κυρια υπουργος εβαζε πλατη. και τελικα ο πατριωταρας ο βουδας της ραφηνας την επιβραβευσε μετεπειτα με την τοποθετηση της στην πρωτη θεση του ευρωψηφοδελτιου (τοτε δεν ειχε σταυρο στις ευρωεκλογες)

  4. η κυρία είχε και έχει μεγάλα προβλήματα υγείας..δεν μπορεία να εκτελέσει τα καθληκοντα της αλλα το βουτευτηλίκι δεν το αφηνει..
    παλια ηταν ευρωβουλευτης ..την ψάχνανε Βρυξέλλες, Αθηνα και αυτη ηταν κλειδωμενη στο διαμέρισμα της..και μιλάμε πριν αρκετά χρόνια
    περαστικά αλλά ας βάλουν κάποιον άλλο και να της δώσουν τον μισθό …είναι καλυτερα έτσι για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας

  5. Την επισκέφτηκε;;; Ωχ πάει αυτό ήτανε, μόνο με θαύμα θα βγεί από κει μέσα τώρα αυτή…

Comments are closed.