Κυριάκος Μητσοτάκης: Από γκάφα σε γκάφα! Ούτε τα γραμμένα δεν μπορεί να πετύχει! Η λέξη στην ομιλία του για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που προκαλεί

Κοινοποίηση:
μητσοτακης

Δεν μπορεί το παλικάρι, πρέπει να το πάρουμε απόφαση! Την επίσημη απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του πρωθυπουργού το Μέγαρο Μαξίμου, όταν οι παρευρισκόμενοι συνειδητοποίησαν, τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα γεγονότα των αυξημένων κακοποιήσεων των παιδιών.

Στην εκδήλωση της Βουλής για την ευρωπαϊκή ημέρα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και τη σεξουαλική κακοποίηση, ο πρωθυπουργός μέσω απερισκεψίας που σίγουρα εκθέτει, ανέφερε ότι «το στερεότυπο του αγνώστου που προσφέρει καραμέλες στα παιδιά για να τα κακοποιήσει δεν ανταποκρίνεται δυστυχώς στην πραγματικότητα και στα στατιστικά στοιχεία» με αποτέλεσμα από την κυβέρνηση να σπεύσουν να αλλάξουν την επίσημη απομαγνητοφώνηση, καθώς η λέξη «δυστυχώς» προκάλεσε αμηχανία.

Η ατυχής τοποθέτηση της δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα στην επίσημη απομαγνητοφώνηση που έστειλε στα ΜΜΕ και ανέβασε στο primeminister.gr, φρόντισε να αφαιρέσει το «δυστυχώς». Ωστόσο το κακό, δυστυχώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ήδη γίνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γουρλομάτη εσύ καί ή ξαδέρφη σου ή Αντιγόνη Λυμπεράκη ή επικεφαλής τής ΜΚΟ τού Εβραίου Σόρος Solidarity Now στήν Αθήνα στέλνατε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ή όπως τά ονομάζατε “φρέσκο κρέας” στόν βιαστή μικρών παιδιών στό ανθρωπόμορφο τέρας στόν Λιγνάδη.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.