Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην Πιερία – Οι εναλλακτικές διαδρομές

Κοινοποίηση:
Εθνική Οδός Κατερίνης - Θεσσαλονίκης   Η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, από αερογέφυρα στο ύψος του Κορινού Πιερίας, με κατεύθυνση προς  Θεσσαλονίκη.  ( φωτογραφία : Σπύρος Τσουκιάς )

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Πού θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης και από τον ημιανισόπεδο κόμβο Αιγινίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής και συγκεκριμένα:

• μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης,

• στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και

• στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response