Κριστιάνο Ρονάλντο: Μαζί του στη Μεσσηνία Δέλλας και Μαστροκώστα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4309845

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται στη Μεσσηνία. Άλλωστε, τον Ιούλιο του 2018 είχε υποσχεθεί στα στελέχη του πολυτελούς Costa Navarino πως θα επιστρέψει μόλις του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του και έκανε πράξη την δέσμευση του αλλά και την επιθυμία των μελών της οικογένειας του που έχουν χαρακτηρίσει την Μεσσηνία επίγειο παράδεισο.

Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με την Γιουβέντους με τις υπογραφές να “πέφτουν”  στο Costa Navarino και ένα χρόνο αργότερα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε για να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και το μπλε της θάλασσας, χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις να χαλούν την ηρεμία της οικογένειάς του.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας με την Γωγώ Μαστροκώστα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο, η οικογένεια δεν αντιστάθηκε σε μία φωτογραφία με έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Φωτογραφία με το Ρονάλντο ανέβασε και ο Τραϊανός Δέλλας, νικητής απέναντι στον CR7 στο EURO 2004 στην Πορτογαλία, με τον Έλληνα προπονητή να τονίζει “Τον πέτυχα μετά από 15 χρόνια. εδω που τα λέμε ευτυχώς που δεν θα παίξει στις 4 Ιουλίου αντίπαλος μας @gr_legends_2004 γιατί όπως βλέπετε είναι σε…..καλή κατάσταση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: