“Κρεμάλα στον πο@@@παπα” φώναζε συγκεντρωμένο πλήθος στον ιερέα που βίαζε τις δύο αδερφές στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση:
megaro-agrinio

Έξω από τα δικαστήρια του Αγρινίου, την ώρα που μετέβη ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, είχε συγκεντρωθεί αρκετό πλήθος το οποίο οργισμένο κατά την άφιξη του 49χρονου ιερέα ξέσπασαν σε βρισιές και γιουχαρίσματα.

Ο 49χρονος,  όπως μεταδίδει το karvasaras.gr, εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου από πλαϊνή είσοδο ώστε να αποφευχθεί η επαφή του με το συγκεντρωμένο πλήθος.

Παρόλα αυτά η άφιξή του στον χώρο έγινε αντιληπτή από τους συγκεντρωμένους που ξέσπασαν κατά του ιερέα. Ακολούθησαν φωνές, βρισιές, γιουχαρίσματα και ατάκες όπως «κρεμάλα που@@@παπα».

Οι συγκεντρωμένοι είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των  θυμάτων του ιερέα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Κρατούσαν πανό που αναφέρουν: «Ο “πατερούλης” δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε!», «Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».

Σε βάρος του  49χρονου ιερέα, έγινε μήνυση από δυο αδελφές -που σήμερα είναι 27 και 22 ετών-  για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες.

Συγκεκριμένα, μια 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως αυτή βιάστηκε το 2013 και πως η 27χρονη σήμερα αδερφή της υπέστη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικη. Οι νεαρές υπέβαλλαν και σχετικές μηνύσεις.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αγρινίου  μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε κακουργηματικό βαθμό  και σχηματίστηκε  δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά κάνουν αλλά να πάνε και στα πακιστάνια και τους δύο αλβανούς, αλλά εκεί ναααα τους πάει, μην μαζευτεί κανένα ναρκο-σόι από Λαζαράτι ή η πακιστανική κοινότητα του Τζαβέντ με τίποτα χαντζάρες…

Comments are closed.