Κραυγή απόγνωσης από τους παιδότοπους, ο κλάδος αφανίζεται

Κοινοποίηση:
paidotopos-659x412

Η πρόεδρος του συλλόγου παιδότοπων Ελλάδας Ευτυχία Μαρίνου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης μίλησε για τις δυσκολίες και τον αφανισμό του κλάδου.

 Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν υπάρχουν διαθέσιμοι παιδότοποι για παιδικά πάρτι τα σαββατοκύριακα η Πρόεδρος επεσήμανε πως ο κλάδος έχει αποδεκατιστεί και το 30% έχει βάλει λουκέτο γεγονός που εξηγεί και αυτήν την έλλειψη.

Παράλληλα τόνισε πως η απομόνωση 2,5 χρόνια τώρα λόγω κορωνοϊού απέτρεψε τους γονείς και τα παιδιά να γιορτάσουν τα γενέθλια τους όπως επιθυμούν ενώ οι επιχειρηματίες παρά τις αυξήσεις σε αναλώσιμα και πρώτες ύλες έχουν διατηρήσει με μεγάλη προσπάθεια τις τιμές.

Η πρόεδρος των παιδότοπων, έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία για τα λουκέτα του κλάδου αναφέροντας πως πριν την κρίση ήταν 1200 επιχειρήσεις και στην πανδημία μετρήθηκαν και είχαν μείνει 400 αριθμός που αναμένεται να μειωθεί και άλλο στο τέλος της χρονιάς.

Ο πληθωρισμός έχει επηρεάσει τις επιχειρήσεις καθώς οι πρώτες ύλες τυριά, αλλαντικά γάλατα έχουν αυξηθεί από 12- 35?% αναψυκτικά πάνω από 35% ενώ ποτά και καθαριστικά εξίσου στο 35% επεσήμανε η Πρόεδρος ωστόσο, έχουν απορροφήσει οι ίδιοι οι παιδότοποι αυτές τις αυξήσεις διατηρώντας τις τιμές σε μια προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος στους παιδότοπους με τον πληθωρισμό όμως να ροκανίζει το εισόδημα.

Μάλιστα όπως τόνισε ευτυχώς ακόμα λόγω καλού καιρού δεν έχουν χρειαστεί να ανάψουν θέρμανση που θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.
Τέλος, όσον αφορά την έλλειψη δυναμικού τόνισε ότι υπάρχουν μέχρι και σήμερα δυσκολίες στην εύρεση προσωπικού.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΥΤΙΝΓΚΕΣ ΛΑΘΡΟ Η ΤΕΦΑΛ ΜΑΓΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

    1. αν εχουν επαφη με νεοναζιδια καταστεφονται

Comments are closed.