Κραυγή αγωνίας του Άρη Πορτοσάλτε: Φέρτε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!

Κοινοποίηση:
πορτο

Κραυγή…προς τη Νέα Δημοκρατία για το ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα για να μην της βγει το όνομα και χάσει ψήφους μιας και βρισκόμαστε ενόψει εκλογών «έβγαλε» ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα το πρωί από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ (που αλλού;).

Την ώρα που στη Νέα Δημοκρατία τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας γιατί μετά τη περίπτωση Πάτση ήρθε και η περίπτωση Χειμάρα και τα πράγματα μέσα στο κόμμα έχουν αρχίσει να κλυδωνίζονται, έχει αρχίσει το εσωκομματικό ψάξιμο.

Ο κ. Πορτοσάλτε ανέφερε πως στη σημερινή στήλη «Μικροπολιτικός», στην εφημερίδα «Τα Νέα» ότι στην Νέα Δημοκρατία ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο!

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη.

Μετά από αυτό το τρίτο «χτύπημα» ο Άρης Πορτοσάλτες δεν άντεξε! Έβγαλε την δική του κραυγή! «Αν αυτή είναι η νέα γενιά τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!», είπε.

Φυσικά ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, όλη την ώρα σιγοντάριζε τον κ. Πορτοσάλτε και συμφώνησε με όσα είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πλέον το λένε φανερά,δεν κρύβονται, είμαστε κλέφτες,

  2. συμμορια ειναι η ΝΔ , που κλεβει δημοσιο χρημα…..
    το χρημα που προερχεται απο τους φορους μας……

    οι γελοιοι Συριζαιοι ηταν κυβερνηση 6 χρονια,
    και δεν καταργησαν τον νομο “περι ευθυνης Υπουργων”……
    οι μισοι υπουργοι της ΝΔ θα ηταν υποδικοι ……

    ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ψευτοΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ χαζοΑΡΙΣΤΕΡΟΙ……

  3. Αυτή είναι η γνήσια μορφή της εγκληματικής οργάνωσης με τις πληρωμένες γραφίδες και τους αναίσθητους εκτελεστές μιας κοινωνίας σε ύπνωση .

  4. θα πέσει πείνα, δυστυχία και ανεργία στο βοθροκάναλο του φαλήρου μετά τις εκλογές

  5. Η Ν,Δ είναι εγκληματική οργάνωση που δεν κρύβεται Γιατί?

    Α.Είναι ομάδα που αυτοαποκαλείται “άριστη”.
    Β.Είναι ομάδα που από το αρχηγό μέχρι και τον τελευταίο κλακαδόρο δημοσιογράφο νομίζουν ότι είναι έξυπνοι
    ενώ οι άλλοι τους θεωρούν ηλίθιους.
    Γ.Απευθύνονται σ ένα λαό που θεωρεί ότι πρέπει να τους εκπροσωπεί ένας καλύτερος από αυτούς και επειδή βαριούνται ψηφίζουν ένα ηλίθιο.
    Συμπέρασμα :Τέτοιοι ήμαστε αυτοί μας αξίζουν!!!!!!!!!!!!

  6. Ο Πορτοσαλτε εφαρμόζει πιστά τήν 11η Εντολή προς τόν Μωυσή, πού συνιστά ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ! Μέ λίγα λόγια παρανομισε αλλά πρόσεχε Μήν σε ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ !

    1. Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που παρανομούν καί δέν προσέχουν μήν τούς τσακώσουν;;

  7. Πρόσεχε μόνο μην έρθει εκείνη η ώρα και δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά σαν τον πόρδο.

  8. που και αυτοι ηταν λαμογια αλλα ηξεραν να κρυβονται. Ο πορδοσαλτε σας τα λεει για να ξυπνησετε . καποιοι τον εχουν βαλει να τα λεει αυτα;;… μπας και ξυπνησουν ..;;; λεω εγω τωρα.

  9. μηπωσ τωρα καταλαβατε τη ψηφιζατε τοσα χρονια ??????????? ΚΗΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΣ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ

  10. Ο πλέον σιχαμερός δημοσιοκαφρος της Ελλάδος.ουστ

Comments are closed.