Κρήτη: Μεθυσμένος επιβάτης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Τον άφησαν ελεύθερο αφού… ξεσούρωσε

Κοινοποίηση:
French Junior Transport Minister Jean-Baptiste Djebbari tours the inside of an Air France aircraft as he visits Terminal 2 of Charles de Gaulle International Airport, amid France's gradual easing of its lockdown measures and restrictions during the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Roissy near Paris, France May 14, 2020. Ian Langsdon/Pool via REUTERS

Με τελικό προορισμό το Μπόντρουμ της Τουρκίας επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας ένας Πολωνός τουρίστας.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, προκλητική και παρά τις συστάσεις που του έγιναν από πιλότο και πλήρωμα εκείνος συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα.

Προκειμένου να συνεχιστεί η πτήση χωρίς προβλήματα, οι υπεύθυνοι του αεροσκάφους ειδοποίησαν τις ελληνικές αστυνομικές αρχές και στον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού, που ήταν το Ηράκλειο, ο απείθαρχος επιβάτης συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης», από όπου αφέθηκε ελεύθερος –με εισαγγελική εντολή- αφού κατανάλωσε επαρκή ποσότητα καφεΐνης για να επανέλθει σε νηφάλια κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται στο νησί. Πριν από μερικές ημέρες είχε προκληθεί αναστάτωση σε πτήση από την Πράγα προς το Ηράκλειο, όταν δύο Τσέχοι λογομάχησαν μέσα στο αεροπλάνο, ενώ ήταν και οι δύο υπό την επήρεια αλκόολ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response