Κρήτη: ΕΔΕ για την ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
venizeleio-2048x939

Ένα περιστατικό αφαίρεσης ή κλοπής φαρμακευτικών σκευασμάτων από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στην Κρήτη, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου ερευνούν οι Αρχές.


Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσοκομείου και -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του MEGA- αναφέρουν ότι η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με την καταγγελία έλειπαν από το χώρο του χειρουργείου δύο αμπούλες πεθιδίνης, ένα ισχυρό αναισθητικό που όμως προκαλεί εθισμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, η ΕΔΕ αφορά στην αναισθησιολόγο που είχε βάρδια εκείνη την ημέρα, τη Νεκταρία Πολάκη, ξαδέρφη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Μάλιστα, η κυρία Πολάκη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με παρόμοια υπόθεση και το 2015, όταν είχε υποστηρίξει ότι η ίδια είχε αφαιρέσει φιαλίδια πεθιδίνης και τα είχε καταναλώσει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Η Νεκταρία Πολάκη πού δολοφόνησε τό τετράχρονο πεντάμορφο αγγελούδι τήν Μελίνα Παρασχάκη
  ομολόγησε ότι έκλεψε ναρκωτικά κατασκεύασματα τήν πεθιδίνη.Αυτή ή ναρκομανής νάρκωσε τήν Μελίνα Παρασχάκη μαστουριασμένη καί τήν σκότωσε στίς 29 Δεκεμβρίου 2015.
  Ο πατέρας τού Μελινιού Μάνος Παρασχάκης στό Facebook.
  29 Δεκεμβρίου 2015
  “Γιά όσους δέν γνωρίζουν
  γιά όσους δέν θυμούνται
  γιά όσους τήν ξέχασαν
  Γιορτάζω τόν θάνατό τής στίς 29 Δεκεμβρίου”
  Γιάννης Λάκων

Comments are closed.