Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια των Γερμανών που γλίτωσε από τους οδηγούς

Κοινοποίηση:
germanoi

Την άμεση σύλληψη των δραστών της μανιακής επίθεσης σε βάρος τους στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, ζητά η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ, μία απλή υπόθεση, η ανταλλαγή στοιχείων μετά από την ελαφρά πρόσκρουση του 4Χ4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέρφια και τον πατριό τους. Εκτός από τη βίαιη, επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών.

Η οικογένεια κατάφερε να απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων. Οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όπως καταγγέλλουν, δεν υπήρξε αρχικά καμία αντίδραση στις εκκλήσεις της οικογένειας.

Τα θύματα, που έρχονται για τρίτη φορά στην Κρήτη, περιέγραψαν το πως έφτασαν στο ξενοδοχείο τους με το διαλυμένο αυτοκίνητο και διασχίζοντας το Ρέθυμνο χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την αστυνομία, η οποία τους κάλεσε μετά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η Πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη κυρία Γαναδάκη, εξέφρασε την απορία της γιατί ακόμα δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από το ΑΤ Μυλοποτάμου αν και έχει υποβάλει το σχετικό αίτημα από χθες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός έχει εύλογα εξοργίσει και τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο μια εξαιρετικά μικρή ομάδα ανθρώπων να προκαλεί πλήγματα στον τουρισμό της Κρήτης αφού αυτή δεν η πρώτη φορά που ανεγκέφαλοι προκαλούν πρόβλημα με αναίτιες επιθέσεις σε βάρος επισκεπτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αν ήταν τίποτα τουρκομογγόλοι , από αυτούς που από το 1071 μ Χ μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο , μέχρι και η Πρόεδρος Κάθριν θα έβγαινε και θα ζητούσε συγγνώμη…..Στους τούρκους ξέρετε να πηγαίνετε και να δίνετε τα λεφτά σας ενώ όταν έρχονται απο’ δω τους κάνετε τεμενάδες…..Στήνετε ελληνοτουρκικά γλέντια φιλίας και χάσκετε μπροστά στα τουρκοσήριαλ και λοιπά τηλεσκουπίδαι του Αντζούν την ώρα που τα τουρκικά ντρόουνς και F-16 κόβουν βόλτες στο Αιγαίο ΜΑΣ , και ο σουλτάνος της φάπας μας απειλεί με πόλεμο……Προχθές η μογγόλα μπροστά στην Παναγιά της Τήνου μας απειλούσε με αποκεφαλισμό…..Οι κακοί είναι οι φιλήσυχοι Γερμανοί πολίτες που ήρθαν να κάνουν διακοπές στην χώρα μας…..Υποκριτές…….

  2. κατι παραπάνω θα κάνανε οι γερμανοι για να είχαν τέτοια αντίδραση…

  3. Γαμ@μένοι Τουρκοκρητικοί ψευτοανταήδες!

  4. Μόνο “ελλην γνήσιος” δεν είσαι, γιατί ο αληθινός Έλληνας δεν θα ξεχνούσε τα εγκλήματα των μπάσταρδων ούννων κατά των ΒΠΠ ούτε τα οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του έθνους μας μέχρι και σήμερα. Άλλαξε λοιπόν ψευδώνυμο αν είναι να υπερασπίζεσαι τέτοιους υπάνθρωπους και να κατακρίνεις τους πραγματικούς Έλληνες εθνικιστές.

    1. τι σχεση εχουν αυτοι που λες με τους τουριστες?? Απ το τουρισμο ζει η Ελλαδα. Ο εθνικισμος ειναι γαγραινα.
      Ιδεολογικος απογονος των ναζι εισαι, ασε τις εξυπναδες λοιπον, απομονωμενε ανθελληνα τρελοφασιστα

  5. Τα ιδια σκατα ολοι τους ,αλλα τι περιμενεις απο αυτους τους λεχριτες, “ανθρωποι” που σερνουν το σκυλια τους δεμενα πισω απο το αυτοκινητο τους Αυτο το νησι μονο…… οικογενειες ανθελληνων ….πολιτικων βγαζει.και Μαστουρ μαχαλα καργα και ο νοων νοειτω !!!!!!!!!

  6. επρεπε να τους λιωσουν τους βρωμογερμαναραδες που μας χρωστανε ακομα 800 δις….

  7. ….που δεν τους πηραν τα σκαλπ….
    Εγω παντως ντρεπομαι σαν Ελληνας και για να επανορθωσω τους χαριζω διαμονη στα Καλαβρυτα στο Διστομο και οπου αλλου…
    Θα τους εχω και καλωδιακη,και γρηγορο ιντερνετ να τους δειχνω τι εκαναν οι προκατοχοι τους πριν χρονια….
    αει σιχτηρ ρε …με τα ζωα…

  8. καποιοι κρητες ειναι χειροτεροι κι απ τους χαβγιτες

    1. Aντετοκουνμπος και Τζενγκο εισαι κι εσυ?…Παω στοιχημα οτι αν σε ρωτησω ποσες ριγες εχει η σημαια μας ,θα μου πεις 5

      1. H Tζενκο εφερε χρυσο, εσυ τι φερνεις? τη βρωμα σου με τη σβαστικα και τα λοιπα καφριλικια? κανε μας τη χαρη

Comments are closed.