Κράξιμο από Μαντώ: Ο τζάμπας “πέθανε”! «Δεν θα με δείτε στην τηλεόραση γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν»

Κοινοποίηση:
manto

Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή δεν δέχτηκαν να δώσουν στην αγαπημένη τραγουδίστρια των 90s, τη Μαντώ.


Η καλλιτέχνις με μια δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξέφρασε το παράπονό της για την στάση της εκπομπής που την κάλεσε να τραγουδίσει σε μουσικό αφιέρωμα για προηγούμενες δεκαετίες.

«Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση»
Όπως εξηγεί η Μαντώ η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, το σωματείο των Ελλήνων τραγουδιστών ορίζει να πληρώνονται οι καλλιτέχνες για τις εμφανίσεις τους στα τηλεοπτικά κανάλια, πόσο μάλλον σε μια τόσο δύσκολη εποχή για εκείνους.

Η τραγουδίστρια αναφέρει ότι δεν πρόκειται να πέσει θύμα εκμετάλλευσης: «Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμέτοχη μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συνάδελφους!! Όχι λοιπόν ,δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση.. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή» αναφέρει στην ανάρτησή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να σε πληρώσουν για ποιό λόγο? τι προσφέρεις? τι προσόντα έχεις?

    1. Εσύ πάλι τι προσφέρεις, όλο εξυπνάδες, μ’άρεσει που ρωτάς και για τα προσόντα!
      Κουμάντο στην τσέπη σου ,Κουβαρντα!

  2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΤΒ ΜΟΥ!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!! ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ Γ…….ΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!

  3. Τώρα πρέπει εσύ να τους πληρώσεις δεν το πιασες?
    Και τόση μεγάλη καριέρα δεν έκανες απ ότι θυμάμαι μόνο στη Γιουροβίζιον πήγες σαν ξεκωλο και νόμιζες ότι θα σε ψηφίσουν για το φόρεμα.

  4. Κοπελιά, σιγά μη σε πληρώσουν. Ήδη μπαίνουν μέσα και χρεώνουν το δημόσιο εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο τα “ιδιωτικά” κανάλια. Και βγάζουν τα έξοδά τους με διαφημίσεις για “έξυπνες σίτες”…. Έτσι κι αλλιώς δεν εξαρτώνται από τη τηλεθέαση, όσα κανάλια είναι δικά τους έχουν άδεια τα υπόλοιπα όχι, και τα μηχανάκια της AGB τα έχουν οι καναλάρχες στα σπίτια τους…. Δε τους ενδιαφέρει η τηλεθεάση, έτσι κι αλλιώς ξέρουν πως θες δε θες τη δική τους προπαγάνδα θα φας κάποια στιγμή. Άρα γιατί να σε πληρώσουν, τι θα τους προσφέρεις; Αν ήσουν νέα γλάστρα μπορεί να καθόσουν σε κανέναν, πχ στον Κωστόπουλο και να πηγαίνατε Ντουμπάι, και να σε παίζανε. Τώρα άστο.

Comments are closed.