Κούγιας για Σακελλαροπούλου: “Από πότε πρόεδρος της Δημοκρατίας πανηγυρίζει για κάτι που διχάζει τον λαό;”

Κοινοποίηση:
deipno

Η εικόνα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου να συντρώγει και να πίνει με γνωστούς ομοφυλόφιλους σε εστιατόριο δημιούργησε περίεργα συναισθήματα και εντυπώσεις σε πολλούς. Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στους “πανηγυρισμούς” της Προέδρου της Δημοκρατίας για ένα νομοσχέδιο που δίχασε τον λαό.

Αναλυτικά:

“Με την εξοχότατη Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν είχα την τύχη στη σχεδόν 50ετή δικηγορική μου καριέρα να συνεργαστώ για την απονομή της Δικαιοσύνης, αφού το Συμβούλιο της Επικράτειας, ίσως το κορυφαίο Δικαστήριο της χώρας, το οποίο αυθεντικά αποφαίνεται αν ένας νόμος είναι σύμφωνος με τον θεμελιώδη νόμο του κράτους, το Σύνταγμα, δεν είναι το Δικαστήριο, στο οποίο μπορώ να προσφέρω τις νομικές μου υπηρεσίες, καθώς είναι γνωστό ότι ασχολούμαι μόνο με το ποινικό δίκαιο και μόνο στα ποινικά Δικαστήρια βοηθώ τη δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιες αποφάσεις.

Δυστυχώς, δυο γεγονότα μού έχουν δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου της Δημοκρατίας η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αφού είναι θέσφατο σε μια δημοκρατία ότι οι πρώτοι πολίτες της χώρας, σύμφωνα με το Σύνταγμα, πρέπει να σέβονται την πραγματική πλειοψηφία του λαού σε οποιαδήποτε κοινωνική συμπεριφορά.

Η εξοχότατη Πρόεδρος της Δημοκρατίας όμως τα τελευταία δύο χρόνια έχει υποπέσει σε δύο προκλητικά ολέθρια σφάλματα:

1) το πρώτο, όταν εμφανίστηκε σε δημοτικό σχολείο της περιοχής των Αθηνών και προσπάθησε να πείσει μωρά παιδιά του δημοτικού, τα οποία δεν έχουν κάνει τις κατάλληλες ποιοτικές αλλαγές στην προσωπικότητα τους, να ξεχάσουν τις λέξεις «πατέρας» και «μητέρα» και να τις αντικαταστήσουν με τις λέξεις «γονέας 1» και «γονέας 2» και

2) το δεύτερο ολέθριο σφάλμα ήταν αυτό που έκανε το βράδυ της ψηφίσεως, ακόμη και με κομματική πειθαρχία της δήθεν αριστεράς, του κατάπτυστου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, όπου πλέον επιτρέπεται ο γάμος σε ανθρώπους που με μια ανώμαλη σεξουαλική
πράξη έχουν καταργήσει τον φυσιολογικό τρόπο της αποκτήσεως παιδιών, μαζί με ακραίους ομοφυλόφιλους και τα δημιουργήματα ενός αρρωστημένου τηλεοπτικού κατεστημένου που αποτελείται από ομοϊδεάτες και ομοϊδεάτισσες των εμπνευστών του κατάπτυστου αυτού
νομοθετήματος, το οποίο έχει διχάσει τον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιοποίησε η πρόεδρος των λεσβιών Ελλάδος, η οποία απεκάλυψε ότι έχει και προσωπική σχέση – φιλία με την εξοχότατη κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την προσκάλεσε σε ένα gay bar, για να «γιορτάσουν» την ψήφιση του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου, στο οποίο επίσης ήταν προσκεκλημένοι δύο υπουργοί, οι κ.κ. Πατέλης και Σκέρτσος, εκ των οποίων ο πρώτος είναι δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος και οι οποίοι όμως είναι στο στενότατο περιβάλλον του Πρωθυπουργού κου Μητσοτάκη, αλλά και οι «ακτιβιστές» ομοφυλόφιλοι Καπουτζίδης και  Σεργουλόπουλος, εκ των οποίων ο δεύτερος είναι ο κατά τη δική του ομολογία, πατέρας ή μητέρα ή γονέας 1 ή γονέας 2 (!!!) ενός ανήλικου παιδιού, το οποίο υιοθέτησε προ δύο περίπου ετών, όταν η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλοφίλους απηγορεύετο ρητώς.

Το γεγονός διαφήμισε σκόπιμα σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία είναι συμπαρουσιαστής, ο επίσης προσκεκλημένος στην ίδια εκδήλωση, ευγενέστατος κατά τα άλλα, αλλά δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος, ελιτίστικος δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Τάκης.

Το ερώτημά μου είναι, από πότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οιουδήποτε κράτους παγκοσμίως «πανηγυρίζει» μαζί με τους εκφραστές – υποστηρικτές μιας ιδιαιτερότητος για την ψήφιση ενός νόμου, ο οποίος αποδεδειγμένα, εκτός του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, συντηρητικής και μη (ακόμη και το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο), δίχασε και το σύνολο των εκπροσωπουμένων στη Βουλή κομμάτων;

Η κα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία δεν ψηφίστηκε για να υπηρετήσει τη θέση αυτή από το σύνολο του ελληνικού λαού, αλλά διορίστηκε με απόφαση της πλειοψηφίας της Βουλής, θεσμικά έχει έναν και μόνο ρόλο: να ενώνει και όχι να διχάζει τον ελληνικό λαό.

Το κυριότερο απ’ όλα, με την παρουσία της να μη δημιουργεί την αίσθηση ότι στην Ελληνική Δημοκρατία δεν έχει σημασία η δημοκρατική πλειοψηφία, όπως αυτή εκφράζεται, αλλά ο νόμος του ισχυροτέρου και δυστυχώς εδώ και χρόνια στην Ελλάδα ζούμε τη  δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων και όχι τη Δημοκρατία των απλών Ελλήνων.

Αθήνα, 19.2.2024
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

 1. Απάντηση: Από τότε που έχουμε κατάληψη του Μαξίμου από πουσταράδες με αρχηγό τον Κούλη, τι περίμενες ρε Κούγια, να διορίσει πρόεδρο με ήθος και εντιμότητα;

 2. Για ψαξτε ποιος ειναι ο εισαγγελεας που ειχε φιλεναδα την τραβεστι ….για ψαξτετο……….

 3. Μη μιλάτε για ψήφους δεν υπάρχουν…αυτα ολα οποιον και να ψηφίσουμε είναι προδιαγεγραμμενα….οι ψήφοι είναι για ..εκτόνωση και πολωση του λαού….και κουβέντα στα καφενεία…αλλά χρειάζονται…αλλά σαν προβατάκι….και μακες φορέσαμε….και φερετζέ…θα βάλουμε…οσονούπω…..οι λαθρομετανάστες γεμίζουν τον τόπο και γρηγορα

 4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ (ΤΟ ΠΙΘΗΚΟ ΝΤΕ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΝΑΒΙ

 5. Τα λεγόμενα “πατριωτικά” κόμματα (οχι η ΝΔ) θα έπρεπε όχι μόνο να διαμαρτυρηθούν αλλά να ζητήσουν την παραίτηση της Σακελλαροπούλου διότι δεν εκφράζει κανένα ελληνικό λαό αλλά μιά μικρή ομάδα ατόμων.
  Τουλάχιστον για εμένα η “κυρία” αυτή είναι το απόλυτο τίποτα ούτε την σέβομαι ούτε την αναγνωρίζω διότι εξευτέλισε τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας με τα καμώματά της.

 6. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει μια παροιμία:1) Όταν στο Μαξίμου υπάρχει πρωθυπουργικού σύμβουλος γκέι παντρεμένος με άνδρα τι περιμένατε; Που θα έβρισκαν καλύτερο μέσον τα μη φυσιολογικά άτομα;2) Αυτός ο κακομοίρης περίλυπος σύντροφος αυτής της άχρηστης και ανίδεης που διορίστηκε ΠτΔ πρέπει να τρώει πολύ παντόφλα από αυτό το ερπετό.

 7. Aυτα που λεει ο Κουγιας ειναι η αποψη του , που σημαινει οτι ειναι κατι το υποκειμενικο . Και για μενα ας πουμε ειναι καταπτυστα αυτα που λεει και το υφος που τα λεει , αποψη μου και μενα

 8. Τσακώθηκε η μάνα μου με τον πατέρα μου. Ήθελαν και οι δύο να είναι γονέας 1 και όχι γονέας 2 γιατί λέει στο τέλος όλοι θυμούνται τον πρώτο και κανένας τον δεύτερο. Ε ρε μπελάδες που με βρήκανε!!!

 9. Ντροπή σε όλους που παραβρέθηκαν και ψήφισαν,, κατιγκω

 10. Απάντηση: από τότε που την έκανε ο Μήτσος+Τάκης ΠτΔ και κόβει 100.000 /χρόνο.
  Το ίδιο θα σας πω και για τον ΙΕΡΏΝΥΜΟ.
  Τρώνε πινουν κ στέλνουν τ λογαριασμό στο μαλακά τον Ελληνα .
  Εχουμε ξεχάσει τι πρέπει να φάμε και πληρώνουμε τους φόρους για να κάνουν τραπεζοματα όλοι αυτοί. Ανήθικοι χωρίς κανέναν δυσταγμο κ περίσσιο θρασος.

 11. Και λίγα της είπε. Σαν μέλος του Σ.τ Ε. η κερία ήταν υπέρ των κλειστών επαγγελμάτων, ό,τι πιο αντισυνταγματικό υπάρχει, τα ανήλικα σε γκέουλες θα την ενοχλούσαν; Αηδία.

 12. Πίσω από τον Πατοπαϊτελη είναι μία βρωμερή οχιά. Μάλλον δεν ξέρει τι είπε ο Θεός στο φίδι όταν το καταράστηκε στην Γένεση….

 13. ΟΠΩΣ ΟΛΗ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ PRIDE ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΡΟΖ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ …. ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

 14. Άργησες αλλά ΚΑΛΟΔΕΧΟΎΜΕΝΟΣ .

 15. Αυτοί δεν εκπροσωπούν τους Έλληνες στο εξωτερικό,εκπροσωπούν τα ξένα αφεντικά τους στην Ελλάδα. Όλα τα νομοσχέδια τους απ’το εξωτερικό είναι. Και τώρα χαίρονται που το επέβαλαν και αυτό στην ελληνική κοινωνία.

 16. από τότε που οι ραγιάδες έκαναν κυβέρνηση το μπλε πασοκ του μιζοκούλη

 17. …η συμμορία του γαλάζιου σύριζα , όλοι μαζί ροζ πράσινοι γαλάζιοι…

 18. Τώρα που οι ανώμαλοι στοχοποίησαν τα παιδιά σου ξύπνησες Κούγια;

  1. Ο Κούγιας φωνάζει περι γκέι λόμπι εδώ και είκοσι χρόνια φίλε και βγαίνει αληθινός

 19. Δεν γνώριζα ότι η κ. Σακελλαροπούλου, είχε πάει σε Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας, για να κάνει προπαγάνδα σε μικρά παιδιά, υπέρ Γονέα 1 & Γονέα 2.
  Ρώτησε τους Γονείς των ανήλικων Παιδιών?
  Δεν είναι ακτιβίστρια σε ΜΚΟ. Δεν της αξίζει 2η Θητεία στην Προεδρία.
  Ας πάει σπίτι της & ας κάνει παρέα με όποιον/όποια προτιμάει η ψυχή της, αλλά μακριά από προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά.
  Οι Έλληνες Φορολογούμενοι δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες της ως προπαγανδίστρια.

 20. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ… ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ…. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ….

  1. Για να μας δώσουν να καταλάβουμε ποιοί κάνουν κουμάντο, ποιοί εκτελούν τις έξωθεν εντολές και φυσικά όσοι ηλίθιοι δεν θέλουν να δουν και να καταλάβουν να πάνε πάλι την επόμενη φορά και να τους ξαναψηφίσουν. Ξέρεις ότι ο ηλίθιος μπορεί να σου πει ότι αυτή η φωτογραφία είναι μοντάζ. Μιλάμε για ανίκητη κατάσταση.

 21. Απο τοτε που τα αρπαξε αυτη και ο συντροφος της μεγα ευρωπαικο λαμογιο .

Comments are closed.