Κουκουρούκου η Κατίνα! Αυτός της λέει για παραίτηση της κυβέρνησης κι αυτή μιλάει για πράσινη ανάπτυξη!

Κοινοποίηση:
sakellaropoulou-katerina-1

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: «Ευχαριστώ για την πρωτοβουλία της συνάντησης και της ενημέρωσης, εγώ επιδιώκω επικοινωνία με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Για το θέμα των παρακολουθήσεων έχω τοποθετηθεί στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων μου. Είναι σοβαρό ζήτημα, το οποίο συνδέεται, άπτεται της λειτουργία θεσμών και της ποιότητας της δημοκρατίας. Όταν τοποθετήθηκα εξέφρασα πάντα με νόμιμες διαδικασίες την ανάγκη να υπάρξει διαλεύκανση. Είμαστε κράτος δικαίου και με το θέμα κατά περίπτωση ασχολείται η ΑΔΑΕ και η Βουλή, καθώς και οι δικαστικές αρχές όπου κατά ένα μέρος έχει πάει.

Το Σύνταγμα και οι νόμοι προβλέπουν την διαδικασία άρσης του απορρήτου και της ενημέρωσης ενδιαφερομένων. Στη συγκυρία αυτή έχουμε καθήκον οι αρχές να προστατεύουν το αγαθό της εθνικής ασφαλείας, αλλά και τα δικαιώματα των πολιτών. Είναι δύσκολη στάθμιση με κόστος, αλλά αναγκαία. Η δημοκρατία μας έχει βάθος και συνέχεια και η Ελλάδα έχει εδραιωμένη θέση και αναγνώριση στην ευρωπαϊκή οικογένεια και χρέος όλων μας είναι να προστατέψουμε το πολύτιμο κεκτημένο γιατί είναι θέμα σεβασμού και στους πολίτες που σε κρίσιμες περιόδους δοκιμάστηκαν και επέδειξαν ωριμότητα και αντοχή. Από συναντήσεις μου στο εξωτερικό αντλώ την πεποίθηση ότι έχουν προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια για την χώρα μας που έχει να επιδείξει πολλά σε ενέργεια περιβάλλον ψηφιακές υπηρεσίες»

Την παραίτηση του πρωθυπουργού ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. H καριόλα λέει, τι με σκοτίζεις με μαλακίες; καλά δεν κάθομαι στο μέγαρο και τα μασάω στην υγεία των κορόιδων;

 2. Ου να μου χαθείς κομοδίνο !!!
  Ποιο κράτος δικαίου ρε σαπιλογρια με το κρέμανταλα πατσαβουροφυλακα..???
  Που το είδες ρε κακομοίρα και τα έχεις και τέσσερα..???
  Άντε να χαθείτε βρωμιάρηδες πριν να είναι αργά ..

 3. Να παραιτηθούν καλλίτερα όλοι οι πολιτικοί που την ψήφισαν για ΠτΔ….. δεν αρκεί μόνο η παραίτηση του Μητσοτάκη….και της Κ@τιγκως….

  Για να επιστρέψει η αρχοντιά και η ευημερία στην Ελλάδα μας….

 4. Αχαχαχαχα, εεε τι να λέμε, πάλι αχαχαχαχαχα banana republic, η καλύτερη πρόεδρος ever…

 5. “““…και της ««ποιότητας της δημοκρατίας»». ««Είμαστε κράτος δικαίου….»» “””🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Leave a Response