Κοτόπουλο «ζόμπι» κινείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών εστιατορίου

Κοινοποίηση:
chicken-raw

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα ωμό στήθος κοτόπουλου να αρχίζει ξαφνικά να κινείται σε ένα τραπέζι εστιατορίου προκαλώντας τρόμο στους πελάτες.

Είναι γνωστό πως όταν κάποιος κόψει το κεφάλι ενός κοτόπουλου αυτό μπορεί να συνεχίσει να περπατά για μερικά δευτερόλεπτα. Ο λόγος είναι πως πολλές από τις αντανακλαστικές κινήσεις των πτηνών ελέγχονται από τα εγκεφαλικά κύτταρα και όχι από το μυαλό – πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσει να περπατά για λίγο. Αλλά να επιστρέφει στην ζωή ένα ωμό στήθος κοτόπουλου;

Μπορεί να είδαμε στο παρελθόν ένα μισοφαγωμένο ψάρι σασίμι να πηδά από το πιάτο στην προσπάθειά του να δραπετεύσει μπροστά στους έντρομους θαμώνες εστιατορίου στην Ιαπωνία, αλλά «ζόμπι» κοτόπουλο δεν είχαμε ξαναδεί.

Ένα βίντεο που έγινε viral και δημοσιεύτηκε από τον Ρίε Φίλιπς πριν από δύο εβδομάδες στο Facebook, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και δείχνει ένα κομμάτι στήθος κοτόπουλου (αυτό με τα κόκαλα που έχουν μείνει) να αρχίζει ξαφνικά να κινείται στο πιάτο και τελικά να πέφτει κάτω στο πάτωμα με τους πελάτες να αρχίζουν να ουρλιάζουν.

Δεν είναι σαφές που γυρίστηκε το βίντεο, παρόλο που μπορεί να δει κανείς chopsticks επάνω στο τραπέζι, ωστόσο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση με πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να επιστρέψει στην ζωή ένα νεκρό κοτόπουλο και άλλοι να το αποκαλούν «ζόμπι».

Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι δυνατόν τα κομμένα κομμάτια πρόσφατα σφαγμένου κοτόπουλου να εξακολουθούν να στέλνουν νευρικά σήματα. Ένα άτομο πρότεινε: «Συνήθως επειδή το κρέας είναι τόσο φρέσκο, οι μύες μπορούν ακόμη να κινούνται ».

Χωρίς να έχει επέμβει – προς το παρών – κάποιος επιστήμονας για να δώσει απάντηση, ή κάποιος ειδικός σε θέματα ειδικών εφέ, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό το βίντεο, καθώς αδυνατούν ένα νεκρό στήθος κοτόπουλου μπορεί να κινείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: