Κοτζιάς σε Μητσοτάκη για τα F-16: «Να ακούς, να μιλάς λιγότερο και να μαθαίνεις»

Κοινοποίηση:
kotzias

Ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το ζήτημα της αναβάθμισης των τουρκικών F16.

Εξηγεί πως επί ΣΥΡΙΖΑ η Τουρκία «δεν πήρε τα F35 γιατί της τα μπλοκάραμε» και συνεχίζει: «Αυτό, δηλαδή, που σήμερα είναι ανίκανος να κάνει για τα F-16».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Κυριάκο να ακούς, να μιλάς λιγότερο και να μαθαίνεις».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο Μητσοτάκης νομίζει ότι η εξωτερική πολιτική είναι ένα άδειο κουτί για δημόσιες φιγούρες. Με τα F-35 δεν κατάλαβε τίποτα από την ελληνική τακτική:
α) Κινητοποίηση της κοινής γνώμης των ΗΠΑ που έγινε χάρη στη συνεργασία μας με το ελληνοκυπριακό λόμπι και με τεράστια καμπάνια στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ας δει κανείς την NYT και την Washington Post της εποχής,
β) Κινητοποίηση του φιλελληνικού λόμπι στην Γερουσία και
γ) Δέσμευση των ΗΠΑ στον πολιτικό διάλογο ότι θα σταματήσουν τη συμπαραγωγή με την Τουρκία παρά το ότι η τελευταία είχε συνχρηματοδοτήσει το έργο. Ασφαλώς και αξιοποιήσαμε τα γεγονότα με τα S-400.

Δεν είναι ότι η Τουρκία «δεν πήρε τα F-35» όπως λέει, είναι ότι της τα μπλοκάραμε. Αυτό, δηλαδή, που σήμερα είναι ανίκανος να κάνει για τα F-16.
Συμπέρασμα: Κυριάκο να ακούς, να μιλάς λιγότερο και να μαθαίνεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. η δυσάρεστη είδηση της ημέρας. Θυμηθήκαμε ότι ζει ακόμη ο λιπαρός, φούστης ΠΡΟΔΟΤΗΣ της Μακεδονίας. Ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει θερμοκρασία στα καζάνια του υπογείου.

  2. Να βάλεις τους μεν σε ένα τσουβάλι και τους δε σε ένα άλλο τσουβάλι και να τα κοπανάς και τα δυο στον αέρα μεταξύ τους μέχρι να σου τελειώσουν τα κουράγια. Ούτε για πατάτες στη λαϊκή. Και εκεί ταλέντο θέλει. Τελικά ίντα απεφάνθητε; Η θάλασσα έχει σύνορα; Τα βαπόρια όταν μπαίνουν στα χωρικά νερά τα παρασέρνει το ρέμα;

Leave a Response