Κορωνοϊός: Στα «κόκκινα» Αττική – Θεσσαλονίκη και ακόμη 21 περιοχές! Πού εντοπίστηκαν τα 151 νέα κρούσματα

Κοινοποίηση:
koronoios-test-2048x1360

Τις περιοχές, στις οποίες εντοπίστηκαν τα 151 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Μετά την ανακοίνωσή του για τα νέα κρούσματα του ιού COVID-19, o Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έκανε γνωστό και πού βρέθηκαν. Τα εφτά εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και ακόμα πέντε κρούσματα είναι εισαγόμενα, που προσήλθαν αυτοβούλως.
Από εκεί και πέρα, 46 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής, άλλα 38 στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, 17 στην Π.Ε. Έβρου, όλα συνδεόμενα με το γάμο στην Αλεξανδρούπολη, 6 στην Π.Ε. Λάρισας, 4 στην Π.Ε. Πέλλας, από 3 στην Π.Ε. Κέρκυρας και στην Π.Ε. Μαγνησίας, από 2 στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στην Π.Ε. Αχαΐας, στην Π.Ε. Ηρακλείου, στην Π.Ε. Κεφαλονιάς, στην Π.Ε. Ροδόπης και στην Π.Ε. Φλώρινας και από 1 στην  Π.Ε. Κορινθίας, στην Π.Ε. Δράμας, στην Π.Ε. Ημαθίας, στην Π.Ε. Κοζάνης, στην Π.Ε. Λέσβου, στην Π.Ε. Πιερίας, στην Π.Ε. Σερρών, στην Π.Ε. Τρικάλων, στην Π.Ε. Φθιώτιδας και στην Π.Ε. Χανίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή ο Τσιοδρας μέσα στην περίοδο της καραντίνας είχε πει ότι πρέπει να αποκτήσουμε όση ανοσία μπορούμε μέσα στο καλοκαίρι γιατί μετά το χειμώνα υπάρχουν και άλλοι κορονοϊοι. Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη τους τώρα αφού αυτό ήθελαν. Μας δουλεύουν άγρια

    1. Ο Πόρος ανήκει στην Αττική είτε το πιστεύεις είτε όχι.

Comments are closed.