Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 22 φοιτητές του πανεπιστημίου Ιωαννίνων -Θα κάνουν Πάσχα στην εστία

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στα 22 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα περιστατικά φοιτητών, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό στο Πανεπιστήμιο Ιωάννινων σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ και τον αντιπρύτανη Διοικητικών & Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου, Μηνά Πασχόπουλο.

«Όλοι οι φοιτητές που έχουν μείνει στην εστία καθώς δεν κατάφεραν να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έχουν μπει σε καραντίνα και έχουμε τακτική επικοινωνία μαζί τους ώστε να τους διανέμεται φαγητό, φάρμακα και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο και επειδή έχουν ακουστεί διάφορα το τελευταίο διάστημα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι 22» τόνισε στο GRTimes ο αντιπρύτανης, Μηνάς Πασχόπουλος.

Παράλληλα πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από την πλευρά της πρυτανείας και των υγειονομικών αρχών, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα, καθώς ούτως ή άλλως το πανεπιστήμιο διαθέτει μια από τις καλύτερες ιατρικές σχολές της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό δε, χθες οι πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξέδωσαν ανακοίνωση με συμπληρωματικές οδηγίες διαχείρισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε ακαδημαϊκό περιβάλλον.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response