Κορωνοϊός: Περιοριστικά μέτρα και στα Τρίκαλα – Τι θα ισχύσει για 14 μέρες

Κοινοποίηση:
Πύλη για την ορεινή περιοχή των Τρικάλων εδώ και αιώνες και ένα από τα αξιοθέατα της περιοχής, Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Εδώ υπήρχε η βυζαντινή πόλη «Μεγάλαι Πύλαι» με το σπουδαίο μοναστήρι της «Πόρτα Παναγιάς». Πάνω σε αυτό το στενό πέρασμα απλώνεται ο σημερινός οικισμός της Πύλης, κύριο εμπορικό-διαμετακομιστικό κέντρο για ολόκληρη την περιοχή. Εδώ στέκει μέχρι σήμερα ακλόνητο και αγέρωχο το ονομαστό πέτρινο τοξωτό γεφύρι του 1514 από τον Άγιο Βησσαρίωνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης τίθενται τα Τρίκαλα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την σημερινή ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.


Τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν για 14 ημέρες, από Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6 π.μ. έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6 π.μ., είναι τα εξής:

– Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.
– Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.
Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: