Κορωνοϊός -Πάσχα: Ο Δήμος Ελληνικού -Αργυρούπολης θα μοιράσει το Αγιο Φως πόρτα πόρτα

Κοινοποίηση:
1

Το Αγιο Φως θα φτάσει στα σπίτια των πολιτών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, αφού λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό οι πιστοί δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στις εκκλησίες προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Αυτό αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος. «Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας! Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας. Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φώς σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών. Η ενέργεια μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνετε όλοι όσοι μένετε μέσα και το Άναστασιμο Φως να σημάνει την πραγματική ανάσταση στα σπίτια μας και στις ζωές μας. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες. Για την ώρα όλοι να προμηθευτείτε κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια. Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Για όσους δεν γνωριζουν. Είναι δήμαρχος τρομερά φιλόδοξος, που πολύ διαφημίζει μέχρι αηδίας οοοοοτι κάνει, κια ξαναβγήκε με τα τσαρούχια γιατί έκανε έργα που φαίνονται. Παιδικές χαρές, λουλουδάκια, παρτερακια, δημ. Συγκοινωνία. Κια όλοι ευχαριστημένοι, δε λέω. Αλλά οοοοπου γυρίσουμε βλέπουμε τη φάτσα του. Σε κάθε άρθρο ποσταρει φώτο του, τρίβει τα χέρια του για τα έργα του ελληνικού, άνεργος και αν δεις βιογραφικό του το απόλυτο τπτ. υποτίθεται είναι πασοκος αλλά το κ@λογλυψιμο στον κουλή πάει σύννεφο και ακολουθεί και το παράδειγμα του και έχει διορίσει στο Δήμο τον αδελφο του, την νύφη του και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλο. Άσε που βούτηξε ο δήμος ότι υπήρχε και ροζ σκάνδαλα κι εντός δημαρχειου. Σημειωτέον, τότε παντρεμένος. Αντε ρε λαμογια όλοι.

  1. Ε καντο και εσυ ρε βλάκα ζηλιάρη!!!
   Άνεργος ξε άνεργος λαμόγιο ξε λαμόγιο όπως λες κάνει έργο !!!!
   Φταστον αν μπορείς !!!
   Μαλέα !!!

 2. Το ίδιο πρέπει να πράξουν όλοι οι Δήμοι της χώρας. Μπράβο Δήμαρχε συγχαρητήρια!!!!!!!!

 3. Εύγε δήμαρχε…Δυνατό και φωτεινό παράδειγμα…

 4. Συγχαρητήρια στον δήμο !
  Ζηλεύω.
  Μακάρι να το έκανε και για μας τους Αθηναίους ο άχρηστος δήμαρχός μας…

Comments are closed.