Κορωνοϊός: Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά! Γιατί ο Τανιμανίδης καθόταν δίπλα της χωρίς μάσκα

Κοινοποίηση:
2019_11_29_17_20_27_6897_MPOMPA_TANIMANIDIS_28112019-900x676

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορωνοϊό
«Έχω κι εγώ κορωνοϊό.

Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα για να αποκαλύψει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν σχόλια συμπαράστασης, αλλά και να της θέσουν αρκετά ερωτήματα σχετικά με τον ιό. Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης καθόταν δίπλα της την ώρα που τραβούσε το βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλοντας να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των followers της, πριν από κάποιες ώρες έκανε ένα live στο προφίλ της. Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη και εξήγησε:

«Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άντε ρε με τα σούργελα που εκμεταλεύονται την πανδημία για λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Comments are closed.