Κορωνοϊός: Ακούστε την έρευνα του, πριν κατεβάσουν το ΒΙΝΤΕΟ με φασιστικό τρόπο – Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος τα λέει “έξω από τα δόντια” δίχως φόβο

Κοινοποίηση:
6168

28η Οκτωβρίου 2020!
Όλα τα στοιχεία της έρευνάς μας σε 20 λεπτά
Για όποιον νοιάζεται.
Καλή λευτεριά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

120 Σχόλια

 1. Γιατί δεν αφήσατε να περάσει το μήνυμα μου ; Γενικά δεν είμαι υπέρ όλου αυτού που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και δείχνει να έχω ελαφρά συμπτώματα αλλά έγραψα κάτι με βάση προσωπική εμπειρία που που περνάω τώρα και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πέρασε το μνμ

  1. Όποιος είναι τόσο μάγκας…Ας πάει να κάτσει δίπλα σε έναν ασθενή.

   1. Βρες μου έναν ασθενή να πάω δίπλα του.10 μήνες για κανένα γνωστό δεν έμαθα ότι είναι ιό. Μόνο άκουσα για ένα παππού 92 χρόνων με χίλιες δυο αρρώστιες που τον είχε ξεχάσει ο χάρος και οι συγγενείς είχαν βαρεθεί να τον πηγαινοφέρνουν στα Νοσοκομεία και τους είπαν πως πέθανε από ιό. Οι συγγενείς με χαρά το δέχτηκαν γιατί γλύτωσαν πολλά έξοδα.
    Μάθατε όλη μέρα την πιπίλα που ακούτε από την τηλεόραση γιατί δεν έχετε επιχειρήματα.

    1. Γνωρίζω 2 άτομα από την δουλειά που νόσησαν με κορονοιό. Η μία υπάλληλος είχε πυρετό μέχρι 37.5 για λίγες ημέρες. Ο άλλος ξαφνική απώλεια γεύσης και όσφρησης. Απλά τους ταλαιπώρησαν με καραντίνα και τζάμπα εξετάσεις. Δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρεις γιατί θα ταλαιπωρηθείς ενώ δεν υπάρχει λόγος.

  2. Γιατί ανεβάζουμε όποια γουστάρουμε.
   Άσε μας ρε φίλε πρωί πρωί πήγαινε να βρεις το Χαρδαλιά και τον Κούλη να σε παρηγορήσουν. Μάθαμε όλοι δεν το ανεβάσατε και δεν το ανεβάσατε να κάνουμε εντυπώσεις. Όλα ανεβαίνουν και μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα τι θέλει ο κόσμος όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλο το ίντερνετ. Αν βλέπεις μόνο τηλεόραση και βέβαια τα μυαλά σου θα είναι θολωμένα από τις παπαριές που λένε όλη μέρα.

 2. Καλά τα είπε ο Πετράκος και μπράβο του! Να είναι καλά το παλληκάρι! Και μακάρι να δούμε παρόμοιες κινήσεις.
  Και ότι τα είπε καλά επισφραγίζεται από τη μη προβολή της εκπομπής μετά τον αιφνιδιάσμό τους με το προσωπικό του βίντεο.

  Όσοι τον κράζουν ας απαντήσουν στα κατωτέρω ερωτήματα:

  α) Αν ο Γρηγόρης ήταν αναρμόδιος για να μιλήσει για το θέμα για ποιο ακριβώς λόγο κλήθηκε από το Σρόιτερ;;;

  Μήπως ήλπιζαν να ξεφτιλίσουν στο πρόσωπό ενός μη ειδήμονα όλους όσους στέκονται απέναντι στην πολιτική που στήνεται γύρω από τον ιό;

  Έλα όμως που μυρίστηκε το μαγείρεμα ο άνθρωπος και τους έβαλε στη θέση τους αναρτώντας το προσωπικό του βίντεο;! Και έτσι ο “μη ειδήμονας” αναδεικνύεται στην πραγματικότητα πιο ειδικός από τους “ειδικούς”!!!

  β) Όσοι τον κράζετε και με το σκεπτικό ότι δεν είναι ειδικός θα πρέπει να είστε μόνο γιατροί-ειδικοί και μάλιστα από τους ευχαριστημένους πλήρως με τη διακυβέρνηση της χώρας σε όλους τους τομείς. Δηλαδή τυγχάνει η κυβέρνηση της εμπιστοσύνης σας και δε χωράει αντίλογος σε κανένα χειρισμό της κυβέρνησης σε οποιοδήποτε θέμα. Ωστόσο με τη λογική σας δε θα έπρεπε να έχετε δικαίωμα ψήφου πέρα από το κομμάτι της πολιτικής που αφορά στο αντικείμενο της εργασίας σας.
  Μας λέτε πιο λιανά ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι μορφωμένοι και μόνο στον τομέα των σπουδών τους. Άρα και το εκλογικό σύστημα όλα αυτά, χρόνια τώρα, θα έπρεπε να τα έχει λάβει υπόψη. Αυτή τη “δημοκρατία” ευαγγελίζεστε!!! Και είστε άξιοι αυτής της δημοκρατίας! Εμείς, οι υπόλοιποι, τυγχάνουμε θιασώτες της όντως δημοκρατίας όπου όλοι με την ψήφο τους, τη φωνή τους και τα έργα τους μπορούν να έχουν και να εκφέρουν άποψη και αναλόγως της πειθούς τους να εκλέγονται και να εκλέγουν. Και την επόμενη φορά που θα εκλεγεί βουλευτής, ευρωβουλευτής, περιφερειάρχης κ.ο.κ. με μία ειδικότητα και όχι με όλα τα πτυχία που εκδίδει το πανεπιστημιακό σύστημα της χώρας (το λέω έτσι για να μην αναφερθώ σε συγκεκριμένη ειδικότητα και θιγεί κανείς) να κάνετε την επανάστασή σας κι εσείς στην ώρα σας!!! Τώρα δεν πειράζει! Αργήσατε!

  Στους υπόλοιπους λοιπόν να ευχηθώ καλή λευτεριά, προσβλέποντας σε καλύτερους καιρούς!

  Γρήγορη και πάλι σε συγχαίρω! Έδωσες φωνή στην άποψή μας! Εξαιρετική η θέση σου! Εξαιρετικός ο χειρισμός σου! Συνέχισε να έχεις λόγο!

  Υ.Γ.: Και αυτοί που λένε ειρωνικά ότι σε περιμένουν να κατέβεις μετά και στις εκλογές τέτοια μυαλά τρέμουν. Μυαλά γεννημένα εκτός κομματικού σωλήνα! Και προσπαθούν να προλάβουν την κατάσταση.
  Αγάντα!

  1. Ακριβώς φίλε μου +1000 από εμένα και να προσθέσω ότι τέτοιους ανθρώπους γουστάρουμε να τους βλέπουμε και στην πολιτική γιατί έχουμε μπουχτίσει από τους 300 φωστήρες που έχουμε στείλει εκεί μέσα.

 3. Η αλήθεια του κορωνοϊού από ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ, σαν και δαύτον, ΠΟΥ ευτυχώς έκοψαν την εκπομπή, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ γιά όσους τυχώς αδαείς πιστέψουν τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ! TΣAPΛATANOΣ, KAMENOΣ, ANEΓKEΦAΛOΣ και ο πάσα ένας, βρήκε την αλήθεια του κορωνοϊού και θέλει να μας την παρουσιάσει κιόλας… ΟΥΣΤ ΡΕ! Tραβάτε σε καμιά ΜΕΘ ρε ούφα χωρίς μάσκα και να δω σε πόσες ημέρες θα έχετε θέση στο διπλανό κρεββάτι… ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ηλίθιοι φεϊςμπούκηδες… παίξτε με τίποτε άλλο πιά!!!

  1. Η αλήθεια του κορονοιου από μιζαδορους γιατρούς και από κυβέρνηση πού χρωστάει στον ελληνικό λαό.. απόψεις από ανθρώπους που τους λέει αυτός πού τους κλέβει τι να κάνουν.. αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με επιχειρήματα είναι τρελος και η άποψη του δεν πρέπει να ακούγεται.. αλήθεια πόσο έξυπνος είναι αυτός πού τού λένε οι άλλοι τί να κάνει, μυαλό να βγάλει δικά τους συμπεράσματα δεν έχει; αυτός πού πιστεύει τους κλέφτες μιζαδορους και δεν ακούει ούτε βλέπει τι συμβαίνει γύρω του, ακόμη και απόψεις άλλων γιατρών που δεν έχουν πάρει μίζες θέλει να επιβάλει την άποψη του..ας ρωτήσει την κυβέρνηση γιατί έφτιαξε μεγάλους περιπάτους και hot spot σε όλη την Ελλάδα και μας λέει ότι δεν έχει για ΜΕΘ και πρέπει να πεινάσει ο ελληνικός λαός κλείνοντας τα μαγαζιά να ζήσει με επίδομα των 530 ..ενώ αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν έχουν καμία μισθολογική απώλεια. δηλαδή οι υπεύθυνοι που τα έχουν κάνει μαντάρα πληρώνονται κανονικά και φταίει η γιαγιά μου και η ανήψια μου και ο γείτονας μου για τον κορονοιο.. είστε ηλίθιοι η δεν είστε; φταίω μήπως και για τα ΜΜΜ πού είναι γεμάτα λαθρομετανάστες και καμιά πρόληψη από την κυβέρνηση; Τελικά τό iq είναι μεγαλύτερο όταν παπαγαλιζεις ότι σού πουλάνε τα πληρωμένα ΜΜΕ .. χαχαχαχαχα

 4. «Ψεκασμένους» αποκάλεσε ο πρωθυπουργός τους πολίτες που δεν έχουν τυφλή πίστη στους επιστήμονες του, στο σημερινό “διάγγελμα” του ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα για την “πανδημία”…
  Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

 5. Μην εκπλαγειτε αν αυριο-μεθαυριο δειτε ολους αυτους τους γνωστους αρνητες (Πετρακο,Βοβολη κλπ) να κατεβουν με δικο τους κομμα η με αλλο ως υποψηφιοι εθνοπατερες/ευρωπατερες.Ολοι προσπαθουν με οποιον τροπο μπορουν να τραβηξουν δημοσιοτητα για να κατεβουν για βολευτες μετα.Με το τραγουδι δεν βγαινει το παντεσπανι πια (ο Πετρακος εχει χρονια να βγαλει εστω και μαντιναδα),ουτε και με την ιατρικη δυστυχως.Ολοι θελουν το πολυ,το ανετο, το αφορολογητο.

  1. Μακάρι φίλε μου από αυτούς τους 300 εθνοπατέρες που κυβερνάνε την Ελλάδα 50 χρονιά πηγαίνοντας από γεννιά σε γεννιά κάτι καλύτερο μπορεί να δούμε.
   Έχω σταματήσω να ψηφίζω γιατί τους έχω σιχαθεί και διότι όλοι ίδιοι είναι , αλλά για πάρτυ τους μπορεί να ξαναψηφίσω.Έτσι ρε αδερφέ να κάνω και την πλάκα μου γιατί για πλάκα την έχουμε καταντήσει την ψήφο.

 6. 1000 κλίνες ΜΕΘ δεν λένε ότι έχουν; Γιατί φούλαραν με 82 άτομα;

 7. Αμείλικτα ερωτήματα που κανείς ειδικός δεν απάντησε.
  Σε ένα θα σταθώ.Όλη μέρα στα κανάλια “ειδικοί” λένε και ξαναλένε ότι οι 230 ΜΕΘ που διαθέτουν τα Νοσοκομεία είναι λίγες και δεν επαρκούν.
  Κανένα όμως πληρωμένο ανδρείκελο παρουσιαστή ή δημοσιογράφου δεν τους έθεσε το ερώτημα αφού είναι έτσι γιατί εν μέσω κορονοιού η Κυβέρνηση διέθεσε 2 εκατομύρια για μεγάλους περιπάτους και 20 εκατομύρια δωράκι στα κανάλια και δεν τα έδινα να φτιάξει άλλες 500 ΜΕΘ ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα;;;;

 8. Μπράβο Γρήγορη!!!! Τερμα πια η κοροϊδία, η τρομοκρατία και η χειραγώγηση. Ξυπνήστε. Κορωνοϊοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Ψαχτείτε λίγο σχετικα. Μέτρα αντιφατικά, δηλώσεις αντιφατικές, φιμωτρα και κανιβαλισμός σε όσους δεν υπακουν. Αυτή τη ζωή θέλετε;

 9. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΑΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!!ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ????? ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ !!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ !!!ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ?????

 10. Ξέρετε τι κυκλοφορεί για το εν λόγω βίντεο ?
  Ότι τα στοιχεία ήταν αναληθή και ότι το κατέβασε μόνος του από το youtube.
  Και ούτε κουβέντα δε δέχονται όταν τους πεις τα περί χρηματισμού εφοπλιστικής οικογένειας!!
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
  ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΞΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ!! ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!

 11. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ….ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ…ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ…!!!! ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ…..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΡΗΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ…!!!!

 12. ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ….ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ…ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ…ΗΔΗ ΧΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ!!!!
  https://www.theguardian.com/world/2020/oct/26/survey-uncovers-widespread-belief-dangerous-covid-conspiracy-theories?fbclid=IwAR0HaNhOVRdQu_Iwgpf8WNODLx5PKN7wfr9UlHEvGKA0qeTmAQKVCΙ ΣRg9nuo

  1. Eσυ εξυπνε παιξε το γαριδακι σου και του Κουλη μπας και ανεβεις επιπεδι IQ.

 13. Ανέβηκε στο brighteon για όσους το ψάχνουν. Απλά γράψτε “Πετράκος” και θα βγει

 14. Σιγά την πανδημία.
  Δεν θα υπάρξουν πάνω από 8000 νεκροί από κορονοιο εντω στο Αμέρικα.

  1. Χαχαχα, αυτουνού του γενοκτόνησαν τον εγκέφαλο…ήταν εξ αρχής biased το paper του καθότι είχε διαφημίσει δωρεάν τεστ κορωνοϊού σε μια χώρα που δεν έχουν ασφάλιση, οπότε πήγαν ως επί το πλείστον όσοι είχαν συμπτώματα, οπότε έβγαλε εσφαλμένα μεγάλο ποσοστό εξάπλωσης της πανδημίας και άρα μικρό ποσοστό θανάτων εξ αυτής. Άσε που μετά βρέθηκε πως την έρευνα την χορήγησε αεροπορική εταιρεία, δηλαδή μια εταιρεία που είχε συμφέρον να μην υπάρξουν μέτρα

 15. Κατά πρώτον, το έτος 2020 δεν έχει τελειώσει ακόμα κι αυτοί οι αριθμοί, χωρίς πηγή είναι αμφισβητήσιμοι καθότι κανένας σοβαρός οργανισμός δεν θα έβγαζε στατιστικά για ένα έτος που δεν έχει τελειώσει ακόμα, άλλη μια απόδειξη πως ένας μέσος άνθρωπος – μη ειδικός και μάλλον σε τίποτα – όπως ο κ. Πετράκος, δεν μπορεί να καταλάβει βασικά πράγματα, πόσο μάλλον την στατιστική επιστήμη! Να μας πει επίσης ο κύριος, γιατί δεν αναφέρει πως από αυτούς που θα νοσήσουν σοβαρά (που αγγίζουν το 20% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων), όλοι τους θα αποκτήσουν κουσούρια, από απλή δύσπνοια μέχρι σοβαρή αποφρακτική πνευμονοπάθεια! Δεν είναι μόνο οι θάνατοι το πρόβλημα, είναι η ζημιά που κάνει και οι χρόνιες παθήσεις που προκαλεί! Επίσης δεν φαίνεται να αποκτάει κανείς μόνιμη ανοσία καθότι δεν φαίνεται να διαρκεί αρκετά ενώ ήδη υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στελέχη του ιού, οπότε μπορεί κάποιος να κολλήσει ξανά και αυτή τη φορά να είναι δύσκολα έως μοιραία τα πράγματα.

  1. Τι λες ρε βλάκα, συγκρίνει τις μέχρι στιγμής εβδομάδες στόκε ε στόκε ούτε να ακούσεις μπορείς πόσο μάλλον να κρίνεις.Πάνε να ξαναψηφίσεις τον τουταγαμόν και τις 10 πληγές του.

 16. ΧΑΧΑΧΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΙΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΟ ΚΟΠΗΚΕ. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΦΙΜΩΤΡΑ..

 17. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ , ΤΟΥ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

 18. ANONIMO O ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ!!!!

  1. Το ΤΕΙ Φυσιοθεραπείας, ε δεν θα το έλεγα και Ιατρική Σχολή!!!

 19. Μπράβο στον άνθρωπο. Είναι έτσι και χειρότερα. Για αυτούς που αμφισβητούν, μερικοί το κάνουν για κάνα ευρώ, και άλλοι γιατί είναι μαζοχιστες. Στην χωρα υπήγρχαν πάντοτε πολλοί προδότες και ηλίθιοι.

 20. Μια δευτερη γνωμη δεν θα ηταν κακη νομιζω… αλλα οταν φοβασαι την αληθεια καλυτερα να μην ακουγεται. η μηπως ο Πετρακος ηταν υγειονομικη βομβα για τον λαο!! Γελανε κ οι πετρες με την μη μεταδοση της εκπομπης.

 21. Σεβσσμιοι επιδημιολογοι που δεν αντέχουν αντίλογο, είναι απλά επικίνδυνοι και οποία κυβέρνηση τους εμπιστεύεται, δίπλα επικίνδυνη.. Θα κλείσω μ ένα ταιριαστό μπεεεε για όλους εμάς που είμαστε προβατα

 22. Τα διαβάζει αν προσέξετε καλά του τα έχουν γραμμένα !!!! Είναι αστείος

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

  2. Ειναι δημοσιευμενα απο κορυφαιους γιατρους καθε ειδικοτητας με πτυχια επι πτυχιων κ οχι του Συψα τα…9μερα!Αι σιχτιρ βοδια μας καταστρεψατε με τις πολιτικαντικες επιλογες σας κ τωρα θα μας βγειτε κ στον αφρο;;; Βουλωστε το κ μπειτε μονοι στους ταφους σας γιατι ειστε ηδη “πεθαμενοι” ζωντοβολα του ζαβου!ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ !ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ,ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Κ ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΗΘΟΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Κ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ Κ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ Κ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ Κ ΙΔΑΝΙΚΑ!!! ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΑΦOY ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Κ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!

 23. Λοιπόν, αφού ο κάθε τραγουδιστής, νοικοκυρά, απλός κι όχι μεταπτυχιακός γιατρός ή δικηγόρος, γιουτιούμπερ κ. λ. π. επικαλείται την κοινή λογική, μπορώ να την επικαλεστώ κι εγώ. Πολύ ωραία η συγκριτική μέθοδος του κυρίου Πετράκου, Προσελκύει ακόμα και τους πιστούς στους επιστήμονες και τους ουδέτερους. Αλλά, χωρίς γνώση κύριε Γρηγόρη, δεν κάνεις επιστήμη. Κι όταν λέω γνώση, εννοώ παράθεση όλων των στοιχείων, κι όχι μόνο των απόλυτων, δηλαδή εκείνων που αφορούν θανάτους, Αυτό είναι πολύ εύκολο να το κάνει ο οποιοσδήποτε φοιτητής Οικονομικής Σχολής ή Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Ο σωστός επιστήμονας όμως, ο οποίος είτε έχει κάποιο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, θα προχωρήσει την αρχική του υπόθεση, δοκιμάζοντάς τη στη βάσανο κι άλλων μεταβλητών κι όχι παραμένοντας στα αρχικά του στοιχεία τα οποία φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
  Έτσι, γιά να συγκρίνουμε την κατάσταση των προηγούμενων ετών με το σήμερα, πρέπει να βάλουμε μέσα τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών ΜΕΘ πέρσι και φέτος, όπως επίσης τον αριθμό των διασωληνωμένων και τον αριθμό των διαθέσιμων γιατρών, νοσοκόμων και νοσοκομείων πέρσι και φέτος. Έπειτα, πρέπει να συγκρίνουμε τα ίδια στοιχεία της δικής μας χώρας με εκείνα των χωρών με ίδιο πληθυσμό με εμάς. Αν συμφωνούν αυτές οι συγκρίσεις με εκείνες των απόλυτων αριθμών των θανάτων, τότε θα παραθέσουμε τα συμπεράσματά μας.
  Έπειτα, πότε πρόλαβαν να έχουν τόσο γρήγορα στοιχεία γιά τους θανάτους από άλλες παθήσεις μέσα στην παρούσα χρονιά; Η αναπαραγωγή στοιχείων από πραγματικά κανάλια που στηρίζονται όμως σε μαθηματικές προβολές που έχουν γίνει από προηγούμενα έτη δεν είναι σίγουρο ότι βασίζεται στην πραγματικότητα.
  Νομίζεις κε “καθηγητή” Γρηγοράκο, ότι είναι εύκολο να είσαι επιστήμονας; Κι όλοι εσείς που πιάνετε στα στόματά σας τον καθηγητή κύριο Τσιόδρα, τον κο Γώγο και τον κο Μαγιορκίνη, ξέρετε πόσες τέτοιες επιστημονικές εργασίες έχουν κάνει πριν βγούν στο τηλεοπτικό γυαλί; Ξέρετε από πόσες ερευνητικές επιτροπές έχουν περάσει οι καινοτομίες τους γιά να φτάσουν να λέγονται καθηγητές;
  Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει στην οποιαδήποτε ιδεολογία. Δεν είναι δικαίωμά του όμως να βγαίνει σε μέσο μεγάλης εμβέλειας, όπως έκανε ο κύριος Γρηγοράκος, και να παραπληροφορεί τον κόσμο με δήθεν επιστημονικές ερμηνείες τις οποίες προκαλεί η ημιμάθειά του. Είπαμε, δεν είμαστε όλοι επιστήμονες, Και τί σημαίνει επιστήμων(από το ρήμα επίσταμαι=γνωρίζω καλά). Δηλαδή δε γνωρίζει απλώς όπως κάποιος μέσος άνθρωπος που χρησιμοποιεί τη λογική του, αλλά γνωρίζει καλά.

  1. Αρθούρε σύνελθε γιατί εκτίθεσαι. Σε διαβάζουμε και γελάμε.
   Εάν η Δημοκρατία και η επιστήμη με τους 100άδες “επιστήμονες” φοβάται να αντιμετωπίσει με επιχειρήματα κάποιον Πετράκο και κάποιον Βόβολη και τους φιμώνει ώστε ούτε να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη τότε μάλλον δεν μιλάμε για Δημοκρατία ούτε για Κουμουνιοσμό αλλά για μία σκληρή δικτατορία.
   Οι επιστήμονες αφού δεν τους φοβούνται ας μας εξηγήσουν με επιχειρήματα και όχι με μπούρδες τύπου κλείνουμε την κυκλοφορία , κλείνουμε τα μαγαζιά , φοράμε μάσκες σε 5χρονα και όλες αυτές τις βλακείες.
   Η επιστήμη αντιμετωπίζει το πρόβλημα με επιστημονικές ιατρικές μεθόδους και όχι με δικτατορικές.

   1. Τι ωραία τα λέτε …συμφωνώ !!!!ειναι παρήγορο και ελπιδοφόρο όταν υπάρχουν και τέτοια μυαλά …διότι με πιάνει η μελαγχολία και θυμός με όλο αυτό που ζούμε …

  2. Αρθουρε εισαι ενα παπαγαλακι που ειπε τις χαζομαρες του.
   Και η πλακα ειναι οτι αν σε ρωτησω τι σημαινει ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν εχεις ΙΔΕΑ!

   1. Αφήστε το αρθούρο ήσυχο!!!Μεροκάματο βγάζει το σαλιγκάρι…Πράμα δύσκολο στις μέρες μας…

  3. Αρθρούρε, πολυ γράφεις, γύρισε στην κοσνόλα..ουστ βλάκα…

  4. Ολοκληρο κατεβατο γεματο ειρωνεια και μηδεν επιχειρηματα. Λες ειναι ασχετος χωρις να εξηγεις γιατι,πετας απλα εναν χαρακτηρισμο και τελειωσες,λες εκανε λαθη αλλα εσυ σαν φωστηρας δεν λες ποια ηταν τα λαθη του. Εγραψες 4 παραγραφους χωρις να πεις απολυτως τιποτα, πως τα καταφερες ετσι?

  5. Τωρα πιστευεις οτι μας εξηγησες με μοντελοποιηση πως θα μπουν στην εξισωση οι ΜΕΘ και οι διασωληνομενοι? Ποια βασανο μεταβλητων ασχετων με τα στοιχεια που επηρεαζονται λογω της παγκοσμιας συραξης μιλας ? Για να ριξεις μελανι στην αληθεια? Σιγα μην μετρησουμε και τι χρωμα ειχε το καζανακι και ποσα καζανακια πουλαγε το μαγαζι για να βρουμε την αναλογια οσων τρεχουν..
   Εισαγωγες σε ΜΕΘ? Απο γιατρους μεγκελε? Ξερεις ποια ειναι η τριτη αιτια θανατου στην αμερικη παρακαλω? Τα ιατρικα λαθη..
   Θες λινκ ? Εχεις δει το θεωρημα Ιωαννιδη για την αναξιοπιστια των μισων ιατρικων ερευνων? Ας κατεβουν απο το καλαμι οι γιατρουδακοι…
   Εχεις ακουσει για τα εγκληματα στα νοσοκομεια και τις μηνύσεις?Τα δολοφονικα σε πισεση οξυγονα που εκαιγαν πνευμονες και τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις που τις εγραφαν κοβιντ?
   Ημιμαθεια εχουν οι καραγκιοζηδες που αθετησαν τον ορκο τους και απο την μελετη της υποδιαιρεσης της περιπτωσης μεσα στον μικροσκοσμο τους βρεθηκαν να βγαζουν αποφασεις για το μελλον μιας χωρας ..
   Ολη η συνθεση της επιτροπης ειναι σατανικο καραγκιοζιλικι και χρειαζοταν διαφοροποιηση..
   Και αφου μας λες για τσιοδρες και σια, αντε ριξε μια ματια στον κ.Ιωαννιδη ο, που ο τσιοδρας δεν εχει ουτε το 1/10 του εκτοπισματος του, συμφωνα με τα εργαλεια αξιολογισης του ακαδημαικου χωρου..
   Και επι του θεματος της πανδημιας και της μελετης των επιπτωσεων, ο τσιοδρας δεν εχει ουτε το 1/100 , ασχετες ερευνες εχει κανει, αυτο που θα λεγαμε για αγριους…

   ΟΥΣΤ…

   1. Έλα να σου πω ακόμα μια πρόβλεψη.
    Οι θάνατοι από κοροιδοιο θα είναι περίπου 8000 στην Αμερική.
    Παίξε τώρα το στοίχημα και θα γίνεις πλούσιος.

  6. Εύγε Αρθρούρε. Μακάρι όλοι να είχαν τα λογικά σου εδώ μέσα.

  7. Τα πράγματα είναι απλά φίλε διέρεσε τα κρούσματα με τον πληθυσμό και θα σου βγάζει ένα νούμερο…Αυτό είναι η πιθανότητα να κολλήσεις.αν δεν γνωρίζεις μαθηματικά θα σου δώσω αυτό το παράδειγμα 2000 κρούσματα/ 6000000 θα σου βάλω να στο κάνω και πιο εύκολο =0,0003 % μιλάμε για ΠΑΝΔΗΜΙΑ όχι αστεία.

 24. Έστω ότι ο τύπος είναι γελοία αντιεπιστημονικός στο λόγο του, τότε δεν θα ήταν εύκολη η κατάρριψη των επιχειρημάτων του στη δημόσια σφαίρα????Αντιθέτως, δεν απάντησε κανείς σε αυτόν τον ”αντιεπιστημονικό του λόγο”!!!!

 25. ΜΠΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

 26. Ο ορισμός της παραπληροφόρησης και της ημιμάθειας ….
  Στο βϊντεο λεπτο 3.00 – 4.00.

  Αναφέρει νεκρους απο γρίπη ελλαδα περυσι 1071.
  ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ , ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ.

  Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αυτό που μπορείς να συγκρίνεις είναι εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι θάνατοι με κρούσμα γρίπης πχ πέρυσι (154) , με τους αντίστοιχους φετος covid (615 and counting ) ή εκτιμώμενα vs εκτιμώμενα.

  Copy paste το κειμενο απο τη μελετη του ΕΟΔΔΥ

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/etisia_ekthesi_gripis_2018_2019.pdf&ved=2ahUKEwjej4fl-NrsAhXnsosKHaHVDvgQFjAAegQICxAC&usg=AOvVaw1P9KVlrYGkmWdsZXWY2QV8

  Εκτίμηση αποδιδόμενης στη γρίπη θνησιμότητας Όπως αναφέρθηκε ήδη, ο εργαστηριακός έλεγχος για γρίπη δε γίνεται ως ρουτίνα στην κλινική πράξη (στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο), συνεπώς οι θάνατοι με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη δεν αποτελούν παρά ένα μικρό μέρος του συνόλου της θνησιμότητας που προκαλεί η γρίπη στον πληθυσμό. Με τη χρήση στατιστικής μεθοδολογίας μπορεί να εκτιμηθεί η «αποδιδόμενη στη γρίπη θνησιμότητα» (influenza-attributable mortality) στον ελληνικό πληθυσμό, δηλαδή ο αριθμός των θανάτων που αναμένεται ότι δεν θα συνέβαιναν στην υποθετική περίπτωση που η δραστηριότητα της γρίπης παρέμενε μηδενική όλο τον χρόνο. Η εκτίμηση αυτή γίνεται με ειδικά μοντέλα (μη γραμμικά μοντέλα κατανεμημένης υστέρησης) που συσχετίζουν τη δραστηριότητα της γρίπης (ανά τύπο και υπότυπο) με την αδρή θνησιμότητα, με στάθμιση για τη θερμοκρασία και άλλους παράγοντες 1 .
  …………………………..
  Επίσης κατά τη φετινή περίοδο (από εβδομάδα 40/2018 έως εβδομάδα 20/2019) στην Ελλάδα καταγράφηκαν 154 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

  ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ , ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:
  οι εκτιμήσεις, επαναλαμβάνω εκτιμήσεις , οχι εργαστηριακα επιβεβαιωμενοι θάνατοι κυμαϊνονται από 291.000-646.000 ετησίως

  According to new estimates published today, between 291,000 and 646,000 people worldwide die from seasonal influenza-related respiratory illnesses each year

  https://www.cdc.gov/media/releases/2017/p1213-flu-death-estimate.html

  Απο κορονοίο , ειμαστε ηδη στο 1,1 εκατομμυριο επιβεβαιωμενα εργαστηριακα and counting…

  https://www.worldometers.info/coronavirus/?fbclid=IwAR26IIIg_FwhV6Efom8PPZtaKLtgncgmcpN7wL79kIsWWyRmqOnkNxHJK18

  1. Άσχετος είσαι και φαίνεσαι. Ή μάλλον καλύτερα ημιμαθής.

   Είναι πράγματι εκτιμώμενοι με στατιστικά μοντέλα του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους και έχουν την αξία τους. Και αυτά που κάνεις copy/paste, εάν ποτέ πρόσεχες τι αναφέρει το βίντεο του Πετράκου, τα ίδια ακιβώς αναφέρει από την επιδημιολογική ετήσια έκθεση του ΕΟΔΥ. Δηλαδή εσύ δεν δέχεσαι την ΕΠΙΣΗΜΗ στατιστική του ΕΟΔΥ που αναφέρει τους ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ και ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥΣ συνάμα θανάτους από γρίπη, έναντι στους ΜΗ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ (από μη-αξιόπιστα PCR τέστ) και επ’ ουδενή νεκροψίες αλλά και επιπλέον “βαφτίσεις” θανάτων κατά το δοκούν αποδιδόμενους στον κοροναϊό;
   Οι 615 θάνατοι (ας υποθέσουμε ότι όλοι θα ήταν πραγματικά από κοροναϊό – που δεν συμβαίνει ούτε κατά διάνεια, βλ. “καραγκιοζιλίκια” σε άλλο άρθρο-βίντεο) μέχρι τώρα από κοροναϊό μέσα σε 7 μήνες, στα 11 εκατομύρια πλυθησμό, με ημερίσια γενική θνητότητα τα 320+ άτομα ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα (από άλλες αιτίες εκτός του κοροναϊού), αυτοί είναι κάτω από ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑΝΑΤΟΙ. Δηλαδή, σε 7 μήνες πέθαναν από κοροναϊό, όσοι πεθαίνουν κατά μέσο όρο συνολικά μέσα σε 2 καθημερινές ημέρες στην Ελλάδα, από άλλες αιτίες.
   Στην Ιταλία των 80 εκατομυρίων κατοίκων, μέχρι τώρα έχουν αποδοθεί ότι έχουν πεθάνει περίπου 38000 από κοροναϊό. Η αντίστοιχη ημερήσια θνητότητα (από αιτίες άλλες εκτός του κοροναϊού) στην Ιταλία, είναι γύρω στα 1700 άτομα ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ. Δηλαδή μέσα σε 7 περίπου μήνες πέθαναν, όσοι πεθαίνουν από άλλες αιτίες στην Ιταλία μέσα σε 22 μέρες (38000 / 1700).

   Πάψτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο! Εάν είστε ανίκανοι να σκεφτείτε, μην πετάγεστε και λέτε ανοησίες. Το βίντεο Πετράκου είναι εγκυρότατο με δεδομένα επίσημες κρατικές πηγές και θέτει εύλογα ερωτήματα στους υπεύθυνους. Όσον αφορά τα τρόλς και τους χρήσιμους ηλίθιους που πετάγονται και λένε “μα εμένα ο αδερφός μου είναι 40 χρονών, δεν κάπνιζε δεν έπινε, δεν πηδούσε και πάραυτα νοσηλεύεται (ή πέθανε από) κοροναϊό”, η απάντηση είναι ότι:
   1) Εάν νοσηλεύετε αυτό δεν λέει πολλά. Είναι μέρος της εξαίρεσης και όχι του κανόνα (δηλαδή έπαιξε αντι-λότο και έχασε γιατί σε αυτή την ηλικία κολάς μεν αλλά δεν είσαι και του θανατά από γρίπες και κοροναϊούς) και επιπλέον πρέπει να συνυπολογιστεί η αναξιοπιστία των τεστ ανίχνευσης (που ενδεχομένως να ανιχνεύουν και άλλα ιικά φορτία από αυτά του κοροναϊού).
   2) Εάν πέθανε (εδώ είναι που μας νοιάζει – δηλαδή η θνητότητα, γιατί και πέρυσι και πρόπερυσι πολύς κόσμος νόσησε – ήταν “κρούσμα” δηλαδή – από κοροναϊούς και γρίπες και ταλαιπωρήθηκε, άλλοι λιγότερο και άλλοι περίσσότερο αλλά ΔΕΝ πέθαναν), τότε και πάλι το να πεθάνει 40 χρονών άνθρωπος από γρίπη και κοροναϊό συμαίνει ότι είτε είχε ένα σωρό υποκείμενα νοσήματα τα οποία δεν γνώριζε (ή κάποιο ανασταλτικό του ανοσοποιητικού), ή είναι η ακραία εξαίρεση, ανάμεσα στα 11 εκατομύρια πληθυσμού της Ελλάδας και στον ΚΑΝΟΝΑ της λίγο μεγαλύτερης – αλλά και πάλι όχι τετάστιας – θνητότητας ΜΟΝΟ στις ηλικίες >70 και 3+ υποκείμενα νοσήματα).

   Δεν θέλουμε άλλη εξάρτηση από την παγκόσμια τράπεζα, τις μαριονέτες τους, των αιώνιο δανεισμό, την αιώνια λιτότητα και την στέρηση των ελευθεριών μας. Αφήστε μας να εργαστούμε. Όχι επιδόματα. Καλύτερες συνθήκες εργασίας, μισθους και σταματήστε να τρώτε τα χρήματα του δοκιμαζόμενου φορολογουμένου – εις υγείαν του κορόιδου – Έλληνα (και Ευρωπαίου).

  2. Καραγκιόζη, πόσο ανόματα θα αλλαξεις για να πάρεις τα 20 λεπτά του ευρώ απο την εξουσία της χούντας.

  3. Τρεχουν τα ζωα να κανουν ραπιντ τεστ αντισωματων κιολας…οτι πιο αναξιοπιστο..
   Χαχα, ωστε 1.100.000 επιβεβαιωμενοι θανατοι εργαστηριακα λες ? Τι ενοειες με το μουφα μοριακο τεστ, για το οποιο γραφουν ορισμενοι κατασκευαστες και ο εφευρευτης του οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ?
   Και η μουφα του φαινεται σε πλειστες περιπτωσεις θετικων και αρνητικων την ιδια μερα?
   Χωρις να δινει αναφορα κανεις για την μαρκα και τους κυκλους που τρεχει καθε εργαστηριο?
   Με επιστημονικες αναφορες που λενε οτι ακομα και στους 25 κυκλους ο ενεργος ιος ηταν στο 80% ενω στους 37 που τα τρεχουν συνηθως ειναι κατω απο 1%?
   Ξερεις τι σημαινει αυτο ασχετακο εργαστηριακε? Ξερεις τι σημαινει 99% ανενεργος ιος που εντοπιζεται ως θετικος για την αξιοπιστια του τεστ? Ξερεις ασχετακο βασικη λυση προβληματος καταρχην, αυτο μηπως που την πατανε ακομα και φοιτητες σε σημαντικα πανεπιστημια ή σε μεγαλες εταιριες? Οτι δεν καταλαβαινουν οτι ΜΟΝΟ 1% λαθος ενος τεστ σε δειγμα 1000 ατομων , γρηγορα γινεται 99% λαθος στον γενικο πληθυσμο…
   Βγαλτε σε δημοσια αντιπαραθεση την επιτροπη των κομπογιαννητων, να δεις ποιοι κατεχουν την επιστημη και καθε επιστημη, πτυχιολαγνε αερολογε..

   1. το PCR είναι το καλύτερο για ταυτοποίηση ιών που έχουμε εδώ και καιρό. Είναι μέθοδος που χρησιμοποιείται και για την ταυτοποίηση άλλων ιών όπως της γρίπης , διεθνώς. ΔΕΝ είναι κάτι καινούργιο. Ναι σαφώς με πιθανότητα λάθους λόγω αυξημένης ευαισθησίας σε χαμηλές ποσότητες ιϊκού φορτίου. Εναλλακτικά είναι το τεστ αντιγόνου (rapid test με μεγαλύτερη ευαισθησία σε λανθασμένα αποτελέσματα από τη μέθοδο PCR. Όταν εσύ βρεις κάποια πιο αξιόπιστη μέθοδο και γίνει αποδεκτή από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, τότε ευχαρίστως να την αντικαταστήσουμε.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ), ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ GOOGLE SEARCH ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΩΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    1. Και συ σχετικέ πρέπει να ξέρεις οτι κρούσμα σε μια νόσο είναι αυτό που έχει και συμπτώματα και μάλιστα σοβαρά και θανατηφόρα για να θεωρηθεί πανδημία, και όχι τα θετικά τέστ(ακόμα και αληθώς θετικά να είναι, που στο κάτω κάτω μπορεί απλά να σημαίνουν απλή επαφή, ανοσία και τίποτε άλλο!!!!!! ). Ετσι λοιπόν όσα περισσότερα τέστ κάνεις είτε αληθώς είτε ψευδώς θετικά βγούν τόσα περισσότερα θετικά αποτελέσματα έχεις και άν μάλιστα τα θεωρείς και κρούσματα και βασίζεις τις αποφάσεις σου(πολλές καταστροφικές για την κοινωνία) σε αυτά, τότε παραπλανάς την αληθινή επιστήμη και την κοινωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 27. Δεν υπάρχει σωτηρία έως ότου οι περισσότεροι άνθρωποι θα αντιλαμβάνονται ότι όταν βλέπεις έναν ηλίθιο, πρέπει να λες ότι βλέπεις έναν ηλίθιο και όχι κάποιον “που διαφωνείς, αλλά σέβεσαι την γνώμη του”. Και ΟΧΙ κύριε, δεν μπορεϊ ο οποιοσδήποτε να κάνει συλλογιστικές σε τόσο σύνθετα θέματα κάνοντας ….έρευνα…..μέσα από το διαδίκτυο. Έχετε τόσες υπεραπλουστεύσεις μέσα στο βίντεό σας που πρέπει κάποιος να χάσει πολυ χρόνο για να σας τα επισημάνει..Περαν των τεχνικών γνώσεων που προφανώς δεν έχετε γιατι αν θυμάμαι καλά κάτι τραγούδια στο fame story λέγατε, δεν είστε λοιμοξιολόγος, αγνοείτε και πληρως βασικές έννοιες σύγκρισης φαινομένων και τη διαφορά ανάμεσα στη σχεση αιτίας-αιτιατού 2 μεταβλητών ( το Α προκαλεί το Β .π.χ. η λάμπα άναψε επειδή είχε πατηθεί ο διακόπτης και βεβαίως δεν θα είχε ανάψει αν δεν είχε πατηθεί ο διακόπτης) και στη απλή συμμεταβολή 2 φαινομένων ( το Α αυξανεται, το Β αυξανεται αλλά δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια δύο καταστάσεων -αιτίας και αποτελέσματος) . Περισσότερα για τον “δήθεν ” επικϊνδυνο κορονοϊό ελπιζω να μπορέσει σας πει ο αδερφός μου, 40 ετων που νοσηλευεται σε καταστολή σε ΜΕΘ αν και ποτέ δεν καπνιζε, δεν επινε, χρόνια αθλητικό παιδι και κάθε γρίπη την πέρναγε για πλάκα….ΑΝ τα καταφέρει.

  1. Φανταζομαι εισαι βαλτος απο την κυβερνηση mr ;;;;;;

  2. Προς :ειναι επικινδυνος.Λες ψεματα.προσκομισε στοιχεια,για τον αδερφο σου.βαλτος εισαι απο κανεναν ευαγγελατο η την κυβερνηση.ο,τι γουσταρεις γραφεις.μαλλον ο,τι σε πληρωσαν γραφεις.

   1. Σιγα μη σου δωσει και τον ΑΜΚΑ του. Υπαρχουν ΚΑΙ νεότεροι κατω των 60, που αντιμετωπίζουν προβλημα απο covid.Πολυ μικρο ποσοστο μεν αλλα υπαρχει. Χαλαρωστε ολοι εδω μεσα, ασχοληθειτε με πραγματικα προβληματα και μην τρωγεστε μεταξυ σας. Οταν θα δωσουν στον Τουρκο συνεκμεταλλευση του Αιγαιου εσεις θα ασχολειστε με την καθε τηλε-μαϊντανο..

  3. Επικινδυνος εισαι εσυ παπατζη, που μας πουλας και σχεσης αιτιας και αποτελεσματος ενω δεν καταλαβαινεις οτι το παραδειγμα που δινεις για τον αδερφο σου δεν ειναι ενδεικτικο της θνητοτητας ενος ιου και ουτε εχει καποια μεταβολη στο παγκοσμιο στατιστικο δειγμα..Αλλα εδω δεν σεβεσαι τον Ιωαννιδη και δεκαδες χιλιαδες επιστημονες που εχουν παρομοιες γνωμες, τον Πετρακο θα σεβαστεις..
   Ο πετρακος απεδειξε οτι μπορει ο καθενας να κανει ερευνες χρησιμοποιοντας αξιοπιστα στοιχεια χωρις περγαμηνες. Βρες εσυ στοιχεια να αντικρουσεις…ΚΑι οτι ειπε ο πετρακος ειναι η κορυφη μονο του παγοβουνου.. Λες και τα λεει μονο αυτος και οχι αμετρητοι ειδικοτεροι και καταλληλοτεροι..
   Αερολογε, που το παιζεις υπερανω, και υποβιβαζεις αυτον που δειχνει ερευνα απο το δυαδυκτιο οπου δημοσιευονται τα πιο εγκριτα ιατρικα αρθρα και ερευνες καθως και τα επισημα στατιστικα και οι δουλειες αμετρητων επιστημονων οτι ειναι ακυρο μεσο..Καραγκιοζο μεσαιονικε τυπε, που εχεις και δημοσια γνωμη με επιχειρηματα ανεγκεφαλων χουλιγκαν..Αν ησουν σοβαρος, θα εγραφες και συ ενα βιντεο με την μιζερη φατσα σου που να εδειχνες στοιχειωδη σοβαροτητα και αντιπαραθεση στα επιχειρηματα του με στοιχεια ..
   Σε τετοιους ουγκανους λοβοτομημενους απευθυνεται η λεγομενη εισηγηση των αθλιων αποφασεων λοιμοξιολογων που επικαλουνται τις τραγικες ιατρικες εταιριες της ατεκμηριωτης κομπογιανιτοσυνης. Εμαθαν να κρυβονται πισω απο μια επε για να γλυτωνουν τις δημευσεις περιουσιων οι αδειοδοτημενοι κομπογιαννητες που ξεφυγαν απο το πρωην υγιες αξιοκρατικο συστημα της ιατρικης , που εχει πλεον καταληφθει απο ανικανους και υποτακτικους τους… Και φυσικα για να ξεγελουν τον λαο οτι δηθεν συσσωμη η ιατρικη κοινοτητα συμφωνει με την ιατρικη επε, που φασιστικα εκδιδει ανακοινωσεις και διαγραφει οποιον διαφωνει , ξερωντας οτι δεν θα μπορει ο ευσυνείδητος γιατρος δια νομου να ασκησει το λειτουργημα του…
   Φασισταρια με μανδυες κυρους και επισημοτητας..οτι πιο αποκρουστικο.

 28. Καταρχήν μπράβο για τη σπουδαία ομιλία του. Το ότι είναι τραγουδιστής κανείς δε σημαίνει ότι δεν είναι ενημερωμένος, μορφωμένος και μη σκεπτόμενος. Και από την άλλη μπορεί να υπάρχουν επιστήμονες που να έχουν βαθμό πτυχίου 5 και να το τέλειωσαν με τις κλωτσιές. Και να έχουν ξεχάσει τις γνώσεις του 2ου ή 3ου έτους σπουδών, αν τις είχανε και ποτέ.. Το πτυχίο δε κάνει κάποιον ειδικό ούτε έξυπνο άνθρωπο. Υπάρχουν πολλά καλά παπαγαλάκια με τίτλους.

 29. Γιατί άραγε η εκπομπή του Σροιτερ για τον κόρονωιο δεν βγήκε σήμερα????? !!!! Τυχαίο δεν νομίζω

  1. τι εγινε ρε παιδια?Γιατι δεν επαιξε η εκπομπη;Ε δεν καταλαβαινετε γιατι;Δειτε το βιντεακι του Πετρακου και θα καταλαβεται.Οταν και αν ξαναπαιξει, θα ειναι πετσοκομενο..

 30. Από επιστήμονας του σκυλάδικου τώρα και επιστήμονας αναπαραγωγής αμοιβάδων.

  1. Επιστήμονας = ΑΛΗΘΕΙΑ (αναζήση της και όχι απόκρυψη της) !!!!

 31. κι ας υπάρχει αντίλογος σε ορισμένα σημεία. Η κορωνοϋστερία στη Ελλάδα προκαλείται από τους άχρηστους νοσοκομειακούς γιατρούς που αποκτούν αξία με την πανδημία και ταυτόχρονα λουφάρουν με το νόμο όταν βρίσκονται οροθετικοί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ζωάρα δηλαδή. Διεθνώς τρέχουν διαφορετικές ιστορίες. Πάντως γενικά ο κορωνοϊός είναι ασήμαντη λοίμωξη στους περισσότερους, κινδυνεύουν σοβαρά, ηλικιωμένοι και βαρέως πάσχοντες. Νέος και υγιής που πεθαίνει από κορωνοϊό είναι υπεργκαντέμηδες.. Γι αυτό οι Σουηδοί μάντρωσαν τους ευπαθείς και συνέστησαν προσοχή στους υπόλοιπους. Το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο με το δικό μας με εξαίρεση οίκους ευγηρίας

 32. Ειλικρινά θλίβομαι για τη πλειοψηφία των ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο και πιστεύουν ότι αυτό μας ανοίγει τα μάτια και είναι κατά της προπαγάνδας και υπέρ των αρνητών μάσκας κτλ….ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ το βίντεο προσεκτικά με ανοιχτά τα μάτια σας και τα αυτιά σας για να διαπιστώσετε πόσες αντιφάσεις έχει και αντί να ενισχύει τους αρνητές ως προς τη γνώμη τους, στην ουσία τους φέρνει πιο κοντά στην εφαρμογή των μέτρων. ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ το βίντεο….

 33. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ COVIDIOT… ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΗΓΗ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΚΡΙΒΗ ΠΗΓΗ… Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “Συμγωνα με το ταδε”..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΑΘΕΤΕΙς ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ…ΜΕΛΕΤΗ. ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ…

  ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΑΝΤΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟς ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ… ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΙΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ,,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ

  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ , ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΛΠ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ,,,ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ

  1. Μπετοβλακειες ταβερνιαρηδων..Δεν ειναι για σενα τρολακι οι επιστημονικες αποδειξεις, αποκλειεται να εχεις κατανοησει εστω και μια επιστημονικη δημοσιευση. Ειναι γεματο ειδικα στο αγγλοφωνο ιντερνετ οι αποδειξεις για ολα τα κρατη και σε παγκοσμιο επιπεδο. Αλλα και στο ελληνικο ιντερνετ η αντιθετη αποψη εχει παρουσιασει τεκμηρια και στατιστικες. Το βιντεο δεν ειναι εγγραφο. Μπορεις να παρεις ενα δεδομενο του που ακουσες αναφορικα και να το ερευνησεις εαν στεκει η οχι. Αντε χασου που τα θελεις ολα στο πιατο..
   Τα βιντεο σαν και αυτο ειναι για να σε ξυπναν να ψαχνεις παρακατω πιο αναλυτικες εργασιες και οχι να μοιραζει φτωχοδιαβολε αμφιβολιες. Πριν αμφισβητησεις αποδειξε το αντιθετο οτι κανει λαθος. Λες και τα ακουσες πρωτη φορα..
   Λες και περιμεναν δεκαδες χιλιαδες επιστημονες που υπεγραψαν διακυρηξη προσφατα τον κ.Πετρακο παγκοσμιως να βγαλουν συμπερασμα για την απατη της πανδημιας και των μετρων. Αλλα αφου σε νοιαζουν τρολακα οι αποδειξεις, αντε ζητατες απο την επιτροπη για οσα λενε και δεν δινουν λογαριασμο. Τους ζητησε ο δικηγορος κ.Αντωνιαδης την τεκμηριωση της αποφασης για τις μασκες στα παιδια που ηταν εναντια στις οδηγιες του ΠΟΕ, και δεν τις εδιναν για πολλες εβδομαδες και χρειαστηκε εισαγγελικη εντολη..και δεν ξερω εαν εχουν παραδωθει ακομη..

  2. Ωραία !!!!
   Ανώνυμα κατακρίνεις κάτι που σε άλλους έχει γίνει αποδεκτό!!!!!
   Άρα το πιο καλό θα ήταν και εσύ επώνυμα να κάνεις τον κόπο (ή/και δικό σου video με τη δική σου έρευνα) και ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
   Πως μπορείς να ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ (ανώνυμα, γενικά και αόριστα) το Γρηγόρη Πετράκο (που μας συστήθει ως ένας “Απλός Πολίτης”, αν και Μουσικός και ως Επιστήμονας) και που έκανε τον κόπο στη δική του έρευνα, αλλά και τον κόπο να την παρουσιάσει (με αυτό το video), για να ενημερώσει και εμάς τους πολίτες που αναζητούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ;
   Όταν (πχ κατά τη γνώμη μου ως Μουσικός, Επιστήμονας, Πολίτης και Άνθρωπος), το video (του Γρηγόρη Πετράκου), εκτός από αλήθειες, έχει και ποιότητα ΛΟΓΟΥ (να δώσει δηλαδή βήμα προς βήμα απάντηση σε ερωτήματα που έχουν σήμερα οι Άνθρωποι στη χώρα μας και διεθνώς) Όταν πιθανόν όλοι μας να του οφείλουμε και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;

   Αφού λοιπόν εσύ αποφάσισες (και δει ανωνυμα) να το κρίνεις (και να ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ το ΕΡΓΟ άλλου), σε θέτει και προ των ευθυνών (απέναντι σε όλους εμάς) και αν μη τι άλλο οφείλεις (για την δική σου ηθική υπόσταση):
   Είτε να φτιάξεις το δικό σου video, που να λες αναλυτικά που και τι έχει λάθος (το video του Γρηγόρη Πετράκου).
   Είτε (αν δεν σου είναι εύκολο να φτιάξεις video, ηχητικό, κλπ), γράψε σε κείμενο που να αναφέρεις αναλυτικά:
   Αφενός τι και γιατί δεν είναι ορθό (από αυτά που αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράκος στο εν’ λόγω video).
   Αφετέρου πες μας:
   – Ποιο από τα στοιχεία (που αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράκος στο εν΄λόγω video) είναι αναξιόπιστο
   – Ακόμα όποια άλλα στοιχεία που εσύ έχεις βρει (που να ολοκληρώνουν τη δική σου ΑΠΟΨΗ).
   – Οσο για τα links των στοιχείων (αν δεν έχεις δυνατότητα να τα βρεις) κάνε μια προσπάθεια να ρωτήσεις άλλους (ακόμα και τον Γρηγόρη Πετράκο)!!!!!
   – Θα αναμένουμε την απάντησή σου επώνυμα (και ΕΔΩ στο χώρο των σχολίων) !!!!!
   ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!

 34. Το κατεβάσανε κιόλας!
  Ας το ανεβάσει κάποιος αλλά όχι στο YouTube γιατί κάποια ζώα που θέλουν να λέγονται “δημοκράτες” το κάνουν report και το κατεβάζουν!

 35. Αδερφέ μη βγαίνεις στα κανάλια εκτός και το θέλεις για διαφημιστικούς λόγους για τη δουλειά σου.
  Όλα τα τομάρια που το παίζουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι και τα έχουν αρπάξει χοντρά από την Κυβέρνηση σκοπό έχουν να μην σε αφήσουν να μιλήσεις και να σε διασύρουν.
  Σε παρουσίασαν κάποια κανάλια αλλά δεν έδειξαν ούτε δευτερόλεπτο από τα στατιστικά που παρουσίασες γιατί εκεί δεν έχουν αντίλογο

 36. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ= Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΜΑΣΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

 37. Εαν εκλεγει ο Biden, ο Gates θα αναλαβει ουσιαστικα προεδρος των ΗΠΑ μαζι με τους πλουσιους και ολα τελειωσαν για την ανθρωποτητα. Θα συνεχισει να μας κυβερνα το προγραμμα των παντων των fake news του κορονοιου των ιων και της βιολογιας που εχουν επεξεργαστει τα τελευταια 30 χρονια που θα μας οδηγησει στην απολυτη εξαθλιωση και υποταγη σε παρανοικους πλουσιους . Το προγραμμα αυτο ξεκινησε την δεκαετια του 80 με την εξαπλωση της τρομοκρατιας απο τις μυστικες υπηρεσιες και παρακρατικες οργανωσεις και μεσω του υβριδικου πολεμου στη δικαιοσυνη και την αστυνομια αποσαθρωσαν ολες τις κυβερνησεις του δυτικου κοσμου και της νοτιανατολικης ασιας και στην ουσια διορισαν μεσω κατευθυνομενων εκλογων κυβερνησεις μαιμου ( στη Γαλλια με μαιμου κατηγορια τελειωσαν τον Φιγιον , στην Ισπανια την δεξια , στην Βρετανια με διαδοχικες μαιμουδες Καμερον-Μει-Τζονσον, την ιταλια την διελυσαν πολιτικα και εχουν φτασει στο σημειο να διορισουν υπουργο εξωτερικων τον Ντι Μαιο πορτιερη του γηπεδου της Ναπολι , στην Αυστρια τον Κουρτς με νοθεια στις εκλογες μεσω επιστολικης ψηφου οτι προσπαθουν να κανουν τωρα στις ΗΠΑ κοκ), και ολες τις μαιμουδες τις κρατανε γιατι τους εχουν βρει μαυρα λεφτα σε ολες τις τραπεζες παγκοσμιως. Δεν τα καταφεραν με τον υβριδικο πολεμο στην Τουρκια και εκαναν πραξικοπημα το 2017 που το εχασαν , στην Ρωσια με τον Ναβαλνι και στην Κινα . Την Γερμανια την εχουν αλωσει επισης και την Μερκελ την κρατανε πολιτικα. Ο Gates εχει ως ευαγγελια τον “Επαναστατημενο Ανθρωπο” του Καμυ (διαβαστε τα κεφαλαια για την ατομικη τρομοκρατια ) και διαβαστε επισης στην wikipedia rhinocerus(play) του Ιονεσκο για τις μασκες. Ο Θεος βοηθος.

 38. EYΓΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ !!!! Όποιος θέλει να κατεβάσει το βίντεο , υπάρχει και στο you tube

 39. Πως μπορώ ρε παιδιά να κατεβάσω το βίντεο? Αν ακούσει κάποιος αυτά καμία στατιστική μελέτη περί κορωνοϊού δε ισχύει.
  Προσπάθησα αλλά δε τα κατάφερα..

 40. πολύ καλό!!!!!!!!!!το θεμα ειναι τι θα γίνει?και πότε?μηπως πρεπει να κανουμε αυτο που εκαναν οι κυπριοι?

 41. ΕΥΓΕ, Γρηγόρη Πετράκο !
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
  Ευχαριστούμε για την τεκμηριωμένη ανάλυση και την άψογη παρουσίαση …
  Γνώμη μου είναι ότι, την υπόθεση πρέπει να αναλάβουν οι νομικοί οι οποίοι σε συνεργασία τους με σοβαρούς επιστήμονες της υγείας (ΜΗ διαπλεκόμενους) θα καταρρίψουν το αφήγημα του “θανατηφόρου” και “άκρως επικίνδυνου” ιού, που έχει τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων …
  Η υποψία των περισσοτέρων μας ότι πίσω από τον συγκεκριμένο ιό, κρύβονται σκοτεινά πολιτικά παιχνίδια και ύπουλα σχέδια -σε παγκόσμιο επίπεδο- που οδηγούν σε απολυταρχικές συμπεριφορές των εξουσιαστών εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πληθυσμού του πλανήτη, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ …
  Ας οπλιστούμε, όλοι μας, με δύναμη και θάρρος και ας αγωνιστούμε για τα κατοχυρωμένα (με αιματηρούς αγώνες και θυσίες) δικαιώματά μας, τα οποία η ελίτ του πλανήτη καταπατά βάναυσα …
  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με το σανό που μας ταΐζουν (πολιτικάντηδες, μμε, πληρωμένοι “ειδικοί”) και εμείς καταπίνουμε αμάσητο …

 42. Μπραβο πρωτη φορα ειδα κατι τεκμηριομενο Οτι εχω ακουσει μεχρι σημερα ειναι ψευτιες Χιλια μπραβο Ευχαριστω

 43. Να δούμε πόσο καιρό ακόμα θα τον τρώμε στη μάπα τον κορωνοϊό. Στο τέλος για να γλιτώσουμε θα τα κάνουμε όλα μόνοι μας χωρίς να μας τα επιβαλλουνε αρκεί να τους ξεφορτωθούμε και να μη μας τα πρήζουν!!

 44. Μπράβο Γρηγόρη. Αδερφέ ζωγράφισες. Όμως να πώ κάτι. (Αν και το υπονόησες). Στο φινάλε θέλω την ελευθερία μου. Κανένας και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να μου την στερήσει.
  Ακόμα κι αν δεν αποδεικνύεται η αλήθεια αυτή και μόνο από τον τρόπο που επιβάλλεται η απάνθρωπη αντιμετώπιση του κόσμου τα επιχειρήματα όχι ότι δεν είναι σωστά ολόσωστα είναι αλλά πιστεύω πως περισσεύουν.
  Μπράβο και πάλι γιατί μπουχτίσαμε από μονοσήμαντες και προκατηλειμμένες δήθεν επιστημονικές αποδείξεις .
  Ένας αντίλογος με επιχειρήματα για αυτούς που καλόπιστα έχουν τρομοκρατηθεί ήταν και είναι και (δυστυχώς) θα είναι απαραίτητος .
  Σε ευχαριστώ .

 45. Νομιζω ειναι καιρος να σοβαρευτουμε ΟΛΟΙ. Η μασκα πρεπει να ειναι υποχρεωτικη οχι μονο εξω αλλα και μεσα στο σπιτι.Διοτι αν ο γειτονας μου ειναι φορεας του ιου και μεσα στο σπιτι να ειναι κλεισμενος ποιος μου εγγυαται εμενα οτι τα σωματιδια της αρωστειας δεν θα κινηθουν προς εμενα ειτε εαν ανοιξει την πορτα ειτε απο τα παραθυρα? Εκτος απο την καραντινα η οποια ευτυχως θα εφαρμοστει πολυ συντομα, θα πρεπει να επιβληθει και η μασκα μεσα στο σπιτι.Η αστυνομια θα πρεπει να κανει συνεχους ελεγχους και μεσα στα σπιτια αλλα και να ελεγχει αν τα παραθυρα ειναι κλειστα. Μονο ετσι θα το ξεπερασουμε. Εμπιστευτειτε τους ειδικους.

  1. εσύ ακόμα και όταν κοιμάσαι να φοράς την μάσκα, γιατί αν δεις όνειρο που κάποιος έχει τον ιό μπορεί να ξυπνήσεις και να έχεις κολλήσει και εσύ, οπότε πρόσεχε ακόμα και στα ονειρά σου

  2. με λιγα λογια εισαι ενας περηφανος μπετοβλακας,μην ξεχασεις να βαλεις και μασκα στα ματια σου οταν ψηφησεις την νεα ισλαμοκρατια του παιδιου τις σιεμενς,εγγονου του δρακουμελ

 46. Το παιδί αυτό απτην αρχή ξεχώριζε για την σοβαρότητα του

 47. Μπράβο!!!!!! Επανάσταση χθές……για να σώσουμε τις Ζωές των παιδιών μας

 48. παιδια δεν ξερω τι θα κανετε..αυτο το βιντεο πρεπει να παιζει παντου…

 49. ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΟΛΟΙ!!

 50. Πολύ σωστός. Μακάρι το βίντεο να το δουν όλοι οι Έλληνες.

 51. Απίθανος!!! Μπράβο για όλην έρευνα που έκανε, ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να κατέβει το βίντεο, ο κακομοίρης θα διωχθεί αν μπορούσαν θα τον βασάνιζαν κιόλας. Κουλή ακούς; δε στα ειπαν οι λοθμωξιολογοι που συμβουλεύεσαι αύτα που λέει ο πέτρακος;

 52. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΟΙ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΡΙΟ ΠΟΡΣΕ.

 53. Πως ενας τραγουδιστής ξέρει τοσα πολλά και έχει κάνει τέτοια έρευνα μήπως είναι λόγια… άλλον? Λεω εγώ ο σκεπτόμενος…

  1. Το πληκτρολόγιο είναι στα χέρια σου.
   ΕΣΎ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

   1. Στα χέρια του όλη τη μέρα έχει κάτι που του έδωσε ο Κούλης… και κάπου αλλού…

 54. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!!
  ΓΙΩΡΓΟΣ

 55. Αυτά που λέμε από την αρχή όλοι εμείς οι αρνητές μάσκας απλά ο τύπος τα επιβεβαιώνει και επίσημα με αδειάσειστα στοιχεία..
  Τα πρόβατα όμως πιστεύουν ότι ακούνε από τα πουλημένα κανάλια.

 56. Τέλειος!!!!!!! Αυτή είναι η αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 57. Τα είπε τέλεια σε σύντομο χρόνο.Ακούει κανείς τους;πτοούνται απο το κράξιμο που κάνουμε;απο το βρισίδι; απο τις κατάρες;όχι.Μόνο ο ξεσηκωμός, όπως κάνουν άλλες χώρες, θα φέρει αποτέλεσμα

  1. ΜΑΚΑΡΙ !!!!
   ΓΡΗΓΟΡΑ να τους πάρουμε με τις ΠΕΤΡΕΣ !!!!!
   ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΑΚΟ !!!!
   ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!!!!

Comments are closed.