Κορωνοϊός: Άμεσο κλείσιμο των Συνεργείων επισκευής και συντήρησης οχημάτων ζητά η Ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ

Κοινοποίηση:
stathmos-fortisis-aytokiniton-23-12-2019

Σε μία ακριβώς αντίθετη γραμμή από αυτή της Κυβέρνησης η ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ ζητά από την κυβέρνηση το άμεσο κλείσιμο των Συνεργείων σε μία λιτή επιστολή που απέστειλε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στον Υπουργό κο Άδωνη Γεωργιάδη καθώς και στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στο Γεν. Γραμματέα κο Νίκο Χαρδαλιά.

Πολλά είναι και τα μηνύματα αναγνωστών προς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ζητούν λόγω κορωνοϊού να κλείσουν τα συνεργεία οχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καί άμα χρειάζεται επισκευή τό αυτ/τό σου γιατί σέ άφησε στόν δρόμο, πώς θά πάς στή δουλειά σου; μέ πατίνι; Στά σωστά συνεργεία, καί καθαριότητα υπάρχει, καί απόσταση ατόμων, καί εν κατακλίδι δέν θά διαλύσουμε τά πάντα γιά νά μήν κολήσουν λίγοι ηλικιωμένοι.

    1. ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΙ; ΕΛΕΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΚΟΥΒΑΛΑΣ.

  2. Είτε ένα είτε περισσότερο από ένα άτομα αν εργάζονται σε αυτά τα καταστήματα το ξέρουμε πολυ καλα οτι από το αμάξι που θα φέρεις εσύ μέχρι και το κλειδί-εργαλείο εκεί μέσα είναι εστίες μικροβίων για τα άτομα που δουλεύουν σε αυτό το χώρο(όλοι έχουμε μια εικόνα πως είναι τα συνεργεία)

  3. μην τρελαθούμε , στα συνεργεία ενας , άντε δυο μαζί σε δύσκολη περίπτωση , γιατι να κλείσουν ?

  4. Μπορεί να μην υπάρχει συνωστισμός, όπως σε άλλες επιχειρήσεις αλλά το προσωπικό των συνεργειών εργάζεται μέσα σε μια βόμβα μικροβίων. ποιός θα τους προφυλάξει αυτούς? Εσύ καλά τα λες…

  5. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΙΣΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ;

Comments are closed.