“Κορωνοψέμα;;” Νοσηλεύτρια τινάζει στον αέρα την κυβέρνηση! “Είναι μια καλοστημένη απάτη – Με φιμώνουν στη δουλειά μου” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το παρόν μεταδίδεται με πάσα επιφύλαξη και με την υπογραφή του ομιλούντος 

Νοσηλεύτρια τινάζει την Κυβέρνηση για την απάτη με τον κορωνοϊό – “Είναι μια καλοστημένη απάτη – με φιμώνουν στη δουλειά μου”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

94 Σχόλια

  1. Εγω θα ηθελα ν δω ενα θεμα για το ανδρενοχρωμιο και το covid ν μας πει τν γνωμη του ο κ. Χιος για τους συνχρονους” βρυκολακες “και για τ παιδακια που εξαφανιζονται ξαφνικα!!!

  2. Δίνουν και παίρνουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Φίλοι το ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει δυστυχώς ο διαβολοιός. Έχουμε φάει ασφαλώς χοντρο ψέμα από τα συστημικά κανάλια αλλά δυστυχώς υπάρχει. Μην τα παίρνουμε όλα αψηφιστα! Καλό είναι να προσέχουμε για να μην μας τύχει ιδίως άμα έχουμε και ηληκιωμένους ανθρώπους σπίτι.

  3. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑΣ ΚΑΜΕΛΙΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΑ ……………..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ………..ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ………………ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ………..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

  4. Ναι,η “νοσοκομα” δεν βγηκε αλλου να τα καταγγειλει ολα αυτα,π.χ. στο ιδιο το “Μακελειο” που δεν κωλωνει να γραψει αληθειες,αλλα βγηκε στον κυριο Κλαπαρχιδα τον αγνωστο “δημοσιογραφο”-πτηνοτροφο,που εχει και θεαματικοτητα 0,1/1.000.000.000

    1. Και ποιος θα έβγαζε μια τέτοια συνέντευξη τα πληρωμένα βρωμοκάναλα που μοιράστηκαν τα λεφτά για να κάνουν προπαγάνδα. Μονο στο μακελειό μπορούν να βγουν τέτοιες αλήθειες και επειδή βγάζει αλήθειες γιαυτό έγινε και η απόπειρα κατά της ζωής του Στέφανου.

  5. ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΟΣΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΚΟΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ

  6. Δηλ. Κρούσμα είναι το τεστ που θα πάει για έλεγχο και όχι το επιβεβαιωμενο θετικό; τα 250 κρούσματα που μας ανακοινώνουν κάθε μέρα τι ακριβώς είναι; περιλαμβάνεται η υποχονδριαση του καθενός που τρέχει να κάνει τεστ; ας μας απαντήσει κάποιος που να ξέρει πραγματικά ή ψεξτε το εσείς οι δημοσιογραφοι

    1. Δεν καταλαβαινεις απλα ελληνικα εσυ.Κρουσμα ειναι οταν το επιβεβαιωμενο θετικο.Αλλιως ειναι απλως ενα τεστ.Τα 250 κρουσματα ειναι 250 θετικα τεστ.

  7. Απορία. Ένας συγγενής που εκβιαστηκε δεν κατήγγειλε τον εκβιασμό;

    1. παλικαρι μου τι δεν καταλαβαινεις??ειναι μια γριππη ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ εβγαλαν οι ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ και τα ιδρυματα του..1]για να τα κονομηση αυτος και τα τσιρακια του 2]για να καταστρεψει την οικονομια και να φερει χαος αναρχια 3]για να σακατεψει τον πλυθυσμο αφου το εμβολιο ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ 4] ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΠΑΡΕΙ και να μπορει να σε ελεχγει με αυτο..ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ .στην ινδια ΜΕΙΝΑΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ απο δοκιμες του εμβολιου..ο πρωτος εθελοντης ΠΕΘΑΝΕ μετα απο λιγο ενω ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ και αμβλωσεις με το εμβολιο..ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑ..

      1. Μην το φέρει η τύχη και την αρπάξει κάποιος δικός σου ή εσύ ο ίδιος. Να δούμε θα δεχτείς να νοσηλευτείς;
        Βγες επώνυμα, κάνε συμβολαιογραφική πράξη ότι αποποιείσαι το δικαίωμα της νοσηλείας, δεν θα δεχτείς φάρμακα και εμβόλια εφόσον είναι όπως τα λες.
        Η ανωνυμία σου και η ΒΛΑΚΕΙΑ σε αποθρασύνει, υπονομεύει όμως την δημόσια υγεία.
        ΗΛΙΘΙΕ !

  8. Ναι καλή μου, χρεώνω κάτι παραπάνω τους Κούληδες, γιά να τελειώσω μιά βιλίτσα που χτίζω… ελλειψη επιχειρημάτων, πετάμε την αρλούμπα κι όποιον πάρει ο χάρος κυρά ξύπνια!!!
    Παρεπιπτώντος, εσύ πόσα κονομάς από την ΚουμουνΔούρου;;; Αν δίνετε περισσότερα, να έρθω σε σας!

    1. Ότι είσαι χαζό κομματοσκυλο το ξέρουμε….
      Το ότι ο κουλης και η ΝΔουλα είναι μπλε συριζα το ξέρεις ή πρέπει να σου κάνουμε κάνα κλίσμα να το καταλάβεις βρε λαθρο νουδουλε;
      Αντε τράβα να πλυθείς τώρα που οποίος λέει κάτι που δεν σας αρέσει είναι συριζαιος και κομμουνιστής….αφου τα ίδια είστε…

      1. Εσύ, εκτός από στόκος, δεν μας λες τι άλλο είσαι;;;
        ΨΑΞΕ αλλού γιά κομματόσκυλα στόκε, γιατί αν εμένα θεωρείς κομματόσκυλο, έχασες! EΓΩ EIMAI ME TA ΓEΓONOTA και όχι με τις αμπελοσοφίες των φεϊςμπούκηδων!

  9. πω πω όλοι διάνοιες είστε!! με παιδεία και μόρφωση!

  10. Μένουμεσπιτακηδες είστε τόσο βλάκες που περιμένετε κάποιον να βγει να σας το πει.. τα θύματα ηλίθιοι σε όλες τις χώρες ήταν -ειναι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα προσεχώς νεκροί.. έχετε δει κανέναν με τα μάτια σάς που να ήταν υγιείς και να πέθανε; δείξτε μας να πιστέψουμε… έως τότε τα στοιχεία είναι υπέρ των τάχα συνωμοσιολογων.. όταν θα έχετε αποδείξεις όπως προανέφερα θα συμφωνήσω μαζί σας.. σταματήστε να παπαγαλιζεται ότι ακούτε χωρίς στοιχεία φαίνεστε απίστευτα ηλίθιοι..

    1. Τι πάει να πει προσεχώς νεκρός ; Για ξηγήσου λίγο πιο αναλυτικά να καταλάβω πόση αξία δίνεις στην ανθρώπινη ζωή και ποιος είσαι εσύ που θα πεις ότι επειδή κάποιος είναι μεγάλος ηλικιακά δεν έχει δικαίωμα στην ζωή και τί έγινε αν πεθάνουν!

      1. Αυτα τα λεει,γιατι ειναι προφανως κατω των 70 η και πολυ κατω,οποτε δεν τον νοιαζει.Αν ηταν εκει γυρω η πανω απο 70 καθε μερα θα παρακαλαγε για ακομα 1 μερα ζωης.Αυτοι οι “νταηδες” που δεν τους νοιαζει αν πεθαινουν αλλοι,οταν οι ιδιοι φτασουν κοντα στο θανατο ειναι οι μεγαλυτεροι χεστες.

    2. Προσεχώς νεκρός είναι και αυτός που οδηγεί μεθυσμένος αλλά και ο άτυχος που θα βρεθεί στο δρόμο του. Προσεχώς νεκρός είναι και ο τοξικομανης αλλά ας μην το κάνουμε θέμα έτσι; ο αλκοολικός γιατί σίγουρα θα πάει από κήρωση ήπατος. Ο αφηρημένος γιατί σίγουρα θα πέσει από κάνα γκρεμό βγάζοντας σελφι. Προσεχώς νεκροί είναι και όσοι κάνουν επικινδυνα επαγγελματα όπως αστυνομικοί, πιλότοι, πυροτεχνουργοι κλπ. Φίλε να στο πω απλά ότι δεν πας καλά αν έχεις τέτοια μυαλά. Λυπάμαι γιατί για σένα η τρίτη ηλικία είναι τελειωμενη έτσι; θα σου πω λοιπόν ένα ρητό των ηλικιωμένων. “Εκεί που είσαι ήμουνα και ΕΔΏ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙΣ”

      1. Toν καπνιστή τον ξέχασες. 50 και κάπως καπνιστής είναι μελλοθάνατος. Ο νεαρός καπνιστής είναι αυτός που επιλέγει την αργή και βασανιστική αυτοκτονία του

    3. Εσύ μην λες βλακείες χωρίς να έχεις στοιχεία και χωρίς να κατανοείς τα στατιστικά στοιχεία. Ξέρω άτομο 45άρη που κόντεψε να πεθάνει, χωρίς να έχει άλλου είδους προβλήματα υγείας. Του έχει αφήσει κουσούρι στην αναπνοή, σαν να έχει ΧΑΠ, δεν είναι αστείο!

    4. Γερμανοι,Ολλαδοι,Αμερικανοι αλλα κ Ελληνες καθηγητες,επιδημιολογοι,λοιμοξιολογοι ερευνητες ιολογοι εχουν ξεσηκωθει ,αντιδρουν,εξηγουν λεπτομερεστατα,ενημερωνουν με καθε μεσο που διαθετουν,για τη μεγαλη απατη που εχει στηθει με αφορμη τον ιο που σε πολλες χωρες εχει ηδη εξασθενησει κ περναει κ αυτος στην ομαδα των γριποιων που ταλαιπωρουν κ σκοτωνουν απο καταβολης κοσμου κ θα εξακολουθυν να το κανουν εως εσχατων του κοσμου! ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑ…ΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ COVID-19 κ 119 ΑΛΛΑ Ο, ΤΙ ΙΟ Ν Α Ν Α Ι Ο Π Ο Τ Ε Ν Α Ν Α Ι ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΙΩΣΗ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑ..ΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ,ΤΣΙΟΔΡΑΣ,ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ,ΣΥΨΑΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ,Κ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΚΕΙΤΣ Κ ΤΟ ΣΟΡΡΟΣ; ΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ; ΜΟΣΧΑΡΙΑ!!!

      1. Γιατί μοσχάρια;τα μοσχάρια και οι μοσχίδες δεν μας φταίνε.οι ψευτομορφωμενοι παραμορφωμένοι ψεκασμένοι δεν έχουν σχέση με τα μοσχαράκια του Θεού…ντροπή να μιλάμε απαξιωτικά για τα γλυκά αγνά και χρήσιμα ζωντοβολάκια…

  11. Νομίζω ότι χάσαμε πάλι την ουσία.Αν όντως είναι έτσι όπως λέει η κυρία δεν σας κινεί το ενδιαφέρον ότι όλοι παίρνουν διαταγές απο μεγαλους και δεν εννοώ γιατρούς αλλά απο κομματικά στελέχη.Αλλα όλοι εστιάζουμε στους γιατρούς οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα γιατί για κάποιο λόγο έτσι τους λένε αρα έτσι πρέπει να κάνουν.Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί τα βάζουμε πάλι μεταξύ μας να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου και όχι με αυτούς που κατα καιρός μας κοροϊδεύουν,μας αδικουν

  12. ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΡΝΑΚΙΑ

  13. ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επώνυμο σούπερ μάρκετ (οικονομικά, ελληνικά και φυσικά παράνομα) εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

  14. Βγαίνει ο κάθε ψεκασμένος και λέει ότι του κατέβει… Νοσηλεύτρια ανώνυμη της πούτσας…. Ο εισαγγελέας που είναι;

    1. παγκοσμια χουντα ειναι ηρεμησε

    2. Νεκροθάφτη τον εισαγγελέα τον έχουμε στείλει στις αναχώρησης των αλλοδαπών καί στα 130 νέα σου σποτ που έφτιαξε η κυβέρνηση για τους λάθρο που θα απελάσουν τάχα..βλαξ ε βλαξ

      1. Τι του λες του ανθρώπου; Το ξέρει μέσα του ότι τον κοροϊδεύουν απλά θέλει να το παίξει θύτης με την μεριά των πολλών της αγέλης….για μια φορά στην ζωή να αποδείξει ψεύτικα ότι αυτός έχει δίκιο.Προβληματικος,κομπλεξικος, αμόρφωτος,ακοινωνητος,ντεμπέλ ντεμπέλ,κλπ. Απλα πέσ του όσο πιο ήσυχος και φρόνιμος κάτσει σπίτι με μάσκα και tv,τόσο μεγαλύτερη τσαπού τον περιμένει και αυτόν και τα παιδιά του αν έχει,και καλή του νύχτα….Και μην ξεχνάς βλήματα υπάρχουν παντού, πράκτορες που πληρώνονται υπάρχουνε πάντα, προδότες γενικά δηλαδή συμφεροντολόγοι καθυστερημένοι…Η μήπως ένας νεκροθάφτης θα μπορούσε να υποστηρίξει κάτι άλλο;

  15. υπαρχει ενας ιος πραγματι…το ποσο επικινδυνος ειναι μας το θυμιζουν ανελλιπως τα μμε κι η κυβερνηση…αμφιβαλλω ομως αν καποιος απο ολους εμας εχει δει ποτε ασθενη με κορονοιο η εχει φιλο, συγγενη η γνωστο που να προσβληθηκε απο τον ιο αυτο…και που να δει αλλωστε με ποσοστα κρουσματων στο 0,1% του πληθυσμου και θανατων στο 0,0023%….επειδη θα μας πουν, ναι στην ελλαδα ειναι τοσο μικρο το ποσοστο επειδη πηραμε μετρα, να αναφερω οτι στην αμερικη που παρατηρουνται οι μεγαλυτερες απωλειες και παλι το ποσοστο θανατων στον πληθυσμο των ΗΠΑ δεν ξεπερνα το 0,068%(170000 στα 250 εκατομμυρια)… για αυτες τις ποσοστωσεις , εχει καταστραφει η οικονομικη και κοινωνικη ζωη των χωρων ..και κυριως, εχει μπει στις καρδιες ο φοβος και η υποταγη…λογικα, θα πρεπε να ληφθουν αναλογα προληπτικα μετρα και για τα τροχαια ατυχηματα που εχουν πολλαπλασιες ανθρωπινες απωλειες και να μας απαγορεψουν και την οδηγηση…

    1. Αυτή τη μπούρδα την έχεις ξαναγράψει!
      TPABA ΣE ENA NOΣOKOMEIO ANAΦOPAΣ, NA ΔEIΣ AN KAI TI YΠAPXEI. ΠAΓKOΣMIO TO ΦAINOMENO KAI EΣY MIΛAΣ ΓIA KYBEPNHΣH… Στα Σάλονα σφάζουν αρνιά!

      1. ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.

    2. Τα ποσοστα θνησιμοτητας βγαινουν επι των θετικων κρουσματων,οχι επι του συνολικου πλυθησμου.

      1. μιλαω για ποσοστα κρουσματων και θανατων επι του συνολικου πληθυσμου..ποιο το προβλημα?

    3. Εγώ έχω 3 συγγενεις μου που προβλήθηκαν. Τι έχεις να μου πεις;

      1. ; ; ; Τρείς κιόλας, εμείς γιατί δεν έχουμε κανέναν σ. όλο το νομό; Πανδημία κατά τ’ άλλα Ξυπνάτε, σε λίγο θα μας φορέσουν αλυσίδες στα πόδια για να μην κυκλοφορούμε

        1. Γιατρός σε νοσοκομείο αναφοράς και κόλλησε και οικογένεια του

      2. Κ ΠΟΥΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΣΤ. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ςΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ; ΑΚΟΥΣΕΣ Ο,ΕΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

      3. Για,να κάνουν ξανά τέστ,την άλλη μέρα σε άλλο νοσοκομείο η αλλού χωρίς ΑΜΚΑ και μετά πες μας. Κατάλαβες; Κρίμα τέτοιο μυαλό να μην το έχει απαγάγει η nàsa..

  16. Ναι, όλη η γη συνομωτει για την ελληνική κυβέρνηση. Πιο κουτοί και από σκουπιδοτενεκέ

  17. δημοσιογραφος και ΄΄νοσηλευτρια΄΄΄στο ιδιο μηκος κυματος !!
    βαλτοι κα οι δυο.
    ΑΚΟΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ας βγει να τα πει φανερα!!!!!!
    θυμαστε το κινημα δεν πληρωνω δεν πληρωνω;;;;;;;;;και μετα ετρεχαν;
    ιδιοι υποκινητες ιδια μυαλα !!!!!

    1. Τι σημαίνει ”βαλτοί”, θέλουν δηλαδή να μη λαμβάνονται μέτρα,για να πεθαίνει ο κόσμος από κορωνοϊό;Και αν βγεί φανερά θα την ισοπεδώσουν…Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;Δεν πας καλά μάλλον…

  18. Τι άλλο θα ακούσουμε. Ως ιατρός απλά αηδιάζω με τις θεωρίες συνωμοσίας. Ελάτε γοα ρεπορτάζ κανονικό να δείτε την τραγωδία του ιού.

    1. Ποια τραγωδία βρε κακομοίρη Νικολακη;
      Ποιος γιατρός είσαι και τι ειδίκευση εχεις; Γράψε τα στοιχεία σου και σε ποιο νοσοκομείο ή που αλλού δουλεύεις να σου κάνω επίσκεψη.

      1. Γιατί, ντρέπεσε να πας μόνος σου σε ένα νοσοκομείο αναφοράς;;; Σιγά μη σου γράψει κανένας εδώ τα στοιχεία του… τι βλακείες τσαμπουνάς;;; ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ τα δικά σου πρώτα εξυπνε Γεώργιε και αν θέλει ο άλλος, ας επικοινωνήσει μαζί σου. ΑΝΤΕ μπράβο με τις εξυπνακίστικες μαγκιές σας παλαβιάρηδες!!!

      2. Ετσι ρε Γιώργο πέστα, και αν είναι γιατρός όπως υποστηρίζει, γιατί να πει την αλήθεια,αφού πληρώνονται αδρά ;

        1. Έλα ντε, με τόσα που κονομάει ένας γιατρός στην πρώτη γραμμή, γιατί να λέει την αλήθεια άραγε;;; ΠAΣ KAΛA KYPA MOY; ΠOY ZEIΣ;;; EXEIΣ YΠOΨH ΣOY TI ΘA ΠEI AΠΛHPΩTEΣ EΦHMEPIEΣ KAI YΠEPΩPIEΣ;;; ΔEΔOYΛEYMENA XPΩΣTOYMENA PEΠO MHΠΩΣ;;;;;;; Όντως, το μυαλό σου είναι τρισχειρότερο και από κορωνοϊό…

          1. Επειδή υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τους γιατρούς, να θυμίσω σε όλους τους γιατρούς ότι το επέλεξαν να γίνουν γιατροί και δεν μπαίνει στην ιατρική κανείς με ένα 5. Σημαίνει ότι για να περάσει κάποιος ιατρική αγωνίστηκε γι’ αυτό. Όταν λοιπόν τις συνθήκες στην χώρα τους οι γιατροί τις γνωρίζουν και πάλι οι ίδιοι το επιλέγουν τότε θα πρέπει και λίγο να αγαπούν τον άνθρωπο, να θεωρούν ότι πάνω απ’όλα είναι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή και όχι ο μισθός. Αν οι γιατροί σκέφτονται συνέχεια πόσο κακοπληρωμένοι είναι γιατί όντως είναι στην Ελλάδα κακοπληρωμένοι, τότε ας επιλέξουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με κάτι άλλο ή ας ζήσουν σε χώρα που αμοίβονται όπως τους αξίζει.

          2. Τι να σου πω ρε κακομοίρη Πέτρο,φυσικά και χρωστάνε στους γιατρούς , όταν δεν τους χρειάζονται, όταν θέλουν να κάνουν την δουλίτσα τους, τους πληρώνουν αδρά

    2. Νίκο στοιχεία εκτός από τους ετοιμοθάνατους γέρους δεν υπάρχουν.. έχεις εσύ, αλλιώς ντρέπομαι γιατί δεν μπορεί ως γιατρός να είσαι τόσο βλάκας..

  19. Τα κομματοσκυλάκια της Νέας Δουλοκρατίας θίγονται όταν ξεσκεπάζεται η κυβέρνηση-απάτη του Κούλη Μιζοτάκη.Μαζί,φυσικά,και οι λοιποί ψεκασμένοι που πιστεύουν ότι υπάρχει κάποια φονική πανδημία που θερίζει.

  20. Ισως όχι μπούρδες πάντα αλλά μερικά ανυπόστατα λέγονται, όπως για κάποια πρόσωπα…

  21. Αυτός λέει και πολλές μπούρδες διότι αντιγράφει και μη έγκυρα ξένα συνωμοσιολογικά…(Με συγκεκριμένα που μπορώ να αναφέρω) Δε θα βάλετε το σχόλιο διότι η αλήθεια ενοχλεί τις περισσότερες φορές. Λίγη προσοχή σε αυτά που δημοσιεύονται από ολους, δεν θα έβλαπτε

  22. Χαχαα καλοστημενο τηλέφωνο είναι αυτό χωρίς φάτσα και όνομα! Έτσι μπορεί να το κάνει ο καθένας μας.. ας πάει να τα πει ανώνυμα στα ψηλά κεφάλια..
    . Αλλά δεν θα πάει διότι είναι ψέμα.. Η μάσκα είναι πολύ καλή! Στην Κίνα είναι 1 δις κόσμος και έχουν πλέον 20 κρούσματα κάθε μέρα μέσο όρο.διοτι εκεί πειθαρχούν και φοράνε όλοι μάσκα παντου.και τα πρόστιμα είναι πολύ αυστηρά. Και πολύ καλά κάνουν! Στην Ελλάδα ως λαός είμαστε πάντα καχύποπτοι! Το έχουμε στο αίμα μας αυτό. Για αυτό η Ελλάδα δυστυχώς είναι σαν την Ουγκάντα σε πολλά θέματα….

    1. Εσύ δηλαδή πιστεύεις τα στοιχεία από τη κομμουνιστική δικτατορία την Κίνα.

      1. Ο Κωστάκης είναι γνωστός χεστης, κομματοσκυλο και γλυψιαρης….αλλωστε τις ίδιες παρλαπιπες γράφει κάθε μέρα ο παντοφλιαρης μικροβιοφοβικος….
        Κωστακη…περα από πίσω να βάζεις και βαζελίνη στα γόνατα να μαλακώσουν..

    2. Κωστακη κανε μας λιγακι Μουουουου.

    3. Κωστάκη εσύ φόρα το φιμωτρό σου, και μιλιά…

    4. Κώστα βγάλε την μάσκα να οξυγονωθει ο εγκέφαλος θα χαζεψεις τελείως

  23. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ;

  24. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ.
    ΕΝΤΑΞΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !

    1. Και πολύ καλά κάνει.Είναι το μόνο όπλο κατά της λαίλαπας που μας έχει σηκώσει όλους.Οι κυβερνώντες(διαχρονικά) έχουν τον τρόπο και όλα τα μέσα να εξοντώνουν όποιον δείχνει ”κότσια”.Ακυρο λοιπόν το ”επιχείρημα”.Και οι εισαγγελείς είναι για τα αδικήματα και όχι για να φιμώνουν αντίθετες απόψεις και επίσης δεν είναι φραπέ να τους παραγγέλεις έτσι.Κατάλαβες σανοφάγο ζουλάπι;

    2. Μάγγα πέτα τη μάσκα τώωωωωρα. Στην μάσκα βάζουνε τον κορονοιο

  25. Να υπενθυμίσουμε στα γίδια τρολάκια του Κούλη του Χρυσού, και γενικά στους φιλελέδες που ξε-σκίζονται υπέρ του κόμματος των γαλάζιων ζαίων, ότι ο Λουκασένκο δήλωσε δημόσια πως έγινε προσπάθεια δωροδοκίας του από τον Π. Ο. Υ κλπ διεθνή λαμόγια, για να κάνει lockdown στη χώρα του.

    1. Τυχαίο που μετά την αποκάλυψη οι παγκόσμιοι ηγέτες προσπαθούν να τον ανατρέψουν; μόνο ο πουτιν τον σωζει

  26. Παλιορουφιανοί του κερατά σας πείραξε πολύ που η κοπέλα λει την αλήθεια αλλά πού θα πάει παλιό λαμόγια λίγα είναι τα ψωμιά σας ακόμα παλιό μαλάκες Μας έχετε ζαλίσει με το κορόιδοιό Ευτυχώς που η κοπέλα τα έβγαλε όλα στη φόρα ξέρεις τι χρειάζεται η Ελλάδα μία Νταχάου και όλοι σας μέσα παλιό λαμόγια για σαπούνι για να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από σας το τσιπάρισμα να έρθει εσείς θα το βάλετε πρώτα και θα τους πείτε και Ευχαριστώ ηλίθιοι όλα τα μέρη έχουν ξεσηκωθεί σήμερα ξεσηκώθηκε η ισπανία λαμόγια και εσεις καφεδάκι και καναπέ και δεν κάνετε τίποτα και να μην ξεχνάτε να βάζετε τις μασκουλε σας και τα γατάκια σας παλιό ηλίθιοι

  27. ΣΥΡΙΖΑΙΑ 100%… κομματόσκυλο του Τσίπρα! Aν τη φιμώνουν, ευτυχώς, να μην ακούμε τέτοιες ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ μπούρδες!!! EΛEOΣ, με τη φαντασιοπληξία της κάθε πατσαβούρας και του κάθε πατσαβούρη!

    1. Φαντασιοπληξια απο την προπαγανδα εχεις εσυ. Διεθνως γινεται αυτο, η φιμωση σε ιατρικο προσωπικο, δες που κοψανε 15 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ με πολλους ασθενεις covid, Στην αμερικη απο UTUBE και F/B. Γιατι ελεγαν οτι δεν εχασαν κανεναν ασθενη και τους γιατρευαν με την χνωστη υδροξυλοχλωροροκινη. Τους εριξαν και το site και το ανακοινωσε το cnn ως διαδωση “FAKE NEWS” επειδη υπαρχει μια πολυ νεα ερευνα (απατη) που λεει οτι δεν κανει τιποτα το φαρμακο, δοκιμασμενο υποτιθεται σε 40 ατομα ενω οι γιατροι ειχαν δει χιλαδες κορονο-αρρωστους. Σε παρα πολλα μερη του πλανητη γινεται αυτο. Ελβετια που εχουν κανει ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ερευνα , με ολες τις διεθνεις αποδειξεις, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ τα δικα τους ονοματα..

      1. Ειδικά γιά το facebook, τέρας αξιόπιστης πληροφόρησης! Kαι επειδή θεωρείς εμένα επηρεασμένο από προπαγάνδες, θα σου πρότεινα να πας σε ένα ΕΛΛΗΝΙKO νοσοκομείο αναφοράς και να κάνεις τη δική σου έρευνα! Γιά την Ελβετία συγκεκριμένα και γιά την Αυτρία, βρες κάποιον γνωστό σου εκεί και ρώτα να μάθεις από πρώτο χέρι τι συμβαίνει… όσο όμως μου κοιτάς youtube και facebook, τέτοιες μπούρδες θα υποστηρίζεις, όπως και πολλοί άλλοι δυστυχώς. Και ναι, έχω συνεργάτες και στην Ελβετία και μέχρι προσφάτως και στην Αυστρία (EΛΛHNEΣ) και δεν περιμένω από χαζοαναρτήσεις του κάθε πικραμένου να μαθαίνω τι ΝΟΜΙΖΕΙ ότι συμβαίνει.

      2. ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, μην χαλάς το σάλιο σου, καλοπληρωμένο
        παιδάκι του Κούλη ο petros, αυτοί πουλάνε και την μάνα τους για το χρήμα.

    2. Εισαι ηλίθιος. Κι εγω που τους ψήφισα τα ιδια εχω να σου πω, καθοτι βρεθηκα στα επειγοντα εν μεσω καραντινας.

  28. Βιζιτού μπορεί να είναι. Νοσηλεύτρια δε νομίζω.

      1. Δικός σας είναι ο υποτιθέμενος Κώστας ; Και έρχεστε όλοι κάτω από το σχόλιο του να κάνετε μπουλινγκ και σας τα εγκρίνουν; Με πόσα ονόματα σχολιάζει ο Κώστας ; Μπορεί να είναι καμία Μαρία ή Χριστίνα πίσω από τον Κωστάκη για να μην πω και μερικά αντρικά ονόματα. Ηλικίας είστε ; 12 ; όχι βέβαια . 40 τουλάχιστον! Κομματόσκυλα ρατσιστές όλοι σας! Ουστ ρε!

  29. Και να ήταν μόνο στην Ελλάδα. Παντού σε όλες τις πουλημένες κυβερνήσεις παγκοσμίως το ίδιο συμβαίνει και έτσι συντηρούν το ψέμα. Μακάρι να αρχίσουν να μιλούν σιγά σιγά μέσα από τα νοσοκομεία μήπως και αλλάξει κάτι. Μπράβο στην κυρία που βρήκε το θάρος να τα πει.

  30. για το θάρρος της και το ήθος της… Να βγουν και γιατροί να πουν την αλήθεια.

    1. Ναι πολύ μεγάλο μπραβο και θάρρος! Χωρίς να βλέπουμε φάτσα… Χωρίς να ξέρουμε όνομα!

      1. Σε καθεστώς ανελευθερίας το όνομα και η φάτσα της μόνο σε κρατικές διώξεις θα οδηγούσαν.

  31. Συριζαια ψεκασμένη?Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    1. Kalitera epemvasi stiliariou sto prokto sou,valkanio gidi aftoapokaloumeno ellinas when in reality you’re another disgraceful greek ornio.

    2. Ελα μασκοφορε “προστατευμενε” υποστηρικτη των διαβολικων πραξικοπηματιων, που νομιζεις οτι δεν εισπνεεις ψεκασμενα και ιους, πηγαινε με τον εισαγγελεα να την βρειτε, αυτο θελουμε, θα παμε χιλιαδες για μαρτυρες στην πολλαπλη αποδειξη οτι δεν ειναι fake News.

      1. Με τι ιδιότητα θα πάτε? Του γιατρού,του επιδημιολογου, του βιολόγου ,του ερευνητή?

        Όταν ήταν να διαβάσετε εσείς κυνηγαγατε τζιτζιρια…

  32. Η διαταγή έχει έρθει από πολύ ψηλά και έχει πέσει πολύ σφαλιάρα στους κυβερνώντες παγκοσμίως για να καταργηθούν τα συντάγματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Comments are closed.