Κοροϊδεύουν τον κόσμο! Αν έχεις δύο αυτοκίνητα δεν παίρνεις επίδομα θέρμανσης!

Κοινοποίηση:
epidoma-thermansi

Αυτοκίνητο σε ακινησία έχει ένας από τους αναγνώστες μας ο οποίος όπως καταγγέλει αυτόματα βγαίνει εκτός επιδόματος θέρμανσης.

Δείτε τι μάς έγραψε: “Ξέρετε ότι για να πάρει κάποιος επίδομα θέρμανσης δεν πρέπει να έχει δύο αυτοκίνητα στο όνομα του ακόμα και αν το ενα είναι σε ακινησία με κατατεθειμενες πινακίδες στην ΔΟΥ; Τι άλλο θα σκεφτούν για να μην δώσουν επίδομα θέρμανσης; Ποιος φωστηρας σκέφτεται τέτοια πράγματα; Γιατί είναι τεκμήριο πλούτου ενα αυτοκίνητο σε ακινησία στην ΔΟΥ; Τώρα που αυξάνουν τα εισοδηματικά κριτήρια γιατί δεν το εξετάζουν και αυτό το άδικο κριτήριο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Δυστυχώς και με τα σπίτια το ίδιο γίνεται. Αν έχεις 3-4 παλαιά σπίτια που δεν πουλιούνται και δεν ενοικιάζονται εύκολα, πληρώνεις ΕΝΦΙΑ αλλά και άνεργος να είσαι επίδομα θέρμανσης δεν παίρνεις. Με τις αυξήσεις των αντικειμενικών και την άνοδο των τιμών πολλοί θα έχουν πρόβλημα..

 2. Και πολύ καλά κάνεις και δεν παίρνεις.
  Για να έχεις δύο αυτοκίνητα, σημαίνει ότι έχεις παχύ πορτοφόλι και μπορείς να καλύψεις μόνος σου τις ανάγκες θέρμανσης.

 3. Είναι απλό. Δηλώνεις τρίχες και κλέβεις όπως σε κλέβουν και παίρνεις κι επίδομα. Βρε κορόιδα αυτά είναι για τους αλλοδαπούς δεν είναι για κανέναν σας!

  1. πλιρονο φορο κε δουλια πολι .
   Κυριο σεβασμο θελο
   σε πανιντα χρονια εμις πιο πολι απο εσενα

 4. Αν έχεις κ δύο μπουφάν επίσης δε χρειάζεσαι το επίδομα, γιατί πριν την υποθερμια φοράς το δεύτερο μπουφάν κ είσαι οκ.

 5. Να το πουλήσεις μάστορα…. Ειδικά αν είσαι επαρχία, όλοι σας χωρίς πινακίδες και ανασφάλιστοι κυκλοφορείτε οπότε αλλού αυτά.

 6. Ακομα δεν ειδες τιποτα. Που να σου βρουνε και τη γκομενα… Θα αλλαξεις φορολογικη κλιμακα.

Leave a Response