Κορινθία: Η επίσημη θέση της ΕΛΑΣ για τα εξαφανισμένα παιδιά – «Τεστ DNA και χωρίς συγκατάθεση»

Κοινοποίηση:
palaiochristianoi

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου τόνισε στο MEGA πως μπορεί να γίνει λήψη DNA από τον 45χρονο παλαιοχριστιανό και τα παιδιά του ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει προκαταρκτική από τον εισαγγελέα και πρέπει να την ερευνήσει. Να παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστεί ο κοινωνικός λειτουργός ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής των παιδιών. Έχουμε ενημερώσει πως δεν έχουν βρεθεί τα παιδιά και συνεχίζουμε να τα αναζητούμε», ανέφερε.

«Σε ό,τι αφορά το δείγμα DNA πρέπει ο 45χρονος σε 24 ώρες να μας δώσει υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή τους», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε μοναστήρια τα παιδιά. Ψάχνουμε περιοχές ανάλογα με τις πληροφορίες. Δεν είναι καταζητούμενοι οι άνθρωπο, εκτελούμε την εισαγγελική παραγγελία», κατέληξε η κυρία Δημογλίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Για τα παιδιά των Ρομά ούτε λόγος.
  Α ρε βρεγμένη σανίδα που χρειαζόμαστε.
  Έλληνα ξύπνα ΡΕ………

 2. Τεστ dna υποχρεωτικό…σα να λέμε υποχρεωτικά σε εμβολιαζω,δε ορίζει κανείς τον εαυτό του,εάν μας κάνει το νεφρό σου το παίρνουμε κ.α. τέτοια ωραία πράγματα .Για αυτούς που συμφωνούν μάλλον δε κατανοούν τι είναι η ελευθερία του ανθρώπου και η γενικότερη έννοια του ανθρώπου και ποια πρέπει να είναι η δουλειά ενός ευνομούμενου κράτους.

 3. Τί DNA να έχει αυτό το Νεάτερνταλ; Με δεινοσαύρου θα μοιάζει.

 4. Ο/Η για ποιο λόγο ζήτησε τεστ πατρότητας ο εισαγγελέας; λέει:

  υπάρχει καταγγελία αιμομιξίας; Αν το ζήτησε για πλάκα γιατί να μην κάνουν όλοι από ένα τεστ για πλάκα να δούμε ποιος είναι τίνος; Να μάθει κι ο Τέλης Χρυσός αν έκανε γιο πρωθυπουργό…

  1. Γεια σου Τέλη Αριστοτέλη 😆🤪😆🤪😆🤪😆👽👽👽👽👽👽👽

Comments are closed.