Κορινθία: Άνδρας πέθανε από ανακοπή – Άργησε το ασθενοφόρο, λόγω του ατυχήματος στον Ισθμό

Κοινοποίηση:
asth

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του στο Καλαμάκι Κορινθίας ένας 58χρονος άνδρας από ανακοπή.

Το άτυχο θύμα αρχικά ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα ωστόσο μέχρι το ασθενοφόρο να διανύσει την διαδρομή μέχρι Αγίους Θεοδώρους και να ξαναγυρίσει στο Καλαμάκι, λόγω των γνωστών προβλημάτων που ανέκυψαν από το ατύχημα στον Ισθμό με το βυτιοφόρο, ο 58χρονος επιχειρηματίας ξεψύχησε από ανακοπή.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καλαμακίου ζητώντας την διάνοιξη παραπλεύρως της εθνικής οδού προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κατοίκων αλλά και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, ενώ έδωσε το παρών στη διαμαρτυρία των πολιτών στα διόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

Τραγική ειρωνεία, το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς στο σημείο παραπλεύρως των διοδίων της Εθνικής Οδού το οποίο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: