Κορίτσι στην Αφρική είδε 1η φορά λευκό και τρόμαξε! Τον πέρασε για φάντασμα που θα το φάει! – Δείτε τις αντιδράσεις του – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Leukos-afriki

Ένα μικρό κοριτσάκι από την Ουγκάντα ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε έναν λευκό άντρα για πρώτη φορά στη ζωή του.

Φοβήθηκε ότι ο λευκός άντρας ήταν φάντασμα και επρόκειτο να τη φάει.Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στις 12 Ιούνη στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης YouTube, το παράξενο περιστατικό έγινε στην περιοχή των βουνών Ρουενζόρι, στα δυτικά της Ουγκάντας.

Μόλις ο επισκέπτης καταφτάνει και αρχίζει να μιλάει με τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή, το κοριτσάκι που λέγεται Μαρία τρέχει να κρυφτεί τρομαγμένο.

Τελικά, η οικογένειά της σπεύδει να τη φροντίσει και προσπαθεί να τη φέρει πιο κοντά, αλλά το κοριτσάκι αρχίζει να κλαίει και επανειλημμένως φωνάζει τον πατέρα της, ενώ επαναλαμβάνει ξανά και ξανά ότι ο λευκός άντρας θα τη φάει.

“Δεν πρόκειται να σε φάει, εάν πάει να σε φάει θα τον χτυπήσουμε” προσπαθούν να την καθησυχάσουν, χωρίς όμως να κατορθώσουν να κάνουν το κοριτσάκι να σταματήσει να κλαίει.

Δεν κατάφεραν να την ηρεμήσει ούτε όταν και ο ίδιος ο άντρας ακούγεται να λέει: “Κι εγώ φοβάμαι, πρόκειται να κρυφτώ”.

Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι φοβάται ακόμα, οι χωρικοί το φέρνουν κοντά στον άντρα και βάζουν τον άντρα να την αγγίξει με το χέρι του.

Έπειτα το κορίτσι ηρεμεί. “Φοβάμαι κι εγώ τους λευκούς ανθρώπους” λέει ο άντρας, κρατώντας ακόμη το χέρι του μικρού κοριτσιού.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να εντυπωσιάζονται από το παράξενο περιστατικό με το αθώο κοριτσάκι και να σχολιάζουν με χιούμορ το ” λευκό φάντασμα”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Θαρθει ο αραπης να σε φαει,κατσε ησυχα.Αυτο μας λεγαν οταν ειμασταν μικροι.Ουτε μαυρος ουτε ..εγχρωμος.Ο ΑΡΑΠΗΣ.

  2. Ξεκαθαρη αποδειξη οτι ο Ρατσιμος ειναι κατι το νορμαλ
    και οι αντιρατσιστες ειναι ανωμαλοι.

  3. Ετσι θα κανουμε και εμεις οταν δουμε εξωγηινο.

    1. Θα αρπάξουμε την καραμπίνα άμα έχει άσχημες διαθέσεις και θα φωνάξουμε “WELCOME TO EARTH”
      Και καθηστερημένα θα το πούμε και στην αραχνίτσα που κατοικοεδρεύει κεντρικά στην Αθήνα…..

  4. Ναι καλά… Αλλα να έρθουν νύχτα και να μείνουν δεν τους ενοχλούν οι λευκοί….και εμείς τρομάζουμε όταν βλέπουμε τον μαύρο τη νύχτα, μόνο δόντια βλέπεις .

  5. Για να φάμε όλο το φαι μας όταν ήμασταν μικροί, οι γονείς μας έλεγαν, ρε παλιόπαιδο φάε ολο το φαγητο γιατί θα σε δώσω στο μαύρο να σε φάει.( Η μην κάνεις μ@λ@κιες, έπιανε και με τα δύο)
    Ε, αυτοί εκεί κάτω λένε το ανάποδο,θα σε δώσω στον λευκό να σε φάει.Γιαυτο και το μικρό έκλασε μαλλί.
    Για να γνωρίζουν μερικοί ότι σε κάποια μερη εκεί κάτω υπάρχουν και κανίβαλοι που τρώνε λευκούς και άλλοι δεν τους επιτρέπουν καν να μπουν σε νησί τους η περιοχές ρίχνοντας τους και δηλητηριασμένα βέλη.
    Εαν πατήσεις δε το πόδι σου στην περιοχή τους εκεί παε σε θαβουνε ζωντανονε. Κατά την άποψη μου καλά κάνουν γιατί όπου πάει ο συγχρονος πολιτισμός ,η τεχνολογία, τεχνογνωσία (Βασίλης Πόρτας) κλπ τα κάνει σκ@τ@.
    Δεν είδες εδώ τι τραβάμε!!!

Comments are closed.