Κονόμησε πάλι χοντρά ο Βαγγέλης από τους χορηγούς, τους Μπακογιάννηδες. Και “δίνει και παίρνει” ο γίγας Μυτιληναίος

Κοινοποίηση:
1 (1)

Αποδεκτή έγινε η τεχνική προσφορά της «Μυτιληναίος Ανώνυμη Εταιρεία Όμιλος Επιχειρήσεων» και προχώρησε ο έλεγχος του υποφακέλου με τα στοιχεία της οικονομικής προσφοράς της εταιρείας.


Σύμβαση μαμούθ για τον οδοφωτισμό της πρωτεύουσας ύψους 53.655.680 ευρώ και συνολικής διάρκειας 12 ετών προωθεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, παρουσιάζοντας το έργο σαν μεγάλο βήμα στο δημόσιο φωτισμό. πρόκειται για προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αντικατάσταση 43.678 φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας στους δρόμους των επτά κοινοτήτων της πόλης.

Αποδεκτή έγινε η τεχνική προσφορά της «Μυτιληναίος Ανώνυμη Εταιρεία Όμιλος Επιχειρήσεων» και προχώρησε ο έλεγχος του υποφακέλου με τα στοιχεία της οικονομικής προσφοράς της εταιρείας.

Κατά το σχετικό ρεπορτάζ, από το σύνολο των 53.655.680,40 ευρώ που αποτελεί τον προϋπολογισμό, το μεγαλύτερο τμήμα του εντάσσεται στο πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων (45.688.362,00 €), ενώ το υπόλοιπο τμήμα θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Αθηναίων. Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης, σύμφωνα με το Δήμο Αθηναίων, είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ενώ σημειώνεται πως το μέσο κόστος συντήρησης από τους αρμόδιους υπαλλήλους του δήμου ανά έτος εκτιμάται (Οκτώβριος 2021) σε 1.650.000 € και επομένως για δέκα (10) έτη το κόστος συντήρησης για τα 45.373 υφιστάμενα φωτιστικά σώματα, ανέρχεται σε 16.500.000,00 €.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΚΑΡΙΟΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΣΤΙΓΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΟΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ

  2. Μπραβου μαγλακι ου βαγγελς? Οσο γερναει ομορφαινει ο αλλωτε φτωχογκαζας του περαματος! Διαχειρηση μαυρου πολιτικου χρηματος αλλα Μαρινακη, Περιστερη και σια, μακαριστο Σφηνια και λοιπους!

  3. Αυτός πάλι στη φωτό γιατί χαίρεται? Επειδή τα κονομάει ή επειδή όλοι εμείς οι υπόλοιποι πεινάμε?

  4. Αλληλοχώνουν αυτά που μας κλέβουν με τους υπέρογκους λογαριασμούς 🙁

  5. Έτσι γίνομαι και εγώ μεγαλοπιχειρηματίας. Αν έχω πίσω μου όλα τα λαμόγια τους πολιτικάντηδες και μου τα χώνουν χοντρά.

        1. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ

Comments are closed.