Κολοσσός για μεγάλα πράγματα! Άντεξε στην πίεση του Αμαρουσίου (85-82)

Κοινοποίηση:
Κολοσσός - Μαρούσι 85-82

Έκαμψε την αντίσταση του Αμαρουσίου στη Ρόδο και… περιμένει για να μάθει αν θα τερματίσει έκτος στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League ο Κολοσσός!

Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και είχε μεγάλες υπέρ της διαφορές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά είδε το Μαρούσι να επιστρέφει στην τέταρτη περίοδο και να πλησιάζει σε απόσταση «βολής» (80-78). Ωστόσο, ένα μεγάλο τρίποντο του Μπίλλη μπαίνοντας στην «τελική ευθεία» του ματς, την έβαλε μπροστά με 83-78, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 89-85.

Πλέον, ο Κολοσσός ανέβηκε στο 9-13 και θέλει ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Καρδίτσας (20:15), έτσι ώστε να τερματίσει έκτος. Αν οι Θεσσαλονικείς πάρουν τη νίκη, τότε στην έκτη θέση θα βρεθεί η ΑΕΚ Betsson, υπερτερώντας στην τριπλή ισοβαθμία. Από την άλλη, η ομάδα του Βετούλα έπεσε στο 7-15 και βρίσκεται στην 10η θέση.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γκάουντλοκ (21π), Σίτου (19π, 9ριμπ) και Πόλεϊ (12π), ενώ για Μαρούσι ξεχώρισαν Μπρίσκο και Νικολαΐδης, οι οποίοι πέτυχαν από 18 πόντους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: