Κοκαΐνη και «μέσα» σε… μπανάνες ανακάλυψαν οι τελωνειακοί στο λιμάνι του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ααδε

Τους ναρκέμπορους θα αρχίσει να κατηγορεί ο πρωθυπουργός για την… ακρίβεια στα τρόφιμα, καθώς μετά τα –περισσότερα από- 100 κιλά κοκαΐνη που εντοπίστηκαν σε φορτίο με κατεψυγμένα καλαμαράκια, οι τελωνειακοί ελεγκτές στο λιμάνι του Πειραιά εντόπισαν ακόμη 46,5 κιλά κοκαΐνη, αυτή τη φορά σε φορτίο με μπανάνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η αξία της κοκαΐνης που εντοπίστηκε μετά από διενέργεια τοπικής ανάλυσης κινδύνου σε «καμουφλαρισμένο» φορτίο μέσα σε ψυκτικό κοντέινερ που προερχόταν από το Εκουαδόρ, με τελικό προορισμό το ελληνικό λιμάνι, υπολογίζεται σε 2 εκατ. ευρώ!

Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο δεσμεύτηκε από το Γ’ Τελωνείο Πειραιά και ακολούθησε έλεγχος με ακτίνες Χ, χάρη στον οποίο στα ψυκτικά μηχανήματά του εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία. Και, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τους τελωνιακούς της ΑΑΔΕ, εντοπίστηκαν εντός τους 40 συσκευασίες με σημαντική ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη), μεικτού βάρους 46 κιλών και 445 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν από κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ

Leave a Response