Κοζάνη: Τι δήλωσε ο παραγωγός που δέχθηκε την παρατήρηση του “Κάλαχαν” Χαρδαλιά για τη μάσκα στη λαϊκή της πόλης

Κοινοποίηση:
720_744941_c01a269bbf-a1101fdfa696744f

Για το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά μίλησε στο kozan.gr ο παραγωγός που δέχθηκε την παρατήρηση για τη μάσκα.

«Κατά τη διάρκεια της αγοράς πέρασε ο κύριος υπουργός με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, εκείνη τη στιγμή μου είχε κατεβεί λίγο η μάσκα και μου είπε ο κ. Χαρδαλιάς: “Σε παρακαλώ βάλε τη μάσκα γιατί φοράνε και οι άλλοι”, του απάντησα: “μάλιστα”, χαιρετηθήκαμε και έφυγαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν με επέπληξε με έντονο ύφος, ήταν πολύ φιλικά, ήμασταν σαν αδέλφια», επισήμανε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χαρδαλια.
    Κι εγώ σαν αδέρφια σου μιλώ.
    Όταν η ζωή μου γίνει ανυπόφορη από αυτα που μου ετοιμάζετε στο μέλλον να ξέρεις πως δε θα πεθανω κάτω από τη χιτλερική σου μπότα.
    Βγάλτο απ το νου σου.

  2. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ

  3. Βέβαια στο εφετείο τότε με τον Φύσσα δε θα τολμούσε να το πει αυτό ο Κάλαχαν γιατί δε θα προλάβαινε να δεί από πού θα τις άρπαζε…μόνο εκεί που τους παίρνει κάνουν παρατήρηση

  4. Αγιος άνθρωπος ο υπουργοσ τοσες ζωεσ εσωσε απο τον βεβαιο θανατο του κοροναιου.

  5. Ο καλαχαν χαχαχαχα Ειναι μελι ειναι μελι το καρπουζι του βαγγελη.

  6. ΧΑΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΛΑ…ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ

Comments are closed.