Κοζάνη: Στα «κάγκελα» οι έμποροι – «Θέλουμε να δουλέψουμε»

Κοινοποίηση:
μαγαζια

«Να ανοίξει η αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους, βουλευτές, περιφερειάρχη, δήμαρχο την παραίτησή τους» αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά την κυβερνητική απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα μαγαζιά της περιοχής λόγω επιβάρυνσης του επιδημιολογικού φορτίου.


«Εμείς αυτό που ζητήσαμε από την αρχή, είναι μια ενιαία συμπεριφορά απέναντι στο λιανεμπόριο της Κοζάνης, όπως συνέβη και σε άλλες περιοχές της χώρας που έχουν επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο. Πρέπει επιτέλους να βγάλουμε ένα μεροκάματο. Εδώ και 85 ημέρες είμαστε κλειστά, καθώς είμαστε η πρώτη πόλη που έκλεισε στο δεύτερο κύμα με τοπικό lockdown, ενώ από τις 90 που ανοίξαμε τον Δεκέμβριο, τις 35 λειτουργήσαμε με τη μέθοδο του click – away» τονίζει στο GRTimes ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Θανάσης Δραγατσίκας.

Και προσθέτει: «Σε όλο αυτό το διάστημα πρέπει να πληρώσουμε υποχρεώσεις, έχουμε συσσωρεύσει χρέη, τα 1.000 ευρώ αποζημίωση προφανώς και δε φτάνουν και ακόμη δεν έχουμε πάρει μια υπεύθυνη απάντηση για το τι φταίει αναφορικά με το ιικό φορτίο».
Η ανακοίνωση στο λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης στο facebook:
«Τόσο καιρό ζητάμε επίμονα να κλείσουν όλα στη περιοχή μας, να γίνει ένα σοβαρό lockdown , να μην είναι μόνο το λιανεμπόριο το εξιλαστήριο θύμα! Θέλουμε να δουλέψουμε, θέλουμε να ζήσουμε! Προλάβετε να αλλάξετε τις αποφάσεις, να ανοίξει η Αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τους!».

Δείτε την ανάρτηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με ΝΔ στη κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ !
    AYTOI OXI MONO MAΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟΥΣ ΝΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!! ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΟΥΛΗ…ΑΧΡΗΣΤΟΙ…ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

Comments are closed.