Κλοπή – «μαμούθ» ελαιόλαδου στη Χαλκιδική – Άρπαξαν 37 τόνους

Κοινοποίηση:
elaiolado

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Χαλκιδική καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στον συνεταιρισμό Ελαιουργίας και άρπαξαν 37 τόνους λαδιού. Είναι ένα ακόμη περιστατικό κλοπής από την στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

Στην καταγγελία εξαφάνισης τόνων λαδιού προχώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο, στη Χαλκιδική, το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

Η καταγγελλόμενη κλοπή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού Ελαιουργίας Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους-αποθήκες που στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού, όπως και των μελών του.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν άδειους τους πάτους των βαρελιών, καθώς η φερόμενη κλοπή αφορά σχεδόν 37 τόνους ελαιόλαδου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Η κλοπή φέρεται να πραγματοποιήθηκε από τον χώρο που φυλάσσουν οι παραγωγοί το λάδι τους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. επί κούλη με την ακρίβεια κλέβουν και τρόφιμα πλέον, λάδι χρυσάφι…αλλά υπάρχει ανάπτυξη όλα καλά είμαστε στη σωστή πλευρά

    1. τι έκανε η κυβέρνηση για να σταματήσει την ακρίβεια και στο λάδι…τίποτα τα καρτελ να είναι καλά και αν έχεις ιδέα πόσο ανέβηκαν τα καύσιμα, η ενέργεια, τα μεροκάματα εργατών, τα λιπάσματα , τα κόστη στο ελαιοτριβείο κτλ από τον καναπέ και εγώ είμαι έξυπνος

Comments are closed.