Κλήθηκε από τον Εισαγγελέα ο Π.Φιλιππίδης για τις καταγγελίες βιασμού – Αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για… εχθρούς

Κοινοποίηση:
petros_filipidis_1

Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, έλαβε κλήση από τον εισαγγελέα, καθώς καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τρεις κακουργηματικές πράξεις, και συγκεκριμένα έναν βιασμό το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, μία το 2010 και μία το 2014.

Στις καταθέσεις τους ενώπιον του εισαγγελέα, οι τρεις παθούσες έχουν περιγράψει πώς ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος τη θέση του, υποσχέθηκε πως θα τις βοηθήσει επαγγελματικά και στη συνέχεια προέβη σε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους.

Η καταγγελία του βιασμού έχει ως χρόνο τέλεσης το 2008 και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έγινε εντός του θεάτρου.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά το 2010, όταν νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο καμαρίνι του για να συζητήσουν για ένα ρόλο. Εκείνος της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στον καναπέ και επιχείρησε να τη βιάσει. Το θύμα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Η τρίτη καταγγελία αφορά κακουργηματική πράξη απόπειρας βιασμού το 2014, όταν ο ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή συνάδελφό του μέσα στο αυτοκίνητό του, κλειδώνοντας την πόρτα και βρίζοντάς την χυδαία.

Αρνείται τους βιασμούς ο Φιλιππίδης

Ο πρωταγωνιστής έχει κληθεί για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας από τον εισαγγελέα, ωστόσο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να αρνηθεί κατηγορηματικά κάθε σχέση με πράξεις βίας, σεξουαλικής ή μη.

«Αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω είναι ότι ο ηθοποιός φέρεται να αρνείται τις πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται και κάνει λόγο για άλλα «ελατήρια» τα οποία ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες στις οποίες έχουν προχωρήσει τα φερόμενα ως θύματα» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έτσι είναι….στην Ελλάδα είσαι..ξεπουλημενοι ρουφιάνοι σκατανθρωποι όλοι μαζί…..παράδεισος για κλέφτες και απατεώνες.

  2. Μέσα τον βρωμιάρη….μια βδομάδα Κορυδαλλό μια βδομάδα hot spot..με τους σκυλαραπες….και πάλι από την αρχή.

  3. Μέ το πάσο του κύριε ανακριτα,μην ταλαιπωρειτε τον “μίστερ παρ τον” εχει και μια κουλτουρα ο άνθρωπός

  4. Εδώ δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη τι τρέχουν τσάμπα και χαλάνε χρόνο και χρήμα! Ο απλός πολίτης δεν βγάζει άκρες και όλα τα μούτρα κυκλοφορούν ελεύθερα. Ο φτωχός στην φυλακή κι ο λεφτάς στην βίλα. Μια βόλτα στα δικαστήρια να κάνει κάποιος και θα καταλάβει το … μη σου λάχει!

Leave a Response