Κι όμως τα αυτοκίνητα από το 1985 μπορούν να καίνε νερό και όχι βενζίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aytokinito_nero_venzini

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί νερό αντί βενζίνης, μέσω καύσης υδρογόνου από το νερό! Ο Stanley Meyer καταφερε αυτό το επίτευγμα το 1985.

Η παγκόσμια, όμως… ελίτ εμπόδισε αυτή την προβολή και παραγωγή αυτής της ανακάλυψης;

Δείτε στο βίντεο τον τρόπο που γίνεται:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Υπάρχει περίπτωση οι εταιρίες να επιτρέψουν κάτι τέτοιο? Τότε ζείτε σε άλλον πλανήτη!!!!!!!!!

  2. Ο Πέτρος Ζωγράφος μιλάει για παραγωγή υδρογόνου από νερό με τη βοήθεια μικροκυματικού ενισχυτή και κάποιου μεταλλικού κράματος.
    Ο βαθμός απόδοσης είναι μεγάλος και ουσιαστικά όσο γεμίζει το ντεπόζιτο με νερό παράγεται υδρογόνο που καιγόμενο στο κινητήρα εσωτερικής καύσης κινεί απρόσκοπτα το αυτοκίνητο.

  3. ….ο πρωτος κινητηρας με ”’νερο” λειτουργησε στην ελλαδα και συγκεκριμενα στην Κατερινη το 1968…..οχημα κινηθηκε στην πολι αυτη….με υδρογονο που το κατασκευασε ενας κοινος γκαραζερης……τον καλεσαν στην γερμανια τον ”’πληρωσαν”’ και απο τοτε αγνοειται…..τα κονομισε απο τα πετρελαια η”’ απο εταιρειες κατασκευης αυτοκινητων ακομη και σημερα κανεις δεν γνωριζει…..Το ιδιο τολμησε και ενας στην Θεσσαλονικη την δεκαετια του ’80 αλλα και αυτος ”’αγνοειται” απο το ”84.

  4. MONO OTAN TO ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΛΑΣΜΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ “ΨΥΧΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ” ΚΑΙ ΕΤΣΙ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΠΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ.

Comments are closed.