Κι όμως! Ο Κωστής Μαραβέγιας θα γινόταν νταλικέρης

Κοινοποίηση:
maraveyas_ntalikeris

Ο Κωστής Μαραβέγιας, με αφορμή το νέο ρόλο που ανέλαβε στη νέα τηλεοπτική σεζόν – την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής «Δυνατά» στην ΕΡΤ – μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha για τον γάμο του, τις αποφάσεις που πήρε για να καλυτερεύσει τη ζωή του, την σκέψη που είχε κάποτε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του και να γίνει νταλικέρης, αλλά και για την λεύκη που έχει αποδεχτεί στο σώμα του.

«Δεν αισθάνομαι ατόφιος, καθαρόαιμος παρουσιαστής», είπε για την εκπομπή που παρουσιάζει. «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει να είναι στη σκηνή, να κάνει συναυλίες, να συνομιλεί με τον κόσμο, να εκθέτει τις σκέψεις του. Στην εκπομπή κάνω κάτι παρόμοιο. Ειδικά, όταν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι φίλοι μου, νιώθω άνεση και υπερβαίνει το δημοσιογραφικό πλαίσιο».

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική: «Ήταν καθοριστική η συμβολή της Ιταλίας στο να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη μουσική. Είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρω τις νταλίκες του πατέρα μου και να ασχοληθώ με αυτό, να γίνω νταλικέρης. Όταν γύρισα από την Ιταλία, στα 28 μου, αυτός ήταν ο στόχος, να ακολουθήσω τη δουλειά του πατέρα μου. Εκεί ήταν που οι γονείς μου, μού είπαν: «Παιδί μου τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά; Άντε πήγαινε τραγούδα».

«Τα τρία τελευταία χρόνια είμαι βίγκαν, έκοψα και το αλκοόλ μαζί. Ξύπνησα ένα πρωί και τα έβγαλα όλα από τη ζωή μου. Άλλαξα τρόπο ζωής. Αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Κάνω περιοδικά εξετάσεις, δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Πήρα και ένα διαιτολόγιο για το τι μπορώ να τρώω συνδυαστικά. Αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο, νομίζω δεν θα έκανα τίποτα από αυτά. Οι γυναίκες δεν με φλερτάρουν καθόλου» τόνισε για τις διατροφικές του συνήθειες και τις γυναίκες.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στη δερματική του πάθηση, τη λεύκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η διαφορετικότητα είναι στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος είτε ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ουστ ρε σαχλαμαρα που θα γινοσουν εσυ νταλικιερης,ουτε κ τραγουδιστης εισαι τελικα…

Leave a Response