Κινητό σταμάτησε σφαίρα κι έσωσε άντρα σε ληστεία: Είχε θήκη με τον Χαλκ

Κοινοποίηση:
χαχαχαχ

Ο τυχερός άντρας υπέστη μόνο μια μικρή μελανιά στο σημείο που χτύπησε η σφαίρα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Ένας άντρας στάθηκε πολύ τυχερός γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο χάρη στο κινητό του. Ο άντρας έπεσε θύμα πυροβολισμού αλλά το smartphone του τον έσωσε.
Ο γιατρός Πέντρο Καρβάλιο από τη Βραζιλία ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από το κινητό να έχει θρυμματισμένη οθόνη, αλλά και προστατευτική θήκη με την εικόνα του Χάλκ, του πράσινου γίγαντα της Marvel.
«Ο ασθενής εισήχθη στα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου έχοντας πυροβοληθεί σε ληστεία, με τη σφαίρα να καταλήγει στο κινητό του» γράφει στο σχόλιό του ο Βραζιλιάνος γιατρός Δρ Πέντρο Καρβάλιο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιατρού, ο ασθενής που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του – τα στοιχεία του άντρα δεν ανακοινώθηκαν – ήταν το θύμα ληστείας και δέχτηκε πυροβολισμό, αλλά η σφαίρα πέρασε ξυστά από τον γοφό του και κατέληξε να χτυπήσει το κινητό τηλέφωνο.

Η οθόνη έσπασε, αλλά η σφαίρα δεν μπόρεσε να το τρυπήσει και να πληγώσει τον άντρα.
Η φωτογραφία με το σπασμένο smartphone έγινε viral, με τους χρήστες να αποδίδουν τη θαυματουργική σωτηρία στην προστατευτική θήκη με τον Χαλκ.
«Ο Χαλκ εκπλήρωσε την αποστολή του» σχολίασε ένας χρήστης.
«Πόσο υπέροχο! Ο Χαλκ αποδείχτηκε πραγματικός Χαλκ» έγραψε ένας άλλος.
«Πιθανότατα η σφαίρα είχε κάποιο προωθητικό ελάττωμα, κοινώς τζούφια» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης για την αποτυχία του βλήματος να τρυπήσει το κινητό.

«Είναι κινητό Motorola. Είναι πραγματικά σκληρό. Είχα ένα τέτοιο και μου έπεσε στο μπλέντερ. Μετά άλλαξα οθόνη και ήταν σαν καινούριο» σχολίασε ένας άλλος.
«Αν ήταν Nokia, θα τον είχε τρυπήσει τον τύπο μπρος – πίσω» λέει ένας άλλος χρήστης.
«Πρώτα ήταν ο Θεός που έσωσε τη ζωή αυτού του νεαρού και μετά το κινητό που τον γλίτωσε» λέει κάποιος άλλος.
Όπως ανέφερε ο Δρ Καρβάλιο, ο ασθενής εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου με μόνο μια μικρή μελανιά και έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: