Κινητό… καταφύγιο – Αυτό είναι το «τέρας» των ΕΚΑΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
TyphoonGSS1

Το MRAP Τyphoon GSS-300 δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο όχημα, αλλά ένα κινητό… καταφύγιο.

Το όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ε.Κ.Α.Μ., της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, το MRAP (Mine Resistant Ambush Protected) Typhoon ακούγετε σαν Τυφώνας και μπορεί να παρασύρει ότι το εμποδίσει.

Ένας σιδερένιος γίγαντας με 6.650 mm μήκος, 2.434 mm πλάτος, 2.750 mm ύψος και βάρος 12,5 τόνους με θωράκιση, σε αμάξωμα, κρύσταλλα και ελαστικά κατασκευασμένα για να προστατεύουν τους επιβάτες του σε καταιγισμό πυρών.

Κάτω από το καπό(;) υπάρχει ένας 6.7 diesel κινητήρας 300 ίππων και 970 Nm ροπής, ενώ η μετάδοση γίνεται και στους τέσσερις τροχούς.

H ικανότητα αναρρίχησης είναι στο 60% ανηφορική κλίση και 30% πλάγια κλίση. Μπορεί να περάσει από 1,5 μέτρο νερό και να κινείται με μέγιστη ωριαία ταχύτητα 125 χλμ., με αυτονομία 1.000 χλμ, (έχει δύο ρεζερβουάρ πετρελαίου 450 και 150 λίτρων).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Στις φυλιπινες οι μισθοί των στρατιωτικών και αστυνομικών πήρε διπλάσια νούμερα 1000 κάτι δολάρια που στις φυλιπινες ζεις σαν βασιλιάς για να παταξουν την διαφθορά στα σώματα άλλα αν σε πιάσουν έχει απόσταξη και άλλα ευχάριστα και συν ότι δουλεύεις μέχρι το τελευταίο σεντ όταν έχεις υπηρεσία και εκεί μιλάμε για μαχημη αστυνομία στα πρότυπα τον ΗΠΑ γιατί έχουν και πόλλους μουσουλμάνους εξτρεμιστές…στο δε στρατό τους κοινηγανε τους επαναστάτες στα βουνά με πολλές απόκριες καθημερινά και πόλοι εκεί αποφεύγουν να στρατεύονται η λυποτακτουν εδώ καλό ύπνο περάστε το κλειδί είναι κάτω από το χαλακι

 2. Ας μην ήταν ο κηραλειφας να το προτείνει στον κου λιν και ακόμη στα Χανιά θα ήταν εδώ και μερικά χρόνια.

 3. ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ….ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ…ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

  1. Τα συγκεκριμενα οχήματα είναι αυτά που σε λίγο καιρό θα πατάνε τα κεφάλια των κομμουνιστων του κκε και του ανταρcia στο δρομο μέχρι να τους βγει και και το τελευταίο σκατο από μέσα….
   Οπως ψοφισαν οι παππούδες σας και βρωμάνε μέχρι τώρα…..ετσι θα βρωμανε και τα βρωμοκεφαλα σας λιωμένα στους δρόμους όσο οι υπόλοιποι Έλληνες θα κατουρανε στα κουφάρια σας.

  2. Χρειάζεται και ένα μουσείο ψοφιων κομμουνιστων να μπορούμε και μεις οι Έλληνες να το επισκεπτομαστε…να κατουραμε και να πηδάμε ελεύθερα τα κουφάρια των παππουδων σας…!!!

 4. με ενα απλο RPG γινεται ανταλλακτικα και οσοι ειναι μεσα τους μαζευουν με το κουταλακι

 5. Mε αυτο θα κυνηγανε γριες στην λαικη με αγρια χορτα προς πωληση και γερους χωρις μασκα.Θα παταξουν το εγκλημα οι αδιαφθοροι του Μιχαλακη

Leave a Response