Κινέζα ιολόγος αυτομόλησε στην Αμερική και λέει: “Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακό δημιούργημα”!

Κοινοποίηση:
coronavirus_header

Μια Κινέζα επιστήμονας, η Λι Μενγκ Γιαν, αποκάλυψε πως ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακό δημιούργημα. Η ειδική ιολόγος η οποία αυτομόλησε στις ΗΠΑ και ανακρίθηκε από την CIA, μιλώντας σε live-stream εκπομπή τόνισε πως ο covid-19 όχι μόνο είναι κινεζικό δημιούργημα, αλλά και του στρατού.

«Ήξερα πως μόλις μιλήσω θα εξαφανιστώ, όπως άλλωστε όλοι οι γενναίοι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ. Θα με εξαφάνιζαν από παντού, δεν θα υπήρχα», δήλωσε η ιολόγος.

Ένα από τα sms που αποκαλύπτουν τι συνέβη στην Ουχάν, παρουσίασε στο Fox News η Κινέζα επιστήμονας πριν λίγες ημέρες.

Και λίγα λεπτά αργότερα… έριξε την «βόμβα»: «Η αγορά της Ουχάν ήταν απλά ένα δόλωμα, μια βιτρίνα», προσθέτοντας πως όταν είδε αποδείξεις για την επικινδυνότητα του ιού, ο διευθυντής της την διέταξε να σταματήσει να μιλά, καθώς ξεπερνούσε τις κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης.

Ο παρουσιαστής όμως δεν σταμάτησε εκεί, ρωτώντας τη νεαρή Κινέζα αν έχει κάποιες αποδείξεις που να μαρτυρούν αν ο ιός ξεκίνησε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, με την επιστήμονα να απαντά λακωνικά «Ναι, έχω. Και νομίζω πως ο ΠΟΥ θα πρέπει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει καθώς λειτουργεί ως γραφείο επικοινωνίας της Κίνας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μενγκ Γιαν αυτομόλησε μόνη της στις ΗΠΑ καθώς ο σύζυγός της αρνήθηκε να την ακολουθήσει ενώ η κινεζική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον αρνείται πως γνωρίζει και το όνομά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι ο ιός παρασκευάστηκε σε εργαστήριο και ο σκοπός του ήταν να χρησιμοποιηθεί σαν βιολογικό όπλο μέ στόχο την παγκόσμια οικονομοία αλλά και συγκεκριμένα κράτη.

  2. Και τα μούσμουλα το ξέρουν ότι βγήκε από εργαστήρι (ο κορωνοϊός), ήταν με την συνεργασία της Αμερικής επί Ομπάμα, άσχετα μετά αν αποχώρησε η Αμερική.

Leave a Response